Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

COWON Black Box AN 2 Autós kamera 32GB ezüst

Termékkatalógus
COWON Black Box AN 2 Autós kamera 32GB ezüst
Autós kamera -CMOS 5Mpix első/ 1MPix hátsó kamera, 120 fokos látószög, érintőképernyő, 3.5'' LCD, elöl / hátul 1280x1080p / 1280x720 felbontással, G-szenzor, mikrofon, 32 GB memóriakártya
Kód:  JV662c33 Termékszám:  8809290185556

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

COWON Black Box AN 2 Autós kamera 32GB ezüst

 

A Cowon Systems 1995-ben alakult.  Ez a dél-koreai napi használatú elektronika cikk és szoftvergyártó 2000-ben kibővítette repertoárját a hordozható zenelejátszókkal, amely mára a cég egyik fő profilját képezik. Most a BlackBox sorozat által a kiváló minőségű menetkövető kamerák piacára is betört fejlett funkciókkal.

Legfontosabb jellemzők

  • Kétsávó első Full HD és hátsó HD kamera
  • Elegáns kialakítás
  • Érintőképernyő 3,5 " kijelzővel és hangvezérléssel
  • Külső GPS-modul csatlakoztatható
  • Több felvételi mód, beleértve a parkolást
  • Jól tűri a hőmérséklet-ingadozásokat -20 ° C és + 60 ° C között
  • PC Manager szoftver felvétel-elemzéshez
  • Adatok tárolása micro SDHC kártyákon akár 32 GB-ig

Full HD kamera intelligens funkciókkal

A közúti baleset bűnösségének bizonyítása már nem jelent problémát. Ez a kétsávú elülső Full HD és hátsó HD digitális kamera a legegyszerűbb módja annak, hogy bebizonyíthasd esetleges ártatlanságodat közúti balesetek során. Ez a kitűnő megoldás minden járművezető számára elfogadható áron elérhető. Ez a modell beépített G-szenzorral és intelligens Ride vagy Park móddal rendelkezik, hogy megfelelő képeket készíthessen az autót bármilyen szögben is ért balesetről. A beépített mikrofon lehetővé teszi a hangfelvételt és a hangvezérlést is.

Széles látószög

Természetesen mind az elülső kamera, mind a hátsó objektívnek széles, 120 ° -os látószöge van. A szélesvásznú objektívnek köszönhetően sokkal nagyobb képfelületet biztosít, mint más klasszikus kameralencsék. A digitális eszköz nem fog cserben hagyni memóriahiány végett. A videókat akár 32 GB-os mikro SDHC kártyán is tárolhatod.

Éles kép

A termék rendelkezik egy nagy teljesítményű 5 megapixeles CMOS érzékelővel az első kamerában és van egy 1 MP-es a hátsó kamerája, így nagy felbontású Full HD felvétel készfelvétel tése is lehetséges. Baleset vagy közlekedési szabálysértés esetén tehát már nem lesz nehéz leolvasni a másik fél rendszámtábláját.

Az AN2-t úgy gyártották, hogy a jármű hőmérséklet - változásának ellenálljon és  -20 ° C és + 60 ° C hőmérséklet között is zavartalanul működjön. A csúcsminőségű gépet természetesen eltérő célbül is használhatod. Felvételeket készíthetsz útközben, ha vakációztok, vagy csak megörökíthetsz érdekes momentumokat, melyet az utakon tapasztalsz .

 

Paraméterek

Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: COWON Black Box AN 2 Autós kamera 32GB ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COWON Black Box AN2 32GB stříbrná. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si COWON Black Box AN2 32GB strieborná. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte COWON Black Box AN2 32GB Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte COWON Black Box AN2 32GB Silber.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ