Shop roku Akvizice ApF HU

COWON Black Box AW1 8GB ezüst

Termékkatalógus
COWON Black Box AW1 8GB ezüst
5 1 értékelés
Autós kamera - CMOS szenzorral, 2,7"-es kijelző, max. 32 GB-os micro SD és micro SDHC memóriakártya helyezhető bele, külső mikrofon és jack 3,5 mm csatlakozó, Wi-Fi
Kód:  JV662b1 Termékszám:  8809290185167 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

COWON Black Box AW1 8GB ezüst

A Cowon Systems 1995-ben került megalapításra. Ez a dél-koreai elektronika- és szoftvergyártó 2000-ben tört be a hordozható lejátszók piacára, amely jelenleg már kiteszi a kínálatuk nagy részét. Bármilyen tesztelésen is vegyen részt a Cowon, mindig győztesen kerül ki.

Egyedülálló

A közlekedési baleset okozójának a kiléte mostantól már nem rejthető véka alá, hála a COWON Black Box AW1-nak. Ez az autós videórögzítő a legegyszerűbb módja a közlekedési balesetben való ártatlanságod tisztázására. Ezáltal a COWON Black Box AW1 a legjobb megoldás, hogy hogyan lehet megfizethető áron bebiztosítani magad az esetleges komplikációk ellen, amelyek bármelyik autóssal megtörténhetnek.

Szélesszögű felvétel

Az autó előtti minden jelenetetet a széles, mintegy 140°-os látószög biztosítja. Az AW1 digitális kamera elől még a szembesávban történtek sem rejthetők el. A felvételeket a 8 GB-os belső tárhelyén tárolja, amely kibővíthető egy microSD kártya által, amelyek 32 GB-os kapacitásig támogatottak (nem tartozék).

Éles kép

Hála a nagy Full HD felbontásnak, a 30 képkocka per másodperc sebességnek és a minőségi CMOS szenzornak, többé már nem fog gondot okozni a baleset vagy szabálysértés okozójának a rendszámtáblájának a leolvasása. A csúcsminőségű képet ezen kívül pedig még a látványos utazásaid megörökítésére is használhatod, mondjuk ha épp kirándulni mész. Hála a beépített WiFi-nek, a kamera az okostelefonnal és a tablettel is csatlakoztatható.

A csomagolás tartalma:
Kamera
Tartó
8 GB microSDHC memóriakártya + USB olvasó
Tápkábel a szivargyújtóba
Használati útmutató

Paraméterek

Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: COWON Black Box AW1 8GB ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COWON Black Box AW1 8GB stříbrná. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si COWON Black Box AW1 8 GB strieborná. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte COWON Black Box AW1 8GB silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte COWON Black Box AW1 8GB silber.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ