A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Skoda Octavia Tour II 2010-től modellhez

Termékkatalógus
Skoda Octavia Tour II 2010-től modellhez
- csúszásmentes réteggel
Kód:  AUPR2876 Termékszám:  101511M
Skoda Octavia Tour II 2010-től modellhez Megszűnt

Skoda Octavia Tour II 2010-től modellhez

Tanácstalanul álsz a kocsidba való csomagtartó tálca kiválasztása előtt? Nem tudd, melyik termék lehet az igazi? A különleges csomagtartó tálcanem csak tökéletesen illeszkedik az autóba, de védi is azt a sérülésektől és a szennyeződésektől. A jó csomagtartó tálcát akár könnydén fel is csavarhatod - ellenáll szinte mindennek, és mindig megtartja formáját. Majdnem 100% vízálló - nem engedi át sem az olajat, sem az egyéb vegyi anyagokat.

Legfontosabb jellemzői

  • Kiváló minőségű anyagokból, egyszerű karbantartás
  • Praktikus és sokoldalú felhasználás
  • Védi a csomagteret a kosztól és sérüléstől
  • Problémamentes telepítés
  • Csúszásgátló réteg
  • 2010 óta gyártott Skoda Octavia Tour II gépkocsiba

Két általánosan használt anyag hatásos kombinációja

Különleges tálcát a Skoda Octavia számáratervezték, nemcsak a nagy ellenállás és tartósság jellemzi, de az egyedülálló forradalmi anyag is, amely biztosítja a maximális kényelmet szinte minden körülmények között. Köszönhetően a rugalmas kaucsuk és a gumi keverékének a lálca rugalmas, és soha nem reped meg. Nem alacsony, nem is magas, hanem ideálisan az arany középutat választja. Tulajdonságait rendkívül alacsony és magas hőmérsékletnél is megtartja. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vana do zavazadlového prostoru pro Škoda OCTAVIA Tour II od 2010. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Vaňa do batožinového priestoru pre Škoda OCTAVIA Tour II od 2010.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ