AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

DrinkMate MicroUSB

Termékkatalógus
DrinkMate MicroUSB
Alkoholszonda a mobil eszközök, alkalmazások cseh, hálózati csatlakozás microUSB csatlakozó
Kód:  DRMT001c Termékszám:  PDQ-002

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DrinkMate MicroUSB

Tartsuk tökéletes pálya véralkohol szintje ezzel a modern Alkohol DrinkMate. Ez egy olyan újítás, kiváló design és a kompakt, így viselni őket mindenütt. Ez a kis Šikula nem tartalmaz elemet, de csak a szükséges elektronikát és a mérési cellában. Ezért is a tömeg a határ mindössze 6 g.

Oneszerűen CONNECT a smartphone keresztül microUSB, töltse le és telepítse a szabadon hozzáférhető alkalmazás, és nincs idő akkor tudni fogja az eredményt. Nem szükséges sem szopóka, mivel a fúj be a műszer távolságból körülbelül 2,5 cm. Ez a praktikus teszter, ami miatt a kis méret, könnyű elrejteni a zsebében, táskában vagy elhelyez azt a kulcsot.   

Legfontosabb jellemzők

  • Alkohol, kedvező áron
  • Kompakt kialakítás és modern design
  • Minőségi microUSB csatlakozó aljzat
  • Alkalmazások DrinkMate ingyenes letöltés
  • A felmelegedési idő Approx 7
  • Kompatibilis eszközökön futó Android 3.1 és újabb

Figyelem!

Alkohol DrinkMate Androidra nem jogi mérőműszerek. A mért értékek csak személyes használatra, és nem lehet használni, hogy meghatározza a jogosultság a szakma, például. vezetés, működő gépek, stb Gyártó, forgalmazó vagy az eladó felel a cselekmények és a tettek az emberek, akik alkoholt fogyasztottak. Alkoholfogyasztás semmiképpen nem a saját felelőssége jogszabályainak megfelelően az ország.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DrinkMate MicroUSB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DrinkMate MicroUSB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DrinkMate MicroUSB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DrinkMate MicroUSB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DrinkMate MicroUSB.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ