Shop roku Akvizice ApF HU

VERSACE ENERGY RED RING BLACK 15" 4db

Termékkatalógus
VERSACE ENERGY RED RING BLACK 15" 4db
5 1 értékelés
Dísztárcsa - ABS műanyag, a termék megfelel az ATEST 8SD normának
Kód:  AUPR4122 Termékszám:  6VENERGYRR15 Gyártó honlapja:
VERSACE ENERGY RED RING BLACK 15" 4db Megszűnt

VERSACE ENERGY RED RING BLACK 15" 4db

ENERGY RED RING BLACK dísztárcsák 15" lemezfelnire. A dísztárcsák kiváló minőségű ABS műanyagból készülnek, melynek legfontosabb tulajdonsága, hogy kemény, rugalmas, ellenáll az időjárás viszontagságainak és a mechanikai hatásoknak. A legtöbb acélfelnire tökéletesen megfelel. A dísztárcsa felhelyezése a kerékre nagyon egyszerű - nincs szükség szerszámokra. A termék megfelel az ATEST 8SD normának. A csomag 4 db dísztárcsát tartalmaz.

Anyaga:
Az akrilnitril-butadién-sztirol (rövidítése ABS) egy mechanikai hatásoknak jól ellenálló, ipari műanyag, amely az amorf polimerek közé tartozik. Nagy keménységgel és szilárdsággal bír, típusától függően jól bírja az alacsony és magas hőmérsékletet, nedvszívó képessége alacsony, egészségügyileg ártalmatlan műanyag. Ellenáll a savaknak, lúgoknak, szénhidrogéneknek, olajoknak és zsíroknak.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VERSACE ENERGY RED RING BLACK 15". Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si VERSACE ENERGY RED RING BLACK 15".
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ