AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Fürdőszoba lámpák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Stílus
Modern
(227)
Klasszikus
(23)
VINTAGE
(2)
Indusztriális
(10)
Szín
Antracitszürke
(1)
Fehér
(149)
Fekete
(57)
Barna
(1)
Ezüst
(26)
Többszínű
(5)
Anyag
Alumínium
(5)
Króm
(1)
Fém
(128)
Acél
(4)
Műanyag
(122)
Helyiség
Nappaliba
(218)
Konyhába
(200)
Hálószobába
(199)
Folyosóra
(197)
WC-be
(162)
Lámpa típusa
Mennyezeti
(185)
Fali
(43)
Csillár
(16)
LED panel
(15)
LED szalag
(13)
További tulajdonságok
Fényerő szabályzás
(162)
Állítható színhőmérséklet
(161)
Smart
(152)
Mobilalkalmazás
(143)
Fényszín beállítás (RGB)
(66)
Foglalat
E27
(3)
G13
(1)
GU10
(3)
Integrált fényforrás
(209)
Fényáram
3 lm
6100 lm
-
Színhőmérséklet
Melegfehér
(178)
Semleges fehér
(197)
Hidegfehér
(163)
Energiafelhasználás
0,25 W
78 W
-
Szűrés

A megfelelő fürdőszobai világítást semmiképpen sem szabad alábecsülni. A fürdőszoba lámpák esetében a szokásos paraméterek mellett, mint a fényerő és a dizájn, gondolni kell a víz- és pára-ellenállóképességre is. Milyen fürdőszoba világítás lenne számodra megfelelő? Olvass tovább és segítünk a választában.

Tovább

Fürdőszoba lámpa – a biztonság mindenekelőtt

Minden fürdőszoba lámpa IP-besorolással kell, hogy rendelkezzen. Ez a szabvány azt jelzi, hogy a lámpatest mennyire ellenálló az idegen tárgyak és a víz okozta sérülésekkel szemben. A fürdőszoba lámpák esetében elsősorban a vízzel és nedvességgel szembeni ellenállás az, ami számodra fontos lehet, ennek mértékét pedig az IP megjelölés utáni második számjegy (IPX5, IPX4 stb.) fejezi ki.


fürdőszoba lámpa
Mennyezeti lámpa

fürdőszoba lámpa
Fali lámpa

A fürdőszoba lámpák és az IP védelem

Milyen besorolású fürdő lámpa a megfelelő választás? Attól függ, hogy milyen zónában tervezed elhelyezni.

  • 0-ás zóna a kádban és a zuhanyzóban vagy annak közelében található. Az ilyen helyeken használj alacsony feszültségű (legfeljebb 12 V) és IPX7 védettségű zuhany világítást.
  • 1-es zóna a zuhanyzó vagy kád feletti területet jelöli. Ebben az esetben is alacsony feszültségű, legalább IPX4-es védelemmel ellátott zuhany világítás az ajánlott.
  • 2-es zóna az 1-es zónától számított 60 cm széles területre vonatkozik. Legalább IPX4-es védelemmel ellátott fürdő világítás használatát javasoljuk.

Milyen fürdőszoba lámpa legyen a kiválasztott?

Azon gondolkozol, hogy milyen fürdőszoba lámpa kerüljön a virtuális kosaradba? A mennyezetre választhatsz fából készült opciót, fém spotlámpát, LED-es fürdőszobai lámpát a tükör fölé, vagy akár retro lámpát a falra. Hogy segítsünk neked a választásban, összeállítottunk egy áttekintést a legfontosabb paraméterekről, amelyeket figyelembe kell venned. Melyik fürdőszobai világítás lesz számodra a nyerő?

Stílusos fürdőszoba lámpa - retro és modern

Ha stílusról van szó, nem kell korlátoznod magad a fürdőszoba világítás kiválasztásakor. A modern fürdőszobákhoz stílusos vagy klasszikus lámpák, valamint rusztikus és vintage opciók széles választéka áll rendelkezésre, számos formában és méretben. Remek választás lehet egy retro fürdőszoba lámpa is, amely minden otthonban megállja a helyét.


Mennyezeti fürdőszoba lámpa
Spotlámpa

Négyzet alakú fürdőszoba lámpa
Négyzet alakú fürdőszoba lámpa

Design fürdőszoba világítás
Design lámpa

LED fürdőszoba lámpa
LED lámpa

i

A design fürdőszoba lámpa modern megjelenést biztosít a fürdőszobában

Még ebben a helyiségben sem kell a klasszikusokra korlátozódnod, és dönthetsz a dizájner fürdőszoba világítást mellett is. Egy modern fürdőszobában helyezz el LED világítótesteket, minimalista, fekete és krómozott képi megvilágításra emlékeztető fali lámpákat és még sok mást is.

A fürdőszoba lámpa különböző anyagokból készül

A fürdőszoba lámpa másik kulcsfontosságú paramétere az anyag, amelyből készült. A fa, alumínium, fém vagy kristály világítótestek megjelenésükben és az anyag tartósságában is különböznek egymástól.

A fürdőszoba lámpák szín szerint is választhatóak

A számos színválasztéknak köszönhetően nem okozhat gondot, hogy a fürdőszoba lámpák a többi berendezéshez illeszkedjenek. A klasszikus természetesen a fehér, de fürdőszoba lámpák ezüst vagy fekete színben, illetve olyan kevésbé elterjedt változatokban is kaphatók, mint a szürke vagy az arany. Természetesen ezek kombinációi is megtalálhatók. Így könnyedén összeilleszthetők a fürdőszoba lámpák a bútorokkal.

A fürdőszobai lámpák milyen elvárásokat kell, hogy teljesítsenek?

A fürdőszobai lámpák stílusával, anyagával és színével már foglalkoztunk. Milyen egyéb paraméterek játszhatnak még szerepet a döntésben? Koncentrálj a fény színhőmérsékletre, a tápellátásra, a fényáramra vagy a kiegészítő funkciókra.

  • A fény színhőmérséklete különösen fontos. A meleg fehérnek sárga árnyalata van, míg a hideg fehér kéken világít.
  • Az elemmel működő fürdőszoba lámpa nem igényel hálózati csatlakozást, ezért bárhol használható.
  • A fényáram az a változó, amely megmondja, hogy a fürdőszobai lámpa mennyire fog világítani. Egysége a lumen (lm).
  • A beépített fényforrással ellátott fürdőszobai lámpák használata kiküszöböli az izzó megvásárlásával és cseréjével járó gondokat.
  • A mozgásérzékelő fürdőszoba lámpák időt és energiát takarítanak meg. Csak annyit kell tenned, hogy besétálsz a fürdőszobába, és a lámpák maguktól bekapcsolnak.

A fürdőszobai lámpák a mennyezetre és a falra is szerelhetők

Ugyanakkor a fürdőszobai világítás minden lehetséges elhelyezési lehetőségre készen áll. Tehát, ha azon gondolkodsz, hogy melyik fürdőszobai lámpa legyen a kiválasztott, koncentrálj erre a paraméterre is. Az abszolút klasszikus a fürdőszobai mennyezeti világítás, amely általában az egész helyiséget könnyedén megvilágítja. A fali lámpák vagy a tükör feletti lámpák teszik teljessé a választékot.


Fali fürdőszoba lámpa
Fali lámpa

LED fürdőszoba világítás a tükör felett
Világítás a tükör fölé

Függő fürdőszoba lámpa
Függő fürdőszoba lámpa

Mennyezeti fürdőszoba lámpa

A fürdőszoba mennyezeti lámpák az egész helyiséget megvilágítják. A nagy fürdőszobákban gyakran kombinálják másokkal, de a kisebbekben általában nincs rá szükség. Akárhogy is, a mennyezeti lámpák általában a fürdőszoba világítás fő forrását adják. Számos forma és szín áll rendelkezésedre, különböző szintű lefedettséggel.

i

Alkalmas-e a csillár a fürdőszobába?

Egy másik használható világítási típus a fürdőszobai csillár. Ha elég tágas, és elég magas a mennyezet, akkor itt is megengedheted magadnak ezt a fényt, feltéve persze, hogy megfelel a szükséges tartóssági követelményeknek.

Fali fürdőszoba lámpák

A fürdőszobai fali lámpák használhatók a fő fény kiegészítésére, a tükör kiegészítésére, de fő fényforrásként is. Ne feledd azonban, hogy a fürdőszobai fali lámpa általában alacsonyabb fényerősségű, mint a mennyezeti lámpa. Ez a hátrány azonban kompenzálható a lámpák nagyobb számával és azok ötletes elhelyezésével.

Milyen fürdőszoba lámpa alkalmas a tükör fölé?

A tükörvilágítás biztosítják, hogy jól láthasd magad a tükörben. A tükör feletti fürdőszoba világítás kiválasztásakor vedd figyelembe magának a tükörnek a méretét, de a fény színvisszaadását is, amelynek élethűnek kell lennie, és nem szabad vakítania.

Külön helyiségben van a WC? Válassz a fürdőszoba világítás mellé egyaránt hasznos a WC világítás.

Spotlámpa a fürdőszobában? Miért ne?

A fürdőszobai spotlámpák, más néven pontlámpák nagyon népszerűek, különösen sokoldalúságuknak és stílusos kialakításuknak köszönhetően. Míg a mennyezeti spotlámpák közvetlenül a mennyezetbe vagy a falba ülnek, hogy helyet takarítsanak meg, a falra szerelt fürdőszobai spotlámpák gyakran lehetővé teszik a fény irányának beállítását.

fürdőszobai spotlámpák

A fürdőszoba lámpák spotlámpák formájában is megjelenhetnek.

A fürdőszoba lámpa kevésbé elterjedt egyéb típusai

Természetesen más, kevésbé tipikus fürdőszoba lámpák is használhatóak. Használhatsz fali lámpákat, LED-paneleket és -csíkokat, függőlámpákat, valamint padló- és asztali lámpákat, ha van elég hely számukra a fürdőszobában. Ezáltal a helyiség egyedi megjelenést kap.

A fürdőszobai LED-es lámpák hosszú élettartamot biztosítanak

A LED fürdőszoba világítás hosszú élettartamú fényforrást jelent, amely ráadásul környezetbarát is. A LED-izzók másik előnye az intelligens funkciók, amelyek közé tartozik a fényerőszabályozás vagy a színváltás.

  • A LED-es lámpák nem szenvednek a gyakori be- és kikapcsolástól, ami fontos a fürdőszobában.
  • A LED-es fürdőszobai lámpák élettartama több tízezer óra.
  • Kis méretük és karbantartásmentes működésük szintén előnyös lehet.
  • Nem bocsátanak ki hőt, mint a hagyományos izzók.
  • A LED-es világítás gyorsan kigyullad.

i

LED-es fürdőszoba lámpa a tükör felett

Dizájnorientált és rendkívül praktikus, ez a tükör fölé helyezhető LED-es fürdőszoba lámpa. Nemcsak, hogy minden részletet láthatsz majd, amikor a szépségápolási kezeléseket vagy a borotválkozást végzed, hanem olyan kiegészítő funkciókat is kínál, mint a távirányítás, a fényerőszabályozás, a zenei megjelenítés vagy a színbeállítás.

Az intelligens fürdőszoba világítás a telefonodról is vezérelhető

Az intelligens fürdőszoba világítás intelligens LED-izzókkal rendelkezik, amelyekkel egyszerűen ki- és bekapcsolhatod őket. A fürdőszoba lámpák intelligens funkcióit egyszerűen az okostelefonodon lévő alkalmazással vezérelheted.

  • A fürdőszobai világítás könnyedén a kívánt értékre tompítható.
  • Néhány alkalmazással, valamint hanggal is vezérelhető a fürdőszoba lámpa.
  • Egy intelligens funkcióval automatikus kapcsolást is beállítható.
  • Az intelligens fürdőszoba lámpa hozzáférést biztosít a színbeállításhoz.

Az egész otthonodat berendezed? Nézelődj a világítás helyiségek szerint kategóriában.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Yeelight Motion Sensor Closet Light A40-silver Szállításra kész > 10 db
LED lámpa - szabályozható fényerő, 2,4 W teljesítmény, 100 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), mozgásérzékelős, anyaga: műanyag, 0,9 cm max. magasság, 4 cm széles, IP20 védelem
6 890 Ft

2.
Philips Hue Enrave M fekete Szállításra kész 2 db
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 19,2 W teljesítmény, 2450 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 8,4 cm, szélesség 38,1 cm, anyaga: fém, IP20
81 890 Ft

3.
Ventilátor világítással - mennyezeti típusú, konyhába, fürdőszobába, hálószobába, nappaliba, folyosóra, dolgozószobába és ebédlőbe ajánlott, léghűtés, 55 dB zajszint, 36 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, távirányító a csomag része, fehér kivitel, 1 integrált LED izzó, meleg fehér fény, természetes fehér fény, hideg fehér fény, 2100 lm fényáram, fényerő szabályozás 6000 K színhőmérséklettel
78 290 Ft

Még több
247 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,2 10×
Yeelight Lightstrip Pro
LED szalag -, 200 cm hosszú, szabályozható fényerő, állítható fényszín, hálózati tápellátás
19 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Yeel22_05
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Philips Hue Enrave M fekete - Mennyezeti lámpa
Típusok
5,0 10×
Philips Hue Enrave M fekete
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 19,2 W teljesítmény, 2450 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 8,4 cm, szélesség 38,1 cm, anyaga: fém, IP20
Szuper ár
81 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: PHL21048
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,4
Rabalux 6710 - LED Dimmelhető mennyezeti lámpa ventilátorral DALFON LED/36W/23
Ventilátor világítással - mennyezeti típusú, konyhába, fürdőszobába, hálószobába, nappaliba, folyosóra, dolgozószobába és ebédlőbe ajánlott, léghűtés, 55 dB zajszint, 36 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, távirányító a csomag része, fehér kivitel, 1 integrált LED izzó, meleg fehér fény, természetes fehér fény, hideg fehér fény, 2100 lm fényáram, fényerő szabályozás 6000 K színhőmérséklettel
78 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: RBLUX036
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Philips Hue Enrave L fehér - Mennyezeti lámpa
Típusok
4,9 13×
Philips Hue Enrave L fehér
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 33,5 W teljesítmény, 4300 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 8,4 cm, szélesség 42,5 cm, anyaga: fém, IP20
106 390 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL21049
4,2 16×
Yeelight Motion Sensor Closet Light A60-silver
LED lámpa - szabályozható fényerő, 3,6 W teljesítmény, 100 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), mozgásérzékelős, anyaga: fém és műanyag, 0,9 cm max. magasság, 4 cm széles, IP20 védelem
11 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: YeeLI21_18
4,4 21×
Yeelight Motion Sensor Closet Light A40-silver
LED lámpa - szabályozható fényerő, 2,4 W teljesítmény, 100 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), mozgásérzékelős, anyaga: műanyag, 0,9 cm max. magasság, 4 cm széles, IP20 védelem
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLI21_16
4,7 26×
Yeelight Motion Sensor Closet Light A20-silver
LED lámpa - szabályozható fényerő, 100 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), mozgásérzékelős, anyaga: műanyag, 0,9 cm max. magasság, 4 cm széles, IP20 védelem
3 230 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLI21_14
5,0
Xiaomi Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth)
LED lámpa - szabályozható fényerő, 0,35 W teljesítmény, 25 lm fényáram, meleg fényű (2800 K), mozgásérzékelős, Bluetooth csatlakozás, Xiaomi Home kompatibilitás, anyaga: műanyag, 8 cm max. magasság, 6,2 cm széles
4 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXI300j2
4,7 56×
EMOS LED-es fénycső 300mm, 5W
LED lámpa - 5 W teljesítmény, 380 lm fényáram, semleges fényű (4000 K), anyaga: fém és műanyag, 3 cm max. magasság, 2,2 cm széles, IP20 védelem
5 060 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS17091
4,8 46×
Yeelight sensor nighlight
LED lámpa - szabályozható fényerő, 0,25 W teljesítmény, 3 lm fényáram, meleg fényű, mozgásérzékelős, anyaga: műanyag, 5,6 cm max. magasság, 8 cm széles, IP20 védelem
5 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLa03
3,8 19×
Yeelight LED Sensor Drawer Light
LED lámpa - 15 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), mozgásérzékelős, anyaga: műanyag, 1,1 cm max. magasság, 6,8 cm széles, IP20 védelem
2 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLI21_11
3,5 18×
Yeelight LED Sensor Drawer Light 4-pack
LED lámpa - 15 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), mozgásérzékelős, anyaga: műanyag, 1,1 cm max. magasság, 6,8 cm széles, IP20 védelem
13 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLI21_12
4,6 20×
EMOS P3316 LED-es éjszakai fény, fényérzékelővel foglalathoz
Éjszakai fény - rendeltetés beltéri, elhelyezés lépcsőkre, fényforrás integrált LED, bemeneti feszültség 230 V, fényáram 5 lm, tápellátás hálózati, méretek 8 × 8 × 5,8 cm (Ma×Sz×H), anyaga műanyag
3 640 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS20085
4,5
EMOS P3314 LED-es éjszakai lámpa fényérzékelővel, aljzatba
Éjszakai fény - rendeltetés beltéri, elhelyezés lépcsőkre és teraszra, fényforrás integrált LED, bemeneti feszültség 230 V, fényáram 5 lm, tápellátás hálózati, méretek 5,3 × 5,3 × 6 cm (Ma×Sz×H), anyaga műanyag
3 370 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS20083
5,0
Philips Hue Xamento spot fekete
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, teljesítmény, állítható színhőmérséklet (2000-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, IP44
32 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: PHL22016
Philips Hue Milliskin fehér 3db - Mennyezeti lámpa
Típusok
5,0
Philips Hue Milliskin fehér 3db
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 15 W teljesítmény, 1050 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 10 cm, szélesség 9 cm, anyaga: műanyag, IP20
45 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: PHL21060
4,5
Philips Hue White and Colour Ambiance Discover 17435/30/P7
LED reflektor - kültéri használatra, 30,5W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 2250 lm fényáram, melegfehér, semleges fehér és hidegfehér, RGB, szabályozható fényerő, állítható fényhőmérséklet 2000- 6500K, mobil alkalmazás segítségével vezérelhető, IP44 védelem, tápellátása hálózati, 25000 óra élettartam, G energiaosztály, méretei: 15,3 × 16 × 22 cm
81 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL19013
5,0
Xiaomi Smart Lightstrip EU
LED szalag - okos funkciókkal, 200 cm hosszú, hálózati tápellátás, semleges fényű, Xiaomi Home kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
17 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIAOS004a5
4,3 13×
LED fali lámpa, dimmelhető, 4 W, 280 lm, 3000 K, fehér
Fali lámpa - LED-es, szabályozható fényerő, 4 W teljesítmény, 280 lm fényáram, meleg fényű (3000 K), 12 cm magas, 30 cm széles, anyaga: műanyag, IP20 védelem
8 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SD21_157
4,4 40×
Yeelight Motion Sensor Closet Light A20-black
LED lámpa - szabályozható fényerő, 100 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), mozgásérzékelős, anyaga: műanyag, 0,9 cm max. magasság, 4 cm széles, IP20 védelem
5 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLI21_13
4,8
Nanoleaf Shapes Triangles Mini Exp. 10-es csomag
Moduláris világítás - bővítő készlet, Shapes Smarter Kit, a saját formák megalkotásának lehetősége, 16M+ szín, mobilalkalmazások a különböző panelkiosztásokhoz, képernyő tükör, reagál az érintésre és a zenére, 10 lámpa a csomagban, szerelőlemezek, rögzített csatlakozók, rögzítőszalag
43 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: NANO19013
Philips Hue Infuse L mennyezeti fehér - Mennyezeti lámpa
Típusok
3,5
Philips Hue Infuse L mennyezeti fehér
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 52,5 W teljesítmény, 3700 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2000-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 8,4 cm, szélesség 42,5 cm, anyaga: fém, IP20
122 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: PHL21041
Philips Hue Infuse M mennyezet fekete - Mennyezeti lámpa
Típusok
4,5
Philips Hue Infuse M mennyezet fekete
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 33,5 W teljesítmény, 2350 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2000-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 8,4 cm, szélesség 38,1 cm, anyaga: fém, IP20
94 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL21040
3,0
LED mennyezeti lámpa 20 W
Mennyezeti lámpa - LED, 20 W teljesítmény, 1400 lm fényáram, semleges fehér (4000 K), magasság 4,3 cm, szélesség 29,1 cm, anyaga: műanyag, IP20
9 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VE21Amp58

Fürdőszoba lámpák

Mi az a színhőmérséklet és miért fontos? Meleg fény, hideg fény. Miben különböznek? Természetesen színhőmérsékletben, azaz a színben. A fény hőmérséklete határozza meg néhány tulajdonságát, például a cirkadián ritmusunkra gyakorolt hatását. Minden, amit a fény színhőmérsékletéről tudni kell, megtalálható ebben...
Sokféle izzó található a piacon. A különféle típusok elsősorban az alkalmazott technológiában és a foglalat típusában különböznek, azaz abban, hogy az izzó hogyan rögzül a lámpatestbe. Milyen típusú izzófoglalatok léteznek? Erre válaszolunk cikkünkben. 
A fényáram lumenben van megadva, és a fényforrás által kibocsátott tényleges fénymennyiséget fejezi ki. Ez tehát sokkal jobb paraméter az izzók "teljesítményének" összehasonlítására, mint a watt teljesítményük, ami nyilvánvaló, ha a hagyományos és a LED izzók...
tanácsadóHogyan válasszunk izzót Az izzóknak sokféle típusa, ún. foglalata van. Mindegyik más és más helyen alkalmazható, és a tájékozódás kihívást jelenthet. Örülünk, ha útmutatónkkal segítségedre lehetünk.
További cikkek

Fürdőszoba lámpák

A Fürdőszoba lámpák kategóriában összesen 247 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fürdőszoba lámpák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább fürdőszoba lámpák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fürdőszoba lámpák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fürdőszoba lámpák vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ