A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Firefly Bluetooth Receiver Premium Pack Red

Termékkatalógus
Firefly Bluetooth Receiver Premium Pack Red
4,0 1 értékelés
Bluetooth adapter - audio továbbítás, AUX kimenet - ideális autó sztereó vagy egyéb audio-rendszerekhez, vezeték nélküli audio lejátszás Bluetooth 4.0-en keresztül, 60cm-es USB hosszabbító kábel, 3,5 mm-es jackdugó - 2x RCA
Kód:  FIF005 Termékszám:  FBRPRE-RD
Firefly Bluetooth Receiver Premium Pack Red Megszűnt

Firefly Bluetooth Receiver Premium Pack Red

Tuningold fel régi lejátszódat elegáns vezeték nélküli hozzáféréssel! A Firefly a világ legkisebb eszköze, amely Bluetooth-os eszközről érkező jel fogadására képes, majd pedig 3,5 mm-es kimenetű készülékhez továbbítja azt. A Bluetooth végre megszabadít a kábelek sokaságától. nem kell többé amiatt aggódnod, hogyan kösd össze vezeték nélküli kapcsolat híján az okostelefonodat és autórádiódat vagy otthoni lejátszódat. 

Fontosabb termékjellemzők

  • Rendkívül kicsi, vezeték nélküli vevő készülék (a világ legkisebb ilyen készüléke)
  • Egyszerű vezérlés és telepítés (tápellátás USB-ről és AUX kimenet)
  • Kiváló hangminőséget biztosít a szabadalmaztatott SRT technológia jóvoltábóll
  • Minőségi kivitelezés (alumínium anód csatlakozók, réz kábel, aranyozott csatlakozóvég
  • Egyidejű párosítás 2 eszközzel + memória akár 8 párosított eszközhöz

A látszat csal

Az adapter fő eleme úgy néz ki, mint egy egyszerű USB csatlakozó, amely biztosítja a készülék tápellátását. Ám a csatlakozóban van egy miniatűr Bluetooth adapter és egy D/A átalakító is. Miután az USB-csatlakozóba illesztetted, egy AUX bemeneten keresztül lejátszóhoz vagy rádióhoz csatalkoztatod, amelyet aztán a  Firefly segítségével párosíthatsz vezeték nélkül az okostelefonoddal. 

Nem csak egy közönséges Bluetooth

Kis méretei ellenére gond nékül párosítható hozzá egyszerre két telefon, kiváló hangminőségben. Nem csak a szabványos MP3-t támogatja, hanem a népszerű AAC-t is, amely bár tömörített formátum, de a lehető kegkisebb mértékűre csökkenti a torzítást. A Firefly a szabadalmaztatott "Sound Revitalization Technology" jóvoltából megőrzi eredeti hangminőségét.

Paraméterek és specifikációk:

Bluetooth:
Verzió v4.0

Támogatott profilok és hangformátumok:
A2DP v1.2, SPP
AAC, MP3 és SBD

A csomag tartalma:
Vezeték nélküli vevőkészülék
Hosszabbító kábel a rádióhoz csatalkozáshoz
3,5 mm-es audio jack › 2x RCA átalakító
Dokumentáció

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Firefly Bluetooth Receiver Premium Pack Red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Firefly Bluetooth Receiver Premium Pack červený. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Firefly Bluetooth Receiver Premium Pack červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Firefly Bluetooth Receiver Premium Pack Red. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Firefly Bluetooth Receiver Premium Pack Red.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ