Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Fiskars - XXS X5 Kemping fejsze

Termékkatalógus
Fiskars - XXS X5 Kemping fejsze
5 31 értékelés
Fejsze - kemping, tömege 560 g, fej keménysége 48 HRC, penge keménysége 55 HRC, ergonomikusan formázott nyél akasztólyukkal, penge védő a csomag része
Kód:  BOR001b Termékszám:  1015617 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Fiskars - XXS X5 Kemping fejsze

Ez a tökéletes és praktikus Fiskars X5 fejsze nélkülözhetetlen segítőd lehet kempingezés során. A fejszét kifejezetten a természet és a kirándulás szerelmeseinek tervezték. Kompakt méreteinek köszönhetően, könnyedén elfér a hátizsákodban, de akár az övedre is akaszthatod. Szerezd be ezt az eredeti kemping fejszét, mely hatalmas segítséget nyújt majd neked kempingezés során!

Legfontosabb jellemzői:

  • Praktikus kemping fejsze
  • Elegáns design
  • Könnyű szerkezet
  • Tökéletes geometria
  • Extra éles penge
  • Egyszerű kezelhetőség
  • Kiváló minőség és hosszú élettartam

Tökéletes penge

Ez a fejsze speciális, kiváló minőségű szénacélból készült, ezáltal a fejsze szerkezete nagyon könnyű, ugyanakkor erős és tartós. A penge konvex alakúra lett megmunkálva, a károsodás elkerülése érdekében. A fába beékelődött penge könnyebb kihúzása érdekében, a fogantyú kiszélesített része le lett kerekítve. A penge két különböző keménységgel rendelkezik, amely optimalizálja a merevséget és a tartósságot. Ezen felül, a PTFE bevonat 25%-kal csökkenti a súrlódást és megakadályozza a korróziót. A fejsze súlypontja nagyon közel van a pengéhez, így a fejsze feje nehezebb, amely elősegíti a hatékonyabb, egyszerűbb és kiegyensúlyozottabb hasítást.

Tartós kivitelezés

A fejsze nyele üvegszállal megerősített FiberComp anyagból készült. Ennek köszönhetően a nyél szilárd, könnyű és rendkívül tartós. Tökéletesen ellenáll a szélsőséges időjárási körülményeknek is. Hasítási teljesítménye nem változik, legyen száraz vagy vizes állapotban. A markolat lágy műanyagból készült. A kemény mag és a puha felület kombinációja jobban elnyeli az ütődések erejét, így a fejszét kényelmesebb tartani és nem csúszik ki a kézből. A műanyag fogantyú és a penge sosem jön szét, mivel a pengét már a gyártási eljárás során szorosan körbeveszik műanyaggal, egy szórópisztoly segítségével.

Praktikus tárolás

A fejszéhez egy speciális, műanyag élvédő jár, amely megkönnyíti és biztonságossá teszi a tárolást és szállítást. Az élvédő egy biztonsági zárral is el van látva, hogy könnyebb legyen a használata. A kényelmes nyélnek hála, a fejszét könnyű szállítanii és felakasztva tárolni is.

Teljes hossza:
23 cm

Teljes tömege:
480 g

Penge tömege:
390 g

A penge testének keménysége:
48 HRC

A penge élének keménysége:
55 HRC
 

Paraméterek

Típus
Kemping Kész!
Teljes tömeg
560 g Kész!
Fej keménysége
48 HRC Kész!
Penge élének keménysége
55 HRC Kész!
Nyél tulajdonságai
Ergonomikusan kialakított, Akasztónyílással Kész!

Típus

Típus
Kemping Kész!

Tömeg

Teljes tömeg
560 g Kész!

Keménység

Fej keménysége
48 HRC Kész!
Penge élének keménysége
55 HRC Kész!

Tulajdonságok

Nyél tulajdonságai
Ergonomikusan kialakított, Akasztónyílással Kész!

Csomag része

Csomag része
Penge védő Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fiskars Kempingová sekera X5 (XXS). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fiskars XXS X5 - Kempingová sekera.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ