A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Akvizice ApF HU

Fogyasztásmérők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések

A fogyasztásmérők segítenek meghatározni a készülékek pillanatnyi és átlagos energiafogyasztását, ezáltal rávilágíthatnak arra, hol lehetne takarékoskodni. Az okos konnektor fogyasztásmérő tulajdonképpen egy konnektor adapter, amely alkalmazáson keresztül tájékoztat a fogyasztásmérés eredményéről, emellett az eszközök kényelmesebb és hatékonyabb távoli vezérlését is lehetővé teszi. Ismerkedjünk meg alaposabban a fogyasztásmérők ezen típusával.

Tovább

Mire jó a fogyasztásmérő?

A fogyasztásmérő a konnektorba dugva folyamatosan méri a hozzá csatlakoztatott eszköz fogyasztását. A Wifi fogyasztásmérő a mért adatokat egy alkalmazásnak továbbítja, ahol nyomon lehet követni a korábbi, az aktuális fogyasztást és az átlagfogyasztást is. A fogyasztásmérők segítségével látni fogod, melyik eszköz mennyit fogyaszt. Megmutathatja a háztartásod nagyfogyasztóit, így segíthet a döntésben, hogy melyik régi készüléket érdemes újra cserélni.

i

A fogyasztásmérők "lebuktathatják" a titkos fogyasztókat is

A fogyasztásmérő akkor is a segítségedre lesz, ha arra vagy kíváncsi, mennyit fogyaszt a TV vagy más elektronikai eszköz készenléti üzemmódban.

Mit vegyünk figyelembe a fogyasztásmérő kiválasztásakor?

A fogyasztásmérő teljesítménye [W]

  • A fogyasztásmérő maximális terhelhetősége [W] - a mérőhöz csatlakoztatott eszközök teljesítményének maximális összege.
  • Minimális mérhető teljesítmény - a legkisebb teljesítmény, amelyet a fogyasztásmérők képesek rögzíteni.

Az aljzatok száma

A fogyasztásmérők több csatlakozóaljzattal rendelkezhetnek, hogy egyszerre több készülék fogyasztását mérhessék. A legtöbb egy csatlakozóaljzattal rendelkezik, de ez a szám lehet akár hét is.

  • A két aljzattal ellátott fogyasztásmérők általában két F típusú csatlakozóaljzattal rendelkeznek.
  • A három vagy több aljzattal rendelkező fogyasztásmérők a hagyományos dugalj mellett általában USB porttal is büszkélkedhetnek. Ide tartoznak a hosszabbító típusú fogyasztásmérők is, amelyekhez egyszerre akár 6 eszköz csatlakoztatható.

A fogyasztásmérők egyéb funkciói

A fogyasztásmérők között számos olyan modellel találkozhatsz, amely további funkciókat is kínál. A választásnál ezekre is érdemes figyelni.

  • Beépített gyerekzár - biztonságosabbá teszi a fogyasztásmérők használatát a kisgyermekes háztartásokban.
  • Éjszakai világítás - hasznos lehet éjszaka, hogy a gyerekek könnyedén megtalálják a vécére vezető utat.
  • LED fény - vannak olyan fogyasztásmérők, amelyeken a LED fény színe változtatható, ami garantáltan feldob minden modern otthont. A LED színe bizonyos modellek esetében a mért fogyasztás mértékétől függően változik.
  • USB csatlakozó - az okos konnektor fogyasztásmérő gyakori része. Nemcsak az eszközök töltését könnyíti meg, hanem azok áramigényéről is pontos képet kaphatsz.

Fogyasztásmérők LED fénnyel
Fogyasztásmérő éjszakai világítással

Okos konnektor fogyasztásmérő USB csatlakozóval
Fogyasztásmérő USB csatlakozóval

Design fogyasztásmérők
Fogyasztásmérő LED fénnyel

A Wifi fogyasztásmérő egy alkalmazáson keresztül tájékoztat a fogyasztás mértékéről

A Wifi fogyasztásmérő nem más, mint egy okos konnektor, amely fogyasztásmérés funkcióval is rendelkezik. Amellett, hogy az okos otthoni rendszer részeként a hagyományos eszközöket okos eszközzé alakíthatod, például távolról vezérelheted, az energiafogyasztásukat is szabályozhatod:

  • Távolról, akár a telefonodon keresztül be- és kikapcsolhatod.
  • Ütemezheted a különböző készülékek működését, hogy különböző időpontokban kapcsoljanak be.
  • Az időzítő segítségével a bekapcsolás pontos időpontját határozhatod meg.

Az okos konnektor fogyasztásmérő kiválasztásának szempontjai

Az okos konnektor fogyasztásmérő kiválasztásánál a fent már felsorolt szempontokon túl még néhány jellemzőt mindenképpen fontolóra kell venni. Ellenőrizd például, hogy a fogyasztásmérő önállóan vagy központi egységgel működik-e. Ez utóbbi azoknak lehet ideális, akik a már meglévő okos otthoni rendszerüket szeretnék bővíteni.

Az okos konnektor fogyasztásmérő vezérlése

A fogyasztásmérő Wifi segítségével csatlakoztatható az okostelefonhoz, így távolról is könnyedén vezérelheted, ellenőrizheted a csatlakoztatott eszközöket.

  • Akár hangvezérléssel is működtethetők a fogyasztásmérők, csak ellenőrizd, mely hangalapú asszisztens használatát támogatja az adott eszköz.
  • Egyes fogyasztásmérők ezen kívül távirányító vagy az eszközön lévő gomb segítségével is be- vagy kikapcsolhatók.

A Wifi fogyasztásmérő és a hozzá tartozó alkalmazás

A Wifi fogyasztásmérő előnyeit az alkalmazás segítségével lehet kiaknázni, ezért az eszköz kiválasztása előtt ellenőrizd, hogy az alkalmazás az iOs és Android operációs rendszerek mely változataival kompatibilis. Javasoljuk, hogy azt is nézd meg, az alkalmazás milyen nyelveken érhető el.

A fogyasztásmérők segíthetnek abban, hogy alacsonyabb legyen a villanyszámlád, de az eszköz beszerzésén is spórolhatsz, keresd fel webáruházunkban az outlet kínálatát, ahol garanciális felbontott, használt és újszerű termékeket találhatsz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Xiaomi Mi Smart Plug 2 Szállításra kész > 10 db
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Xiaomi Home kompatibilis, éjszakai világítás, energiafogyasztás mérése és újraindítás funkció, alkalmazás: angol, cseh és német, Android, Windows és iOS támogatása,
5 190 Ft

2.
Solight DT26 Szállításra kész > 10 db
Energiafelhasználás mérő - min. 2W, max .: 3680W / 16A, max. áramfogyasztás: 9999kWh, átlátszó LCD kijelző, 2 "- 5cm átlós, energiaárak beállítása, 2 egyszerűen használható gomb, pontos árkalkuláció és mérés fogyasztott áramfrekvencia, túlterhelés jelzés, feszültségmérés, pillanatnyi teljesítmény felszállás, integrált feszültségstabilizátor max ± 1,5% eltérés a névleges feszültségtől a pontos méréshez, üzemi hőmérséklet 0 ... + 50 ° C, tápellátás AC 230V, 50Hz
2 890 Ft

3.
Tapo P115 Szállításra kész > 10 db
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, energiafogyasztás mérése, alkalmazás: angol és cseh, Android és iOS támogatása,
8 390 Ft

Még több
113 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,7 61×
Xiaomi Mi Smart Plug 2
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Xiaomi Home kompatibilis, éjszakai világítás, energiafogyasztás mérése és újraindítás funkció, alkalmazás: angol, cseh és német, Android, Windows és iOS támogatása,
5 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIACHZ01
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,9 25×
FIBARO vezeték nélküli okoskonnektor
Okos konnektor - Z-Wave szabvány segítségével IFTTT kompatibilis, éjszakai világítás és energiafogyasztás mérése, alkalmazás: angol, cseh, német és szlovák, Android és iOS támogatása,
24 730 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FIBR01d
Arany középút Kiváló ár/érték arány
SONOFF SPM-4Relay Stackable Smart Power Meter
Energiafelhasználás mérő - egymásra rakható, akár 32 Sonoff SPM-4Relay relé egységhez, akár 128 vezérelhető áramkör, áramfogyasztás figyelés, kompatibilis az eWeLink alkalmazással, fehér szín
32 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SNFa084
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Shelly Plus Plug S, WiFi, fehér, 4+1 db - Okos konnektor Típusok
4,8 26×
Shelly Plus Plug S, WiFi, fehér, 4+1 db
Okos konnektor - kompatibilis,,
48 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Shell23_045
3,9 16×
Tellur WiFi Smart AC Plug, energy reading, 3680 W, 16 A, fehér
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, energiafogyasztás mérése, alkalmazás: angol, cseh, német és szlovák, Android és iOS támogatása,
8 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TLLR2122
4,6 70×
Tesla Smart Plug
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, energiafogyasztás mérése, alkalmazás: angol, cseh, német és szlovák, Android támogatása,
9 340 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Tsl_21_01
4,7 50×
Tapo P115
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, energiafogyasztás mérése, alkalmazás: angol és cseh, Android és iOS támogatása,
8 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP22_09
Eve Energy Smart Plug (Matter - compatible w Apple, Google & SmartThings) - Okos konnektor
Típusok
4,1 16×
Eve Energy Smart Plug (Matter - compatible w Apple, Google & SmartThings)
Okos konnektor - működés: önállóan, Apple Siri, Samsung SmartThings és Google Home kompatibilis, energiafogyasztás mérése, alkalmazás: angol és német, Android és iOS támogatása,
18 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Eve23_04
4,7 258×
Solight DT26
Energiafelhasználás mérő - min. 2W, max .: 3680W / 16A, max. áramfogyasztás: 9999kWh, átlátszó LCD kijelző, 2 "- 5cm átlós, energiaárak beállítása, 2 egyszerűen használható gomb, pontos árkalkuláció és mérés fogyasztott áramfrekvencia, túlterhelés jelzés, feszültségmérés, pillanatnyi teljesítmény felszállás, integrált feszültségstabilizátor max ± 1,5% eltérés a névleges feszültségtől a pontos méréshez, üzemi hőmérséklet 0 ... + 50 ° C, tápellátás AC 230V, 50Hz
2 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SD054a
4,8 52×
TP-Link Tapo P110M
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Google Home kompatibilis, energiafogyasztás mérése, alkalmazás: angol, cseh és szlovák, Android és iOS támogatása,
7 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP23_081
5,0
Shelly Pro 3EM, fogyasztásmérő, 3 csipesz, 120 A, WiFi, LAN, BT
Energiafelhasználás mérő - 3 fázisú fogyasztásmérő háztartási fogyasztók, elektromos áramkörök és irodai berendezések fogyasztásának ellenőrzésére, információt nyújt a nap- vagy szélenergia-rendszerek hatékonyságáról, WiFi, Bluetooth és LAN kapcsolat, DIN szabványos szerelési lehetőség, kétirányú fogyasztás kiszámítása, más Shelly eszközök és WiFi vezérlésének lehetősége, MODBUS támogatás, mTLS protokoll MQTT, HTTP számára és védett kimeneti WebSockets, Alexa, Google Home, Android és iOS kompatibilis
66 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Shell23_001
4,2 15×
Gosund Smart Plug SP112
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Tuya kompatibilis, energiafogyasztás mérése és USB port a töltéshez, alkalmazás: angol, Android és iOS támogatása,
7 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GoSnd02
AQARA intelligens foglalat - Okos konnektor
Típusok
4,2 38×
AQARA intelligens foglalat
Okos konnektor - ZigBee segítségével működés: központi egységgel, Aqara Home kompatibilis, energiafogyasztás mérése, alkalmazás: angol, cseh, német és szlovák, Android és iOS támogatása,
10 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AqRAA_0012
Shelly Plus Plug S, fogyasztásmérő aljzat, WiFi - Okos konnektor
Típusok
4,8 26×
Shelly Plus Plug S, fogyasztásmérő aljzat, WiFi
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Samsung SmartThings kompatibilis, energiafogyasztás mérése, alkalmazás: angol, cseh és szlovák, Android és iOS támogatása,
11 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Shell23_003
4,6 41×
Gosund Smart Power Strip P1
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Tuya kompatibilis, energiafogyasztás mérése, USB port a töltéshez és kábellel, alkalmazás: angol, Android és iOS támogatása,
15 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GoSnd05
4,3 26×
iGET HOME Power 1 Fogyasztásmérő okos WiFi konnektor, 230 V, 3680 W, tervezés, minimális méret
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Tuya és Google Home kompatibilis, energiafogyasztás mérése, alkalmazás: angol, cseh, német, szlovák és magyar, Android és iOS támogatása, IP20
6 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: iGET23_021
4,3
IMMAX NEO LITE Smart beltéri aljzat v2 tű nélkül, F típusú, WiFi
Okos konnektor - WiFi segítségével Bluetooth segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Tuya és Apple Siri kompatibilis, energiafogyasztás mérése, alkalmazás: angol, cseh, német, szlovák és magyar, Android és iOS támogatása, IP20
5 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMMX23_01
4,2 147×
Solight DT27
Energiafelhasználás mérő - min. teljesítmény: 2W, max.: 3680W/16A, max. mért fogyasztás: 9999kWh, max. mért idő: 9999 nap, nagy és tiszta LCD kijelző, átlója 3" - 7,5cm, 4 gomb a könnyű kezelhetőségért, pontos árkalkuláció és a felhasznált energia mérése, gyermekvédelem, a max. energiafogyasztás túllépésének jelzése, elektromos áram, feszültség, frekvencia, pillanatnyi energiafogyasztás mérése, beépített feszültségstabilizátor a névleges feszültségtől való +- 1,5%-os eltérésig a pontos mérés érdekében, üzemi hőmérséklet: 0 és + 50°C között, tápellátás AC 230V, 50Hz, beépített akkumulátor a felhasználói beállítások tárolására
4 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SD054b
3,9 19×
EZVIZ T30-10B Statistics, white
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, EZVIZ kompatibilis, energiafogyasztás mérése, alkalmazás: angol, cseh, német, szlovák és magyar, Android, Windows és iOS támogatása,
6 490 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: Ezvz21a017
4,4 25×
Immax NEO LITE Smart beltéri dupla aljzat, 16 A, WiFi
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Tuya, Apple Siri és Lidl Home kompatibilis, energiafogyasztás mérése, alkalmazás: angol, cseh és német, Android és iOS támogatása,
9 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMMX_22_23
4,4 120×
Immax NEO LITE okos beltéri aljzat v2 tűvel, E típus, WiFi
Okos konnektor - WiFi segítségével Bluetooth segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Tuya és Apple Siri kompatibilis, energiafogyasztás mérése, alkalmazás: angol, cseh, német, szlovák és magyar, Android és iOS támogatása, IP20
5 060 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMXX21385
5,0
Shelly Plus Plug S, fogyasztásmérővel, WiFi, fekete
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Samsung SmartThings kompatibilis, energiafogyasztás mérése, alkalmazás: angol, cseh és szlovák, Android és iOS támogatása,
11 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Shell23_043
5,0
Woox R6153 WiFi Okos dupla konnektor fogyasztásméréssel
Okos konnektor - WiFi segítségével Bluetooth segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Tuya és Google Home kompatibilis, energiafogyasztás mérése, alkalmazás: angol, cseh és szlovák, Android és iOS támogatása, IP20
7 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Woox23_009
1,2 17×
Gosund Smart Plug SP1-C
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Tuya kompatibilis, energiafogyasztás mérése, alkalmazás: angol, iOS támogatása,
6 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GoSnd11

Fogyasztásmérők

háztartási gépHogyan mérjük a villamosenergia-fogyasztást? (ÚTMUTATÓ) Ebben a cikkben tippeket adunk arra vonatkozóan, hogyan mérheted az áramfogyasztásodat és megválaszoljuk a gyakran feltett kérdést is: milyen fogyasztásmérőt vegyek? Négy módszert ajánlunk arra, hogy kiderítsd, mennyit "esznek" az otthonodban lévő készülékek, és ez...
Megbízhatóság, tartósság és mindenekelőtt 100%-os pontosság. Ezek a Bosch méréstechnikai eszközök főbb jellemzői. Mi mindent kínálnak, milyen modern technológiákra és újításokra támaszkodnak? Cikkünkből megtudhatod.
Az új Bosch BITURBO Brushless akkumulátoros szerszámok több szempontból is meglepetést okoznak. Lényegében véve akkora teljesítményt nyújtanak, amely nemcsak megegyezik a hagyományos eszközökével, hanem sok esetben felül is múlja azokat. Mit kínálnak a Bosch új fűrészei...

Fogyasztásmérők

A Fogyasztásmérők kategóriában összesen 113 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fogyasztásmérők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább fogyasztásmérők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fogyasztásmérők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fogyasztásmérők vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ