30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Gépszerelő HTC One M8

Termékkatalógus
Gépszerelő HTC One M8
5 3 értékelés
Telefontartó - A lárvák HTC One M8
Kód:  PP543e1d Termékszám:  FIXH340

Gépszerelő HTC One M8

Fixer Flexibilis tartó mobiltelefon HTC One M8 ideális társ utazáskor autóval vagy kerékpárral. A tálca kifejezetten a típusú telefon, így tartja a helyén, helyezze be a telefont egy kézzel, és blokkolja a csatlakozókat és ellenőrzések. Ezért jobb választás, mint egy univerzális tartó, amely akkor csökkentheti, például, csatlakoztassa a töltőt. Ez alkalmas rögzítési rendszer Fixer - kormány kerék a pohár, hanem izgalmas bárhol a jármű belsejében, mint egy rács szellőztetés. A terméket vásárol több részből (autós tartó és kerékpározás), amely nélkül a termék nem használható. 

Műszaki adatok:

Úgy tervezték, hogy:
HTC One M8

csomagolás:
A tartó (tálca)

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gépszerelő HTC One M8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIXER HTC One M8. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fixer HTC One M8. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FIXIERMITTEL HTC One M8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FIXIERMITTEL HTC One M8.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ