Shop roku 30 dnů na vrácení

FIXER LG Nexus 5 D821

Termékkatalógus
FIXER LG Nexus 5 D821
4,2 8 értékelés
Telefontartó - tartó LG Nexus 5 D821 mobiltelefonokhoz
Kód:  PP543f9z1 Termékszám:  FIXH314

FIXER LG Nexus 5 D821

FIXER flexibilis tartó az LG Nexus 5 D821 mobiltelefonokhoz. Tökéletes társ az autóban vagy kerékpározás során. A tartó kifejezetten ehhez a típushoz készült, így megfelelően helyén tartja a telefont. A készüléket akár egy kézzel is bele tudod illeszteni, és nem takarja a csatlakozókat vagy a kezelő felületet, ezért jobb választás, mint egy univerzális tartó, amely korlátozhatja pl. a töltő használatát. A Fixer rögzítő rendszer alkalmas a kerékpár kormányán történő rögzítésre, de a szélvédőre, vagy pl. a jármű belsejében bárhová, akár a szellőző rácsra is felerősíthető. A termékhez további kiegészítőket szükséges vásárolni (autózáshoz vagy kerékpározáshoz), amelyek nélkül a tartó nem használható. 

Műszaki adatok:

Megfelelő az alábbi készülékhez:
LG Nexus 5 D821

Csomagolás:

Tartó (tálca)

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FIXER LG Nexus 5 D821 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIXER LG D821 Nexus 5. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fixer LG D821 Nexus 5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Halterung für Mobiltelefon FIXER LG D821 Nexus 5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Halterung für Mobiltelefon FIXER LG D821 Nexus 5.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ