Shop roku Akvizice ApF HU

Compass hátsó kerékpártartó

Termékkatalógus
Compass hátsó kerékpártartó
4,5 2 értékelés
Univerzális kerékpár hátsó ajtó egy egyszerű rögzítési rendszer. A csomagtartó fér 3 rendszeres kerékpárok.
Kód:  AUPR161 Termékszám:  02111 Gyártó honlapja:

Compass hátsó kerékpártartó

Sport a legjobb dolog, amit tehetünk az egészségre. Vegyünk egy kis szünetet a munka és akkor aktívan zasportujete. Pokud vyrážíte s celou rodinou, nemusíte už řešit, jak svá kola dopravíte do cíle. Ez a sokoldalú kerékpártartó megoldja a problémákat, mielőtt azok előfordulnak. Ezen felül, mivel úgy tervezték, hogy üljön a hátsó ajtó nem csökkenti az aerodinamikai a jármű, és így nem növeli a fogyasztást.

Használata hevederek přidělají őt a hátsó ajtón a kocsiját, a végén a csiga és popondaváním. Samotný nosič stačí upevnit pomocí popruhů a to i díky jeho nízké hmotnosti zvládnou i křehké ženy. Így nyugodtan menjen egy leánybúcsú! És ne aggódj, hogy az állat a motor partnere Oder vagy valamilyen módon károsíthatja a - mind a fuvarozó, hogy érintkezzenek a motorháztető, vannak ellátva gumi védő.

A hordozó csatlakozik az autó, balra tedd kerek. Jednoduše je nasaďte do jednoduchých objímek a zajistěte je fixační sponou. Kész, akkor megy, és gyűjtsük össze a tapasztalatok szükséges cyklokilometry között Trebon tavak, a bor pályák Dél-Morvaországban, vagy a közepén a cseh-felvidék.

legfontosabb jellemzői

  • Anyag: acél korróziógátló kezelés
  • Szín: Fekete
  • Carrier tervezett legfeljebb 3 kerékpár
  • A maximális terhelés 45 kg
  • Súly 4,4 kg hordozó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Compass hátsó kerékpártartó
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COMPASS nosič kol na 5.dveře. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nosič bicyklov na zadné dvere.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ