A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Bőrtisztító és bőrápoló, tubus 280ml

Termékkatalógus
Bőrtisztító és bőrápoló, tubus 280ml
4,5 10 értékelés
Kárpittisztító - 0,28 l-es kiszerelés 280 ml-es, NANO + technológia, tisztító és ápolószer bőr felületek tisztítására
3 490 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  AUPR217 Termékszám:  am00513
Bőrtisztító és bőrápoló, tubus 280ml 3 490 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Bőrtisztító és bőrápoló, tubus 280ml

Compass tisztítószer, amely tökéletesen alkalmas bőrfelületek tisztítására. Ez egy nagyon hatékony és gyengéd termék, amely egyedülálló összetevőkön - lanolinon és méhviaszon - alapul.

Ráadásul lanolint tartalmaz, amely revitalizálja, kisimítja és puhítja a bőrt. A természetes viasz emulziója lanolinnal kombinálva megfelelően konzerválja a bőrfelületeket. A bőr így jobban ellenáll pl. az emberi izzadságnak, amely a benne található só révén agresszív és általában a bőrkárpitok kiszáradását okozza. A termék a nedvességtől is véd.

A NANO+ egy rendkívül fejlett technológia a szilícium és ezüst nanorészecskék alkalmazására. A BRENNTAG-gal együttműködésben kifejlesztett technológia. A nanorészecskék molekuláris szinten hatnak, és mélyen behatolnak a tisztított alkatrészek szerkezetébe. Láthatatlan, háromrétegű bevonatot képeznek az aljzaton. A NANO+ technológia lehetővé teszi a vízrészecskékre, a porra és minden szennyeződésre gyakorolt taszító hatás megsokszorozását. Lótusz-effektus jön létre, amely öntisztulást eredményez. A NANO+ egy allergiásokat kímélő technológia. Gombaölő és szagtalanító hatású. Az ezüstionok aktivitása elpusztítja a káros baktériumokat.

Paraméterek

Használat
Bőr, Autósülések Kész!
Űrtartalom
0,28 l (280 ml) Kész!

Használat

Használat
Bőr, Autósülések Kész!

Térfogat

Űrtartalom
0,28 l (280 ml) Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Na čištění a péči o kůži tuba 280ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Na čistenie a starostlivosť o kožu, tuba, 280 ml.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ