A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku 30 dnů na vrácení

JVC KD X230

Termékkatalógus
JVC KD X230
Autórádió - MP3/WMA/FLAC, ID3/WMA támogatás, USB port, AUX, FM tuner, RDS, Android/iPhone/iPod támogatása, 4x50W MOS-FET, kivehető panel, pirosan megvilágított gombok
Kód:  JVC205v4 Termékszám:  KD X230 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

JVC KD X230

Az autórádió a közúti járművek szokásos része és rengeteg változata létezik. A JVC KD X230 CD lejátszó nélküli autórádió számos kiemelkedő tulajdonsággal rendelkezik. Nagyszerű ár-érték arány, lehetővé teszi a minőségi zenehallgatást és csatlakozást Android és iOS operációs rendszerű készülékekhez. Ezen kívül lejátszhatók különböző típusú fájlok (MP3, WMA és FLAC). Praktikus USB és AUX bemenet és FM tuner található rajta. A kiváló hangminőség garantált az erős MOS-FET erősítőnek (4 x 50 W) köszönhetően.  

Legfontosabb jellemzők

  • Megfizethetőség
  • Minőségi zenelejátszás (MP3, FLAC, WMA)
  • Csatlakozás Android és iOS operációs rendszerekhez
  • Praktikus USB és AUX bemenet
  • Erőteljes MOS-FET erősítő
  • Távirányító
  • Érdekes design

Praktikus megoldás

A JVC KD X230 autórádió nem csak a zenelejátszás miatt kiváló.  Nem hagyhatjuk ki a funkciók közül a távirányítást a kormány segítségével. A jármű belső teréhez illik az autórádió modern design-ja. Egy fehér LCD kijelzővel felszerelt, amelyen piros háttérvilágítású gombok találhatók. A levehető panel megakadályozza a lopást. Így egyesül a praktikus oldal és a modern design.

 

Paraméterek

Bemenet/Kimenet

Csatlakozók
USB, AUX / Line IN Kész!

Rádió

Tunerek
FM Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény erősítő
4×50 W Kész!

Méretek

Szélesség
182 mm Kész!
Magasság
53 mm Kész!
Mélység
107 mm Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: JVC KD X230 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JVC KD X230. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JVC KD X230. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JVC KD X230. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JVC KD X230.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ