A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Kitchen Artist GS60

Termékkatalógus
Kitchen Artist GS60
Grill szett - bőrönd grilleszközökkel, 12 darabos - villa, Tong merőkanál, spatula, kenőecset, 4 villa, só- és borstartó, rézkefe a grillrács tisztításához, mindez praktikus textilbőröndben
Kód:  KARACC03 Termékszám:  GS60

Kitchen Artist GS60

Tedd tökéletessé az esti grillezéseket! Ez a stílusos bőröndben tárolt szett tartalmaz mindent, amire szükség lehet a legjobb grillezéshez. A francia gyártó által készített segédeszközök kifinomult designnal és kiváló minőségű kivitelezéssel rendelkeznek. Használatuk tehát nemcsak kényelmes, de nagyon hatékony is. A szett tartalmaz egy praktikus textilbőröndöt, amelyben kényelmesen tárolhatod és biztonságosan szállíthatod az eszközöket. A szett egy villából, Tong merőkanálból, spatulából, kenőecsetből, 4 villából, só- és borstartóból és egy rézkeféből áll a grillrács tiszításához.

Egy nagyszerű ajándék minden grillrajongónak

  • 12 segédeszközből álló szett grillezéshez
  • Textilbőrönd a könnyű tárolás és a biztonságos szállítás érdekében
  • Kiváló minőségű és átgondolt design
  • A készlet tartalma: villa, Tong merőkanál, spatula, kenőecset, 4 villa, só- és borstartó és rézkefe a grillrács tisztításához
 
Megjegyzés:
» További grill kiegészítők széles választékban.
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kerti grill kategóriánkban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kitchen Artist GS60. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kitchen Artist GS60.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ