A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

LODGE Fehér összecsukható erkélyasztal

Termékkatalógus
LODGE Fehér összecsukható erkélyasztal
Kerti asztal - H 60 x Szé 40 x M 63,5 cm. Tömeg 4,2 kg. FSC tanúsított akácfa, olajozott. Az asztallap helyet takaríthat meg. 5 - 16 cm széles erkélyes korlátokhoz. A falra szereléhető. Tisztítás szappanos vízzel. Száraz ruhával töröld szárazra. Annak érdekében, hogy elkerüljük a felület száradását és repedését vagy a nedvesség behatolását a fába, évente egyszer vagy kétszer ajánljuk a bútorok rendszeres olajozását. Hideg időben és télen beltéri tárolás javasolt. Ha szabadban tárolod, fedd le ponyvával. Eső / hó után töröld le a nedvességet a sík felületekről.
Kód:  BUTL0050 Termékszám:  10197208

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LODGE Fehér összecsukható erkélyasztal

Ha szeretnél egy helyet az erkélyen, ahova leteheted a snacket, könyvet vagy bármit, a LODGE összecsukható asztal ideális választás. Elegáns fehér stílusa és precíz kialakítása magával ragad. Az asztal tanúsított, olajozott akácfából készült. A praktikus LODGE asztal 5 - 16 cm szélességű erkélykorlátokhoz vagy ablakpárkányokhoz használható, és a lehajtható asztallap helyet takarít meg, amikor nem használod az asztalt.

A LODGE összecsukható erkélyasztal fő jellemzői

  • Fehér kivitelű összecsukható erkélyasztal
  • FSC tanúsított akácfa
  • Alkalmas 5-16 cm széles ablakpárkányokhoz és erkély korlátokhoz 

Könnyű karbantartás

A rendszeres tisztítás hosszú ideig tökéletes állapotban tartja az asztalt. A szennyeződés szappanos vízzel gyorsan egyszerűen eltávolítható, az impregnálás megvédi a fa megjelenését és szerkezetét. Ha hosszú ideig nem használod az asztalt, javasoljuk, hogy száraz és hűvös helyen tárold.

Méretek:
60 x 40 x 63,5 cm

Tömeg:
4,2 kg


Paraméterek

Szín
Fehér Kész!
Anyag
Fa Kész!
Napernyő tartó
Nem Kész!
Hossz
60 cm Kész!
Szélesség
40 cm Kész!

Tulajdonságok

Szín
Fehér Kész!
Anyag
Fa Kész!
Napernyő tartó
Nem Kész!

Méret

Hossz
60 cm Kész!
Szélesség
40 cm Kész!
Magasság
63,5 cm Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Összecsukható Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LODGE Fehér összecsukható erkélyasztal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LODGE Balkónový skládací stůl bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LODGE Balkónový skladací stôl biely.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ