A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Lotus Grill LK-1000

Termékkatalógus
Lotus Grill LK-1000
5 4 értékelés
Grill szén - faszén kemény bükkfából, 100%-ban természetes, 1 kg
3 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  JR101v Termékszám:  LK-1000

Lotus Grill LK-1000

A LotusGrill faszén 100%-ban természetes nyersanyagból készült, magas fűtőértékű és gyorsan felmelegíthető. Ezek együttesen garantálják, hogy a legjobb eredményeket éri majd el grillezés során. Egészséges, füstmentes és könnyű lesz a grillezés. Fő előnyei közé tartozik a gyors melegedés, a hosszú égési idő, illetve az alacsony fogyasztás.

A LotusGrill faszenet kemény bükkfából készítették, amely nagy fűtőértékkel rendelkezik - 6 grillezéshez 1 kg faszén is elegendő. A fabrikettek gyártásakor semmilyen vegyszert nem használtak fel. Nem tartalmaz továbbá port és egyéb szennyező anyagokat, amik a hagyományos faszén erős füstölését eredményezhetik.

A LotusGrill faszén megfelel a szigorú minőségi és ökológiai előírásoknak. A nyersanyag az FSC által hitelesített erdőkből származik, melyek a legmagasabb minőséget képviselik világszerte.

Műszaki adatok:

Típus:
LotusGrill tartozékok: faszén

Anyaga:
100% -ban természetes bükkfa

Súlya:
1 kg

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lotus Grill LK-1000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lotus Gril LK-1000. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lotus Gril LK-1000.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ