30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Lotus Grill LK-2500

Termékkatalógus
Lotus Grill LK-2500
4,7 32 értékelés
Grill szén - faszén kemény bükkfából, 100%-ban természetes, 2,5 kg
5 890 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  JR101u Termékszám:  LK-2500

Lotus Grill LK-2500

Grillezz gyorsan és egészségesen LotusGrill faszénnel, amely 100%-ban természetes, magas fűtőértékű és gyorsan felmelegszik. Garantálja a legjobb eredményeket, tekintettel a füstmentes, egészséges és könnyű grillezésre. Fő előnyei közé tartozik a gyors bemelegedési folyamat, a hosszú égési idő, s ezért az alacsony fogyasztás. A LotusGrill faszén kemény bükkfából készült, melynek fűtőértéke magas - 1 kg szén 6 grillezési alkalomhoz is elegendő lehet, így egy órányi grillezés költsége csak kb. 275 HUF. Gyártása során nem használnak például brikettek előállításakor alkalmazott vegyszereket. Nem tartalmaz továbbá port, sem más, az átlagos faszénre jellemző szennyező anyagot, így nem is füstöl.


A LotusGrill faszén előállítási folyamata megfelel a DIN 1860-2: 2005. szigorú minőségügyi és ökológiai előírásoknak. A gyártáshoz használt nyersanyag  FSC-tanúsítvánnyal rendelkező erdőkből származik, mely a legmagasabb szintű fenntartható és felelős erdőgazdálkodást jelöli.

Paraméterek és specifikációk:


Típus:
Eredeti LotusGrill hozzávalók

Anyaga:
Bükkfa

Súly:
2,5 kg
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lotus Grill LK-2500 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LotusGrill LK-2500. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lotus Gril LK-2500.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ