A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

MIO MiVue 618

Termékkatalógus
MIO MiVue 618
4,8 15 értékelés
Autós kamera - 2,7" érintőképernyő, Extreme HD felvétel (2304 x 1296p/30fps), GPS felvétel, f/1.8 rekeszű objektív, 3 tengelyes G-érzékelő, 150°-os, széles látószögű objektív, parkoló mód, fotó mód, 1 MicroSD slot
Kód:  PP306y Termékszám:  5415N4890009 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MIO MiVue 618

le
Széles látószögű objektív

Széles látószög

A széles, 150°-os látószögű objektívnek köszönhetően nincs holttér. Ezért nélkülözhetetlen segítséget jelent baleseteknél és egyéb közlekedési eseményeknél.

le
extrém HD

EXTREME HD felvétel

A kamera 2304×1296-os felbontásban, 30 képkocka/perc sebességgel rögzíti a videót, a kiváló képminőséget nyújtó, de viszonylag kis fájlméretet eredményező H.264 tömörített formátumban.

le
microSD

Mindig van elegendő hely

A kiváló minőségű videófelvételek persze idővel egyre több helyet foglalnak el. Videofelvétel maximális minőség, persze, mennyi időt vesz igénybe egy kicsit a helyet. Ezért van a készüléken foglalat MicroSD kártya számára.

le
MIO MiVue 618

Az utazás objektív szemtanúja

A Mio autós kamerák rögzitik az utazás minden pillanatát, így baleset után bizonyítékként használhatjuk a felvételeket. Az autós kamera által felvett bizonyítékok segítségével, elkerülhetjük a balesetből adódó indokolatlan kiadásokat, és megvédheti a biztosítónál a kedvező bonus-malus besorolást. A MiVue 618 működése valóban egyszerű, intuitív és kényelmes, és rtovábbi nagy segítséget jelent a 2,7" érintőképernyő.

 


Biztonságosan és bírság nélkül

Beépített, a készülék élettartama alatt havonta ingyen frissített traffipax-adatbázisa is van. A gyorshajtás elkerülésében segít a sebességriasztás: beállítható hang figyelmeztet a sebességhatár túllépésekor.

le
Traffipax-adatbázis

MiVue manager

A képeket a MiVue Manager applikációval a legcélszerűbb lementeni a számítógépre. Jól áttekinthető felületen böngészhetünk a felvételek között, és játszhatjuk ls őket különböző sebességgel. Össze is fésülhetőek a rögzített videók és megoszthatjuk őket közösségi oldalakon (pl. a YouTube-on vagy a Facebookon).

le
MiVue menedzser

le
Fotózni is tud

Fotó mód

Kisebb baleset bekövetkeztekor bizonyítékként fényképfelvételeket is szükséges lehet készíteni. A Mio 618 MiVue-vel ez nem probléma. A beépített akkumulátornak köszönhetően elegendő egyszerűen kivenni a tartóból a készüléket, és máris kész a felvétel. A képek tartalmazzák a GPS koordinátákat is, így az esemény pontos helyét is tárolhatjuk.

le
A beépített érzékelő észleli az ütközést

Ütközés dokumentálása

Amikor a 3-tengelyű G-szenzor a mozgás megváltozását érzékeli, a készülék azonnal rögzíti az eseményt. A G-szenzor még a felvétel közben is működik. Gráf formájában rögzíti a mozgás irányát. Ennek köszönhetően kideríthető, merről érkezett a mozgás hirtelen megváltozását előidéző hatás, és hogyan következett be az ütközés.

Paraméterek

Adat interfészek
USB 2.0, GPS Kész!
Csomag tartalma
Használati útmutató, Autós töltő, Tartó Kész!
Belső memória
0 MB (0 GB) Kész!
Támogatott video formátumok
H.264, Mov Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
USB 2.0, GPS Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Használati útmutató, Autós töltő, Tartó Kész!

Memória és tárhely

Belső memória
0 MB (0 GB) Kész!
Támogatott video formátumok
H.264, Mov Kész!
Felvétel maximális hossza
5 perc Kész!
SD kártya max. méret
131,07 GB Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
15,3 cm Kész!
Magasság
7,5 cm Kész!
Mélység
9,4 cm Kész!

Látószög
140 ° Kész!
Objektív fényerőssége
f/1,8 Kész!
Kijelző mérete
2,7" Kész!

Elemek

Tápellátás típusa
Szivargyújtó Kész!
Akkumulátor-kapacitás
240 mAh Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MIO MiVue 618 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO MiVue 618. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MIO MiVue 618. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MIO 618 MiVue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MIO 618 MiVue.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ