30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

MIO MiVue 658 Touch Wifi

Termékkatalógus
MIO MiVue 658 Touch Wifi
4,3 12 értékelés
Autós kamera - GPS felvétel, 2,7" érintőképernyő, 2304x1296 pixel, F1.8 objektív optika, látószög: 150 °, 3-tengelyes G-Érzékelő, forgó fogantyú, felvételi mód, beépített WiFi modul
Kód:  PP306w Termékszám:  5415N4840018 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MIO MiVue 658 Touch Wifi

le
Širokoúhlý objektiv

Nagy szélességű felvétel

A fényképezőgép nagylátószögű, 150 fokos objektívvel rendelkezik, nincs holtpont. Ezért nagyon valószínű, hogy nem fog lemaradni semmilyen fontos közlekedési baleset vagy egyéb esemény.

le
extrém HD

Extrém HD

Ez a fényképezőgép a 30 FPS felbontású 2304×1296-os videókat vesz fel, amelyek kiváló minőségű H.264 technológiával vannak tömörítve, így viszonylag kicsi fájlméretet tartanak.

le
WiFi

Beépített WiFi

A MiVue 658 vezeték nélküli WiFi technológiával rendelkezik. Könnyen megoszthatja utazási élményeit barátaival a közösségi hálózatokon.

le
MIO MiVue 658 Touch

Szemtanú utazás közben

A Mio fényképezőgép sosem hagyja Önt cserben, így baleset esetén ezt bizonyítékként használhatja. Ugyancsak hatalmas segítséget nyújthat a biztosítási társasággal szemben a balesetekért való felelősségre vonhatóság ügyében - nem fizetnek többé indokolatlan pénzügyi követeléseket és megvédi a bónuszokat. A MiVue 658 Touch WiFi kamera egy igazán egyszerű, intuitív és kényelmes használhatósággal büszkélkedhet, amelyet egy 2,7 hüvelykes érintőképernyő egyesít.

Van egy integrált sebességmérő radar adatbázis is, amely teljesen ingyenes a frissítésekkel az eszköz teljes használata alatt. Segít a sebességhatárok betartásában, hangüzenettel értesíti önt, ha túl gyorsan halad.

MiVue Manager

A letöltött képanyag a legjobban a MiVue Manager segítségével tölthető le a számítógépre. Az intuitív vezérlés lehetővé teszi a feltöltött videók böngészését és lejátszását különböző sebességgel. Az egyes videókat is egyszerűen összekapcsolhatja egy nagyobb egységgel. Mindent meg lehet osztani a közösségi hálózatokon (YouTube vagy Facebook).

le
MiVue menedzser

le
Umí i fotit

Fényképezési mód

Kis baleset esetén fotók formájában is lehet fényképeket készíteni. A Mio MiVue 658 Touch WiFi számára ez nem jelent gondot. A beépített akkumulátorral egyszerűen eltávolíthatja az eszközt a tartóból és megcsinálhatja a szükséges felvételeket.

le
Vestavěný senzor rozpozná kolizi

A kamera észleli az ütközést

Abban a pillanatban a 3 tengelyes túlterhelésérzékelő (G érzékelő) mozgásváltozást észlel, a MiVue kamera azonnal elmenti az esemény felvételét. A G érzékelő még felvétel közben is működik. Feljegyzi a vezetés irányát grafikon formájában. Ez lehetővé teszi annak feltárását, hogy honnan származott a hatás és hogyan történt.

Paraméterek

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
Wi-Fi Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
15,3 cm Kész!
Magasság
9,4 cm Kész!
Mélység
7,5 cm Kész!

Látószög
150 ° Kész!
Objektív fényerőssége
f/1,8 Kész!
Kijelző mérete
2,7" Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MIO MiVue 658 Touch Wifi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO MiVue 658 Touch Wifi. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MIO MiVue 658 Touch Wifi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MIO MiVue 658 Touch Wifi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MIO MiVue 658 Touch Wifi.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ