AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

MIO MiVue 688

Termékkatalógus
MIO MiVue 688
4,4 5 értékelés
Autós kamera - 2,7" kijelző Full HD 1080p / 30fps, kiváló minőségű Sony objektív, F1.8 fényerősségű optika, GPS felvétel, szélesvásznú felvétel 150°, 3 tengelyű G-szenzor, fényképezési üzemmód, sebesség érzékelő, 1 x microSD
Kód:  PP306t Termékszám:  5415N4890010 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MIO MiVue 688

le
 

 ?Felvétel nagy szélességben

A kamera nem hoz létre holtteret, és 150°-os széles látószögű objektívvel rendelkezik. Nagy a valószínűsége tehát, hogy semmilyen fontos felvételről sem marad le, legyen az közlekedési baleset, vagy bármilyen más esemény.

 

1080 képpontos minőség

A kamera a felvételeket full HD felbontásban készíti. A felvételek a H.264 technológia segítségével vannak tömörítve, amely anélkül csökkenti a fájlok méretét, hogy rontaná a képminőséget. Az eredmény: kisebb fájlok, és kiváló minőségű kép.

 

1 x microSD

A jó minőségű videó feljátszás egy idő után természetesen nagy helyet foglal el. Hogy maximalizálhassa a felvételek mennyiségét, a készüléken egy microSD-kártya foglalat is megtalálható.

 

Az Ön személyes szemtanúja út közben

A Mio kamera minden egyes útját rögzíti, amelyeket felhasználhat bizonyítékként egy esetleges baleset esetén. A felvételek nem hazudnak, világosan megmutatják, hogy ki volt a felelős a balesetért. Ezért a felvételek hitelességét a biztosítótársaságok sem kérdőjelezik meg, így a velük való tárgyalás során is felhasználhatja azokat. Ne fizessen jogtalanul, és védje a bónuszait! A Mio MiVue 688 kamera 2,7 hüvelykes kijelzővel van felszerelve, a használata pedig egyszerű, kényelmes és intuitív.

 

Utazzon biztonságosan, és kerülje el a büntetéseket

A kamera figyelmezteti, hol vezessen óvatosan, ugyanis egy beépített adatbázissal is rendelkezik az elhelyezett traffipaxokról. Ez a szolgáltatás teljesen ingyenes, és havonta frissül, amíg csak a készüléket használja. A kamerába sebesség érzékelőt is beépítettek, amely hangutasításokkal figyelmezteti Önt azokban az esetekben, amikor túllépi a megengedett sebességhatárt.

 

MiVue Manager

A kamera által készített felvételeket átjátszhatja a számítógépébe, ennek során a leghatékonyabb segítséget a mellékelt MiVue Manager asztali alkalmazás biztosítja. Az alkalmazás intuitív felülete a lehetővé teszi a lejátszás sebességének változtatását, továbbá a felvételek átugrását. Az egyes videókat egyszerűen összefűzheti egy teljes egésszé. A videókat könnyedén megoszthatja a közösségi oldalakon is (YouTube vagy Facebook).

 

Fényképezési üzemmód

Egy kisebb baleset során fotódokumentációra is szüksége lehet. A Mio MiVue 688 kamera ezt is gond nélkül megoldja. Beépített akkumulátorának köszönhetően elég, ha kiveszi a kameratartó konzolból, és már fényképezhet is vele.

 

A kamera felismeri az ütközést

Abban a pillanatban, amikor a 3 tengelyű terhelés érzékelő (G-szenor) hirtelen változást érzékel a jármű mozgásában, a Mio MiVue 688 kamera azonnal elmenti a felvételt az eseményről. A G-szenzor felvétel közben működik. Egy grafikon formájában három térbeli tengely mentén rögzíti a mozgás irányát. Ennek köszönhetően egy ütközés során felismeri, hogy honnan érkezett az ütés, és hogyan játszódott le a baleset.

Paraméterek

Adat interfészek
GPS Kész!
Csomag tartalma
Használati útmutató, Autós töltő, Tartó Kész!
Támogatott video formátumok
H.264, MP4 Kész!
SD kártya max. méret
128 GB Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
GPS Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Használati útmutató, Autós töltő, Tartó Kész!

Memória és tárhely

Támogatott video formátumok
H.264, MP4 Kész!
SD kártya max. méret
128 GB Kész!

Látószög
150 ° Kész!
Kijelző mérete
2,7" Kész!

Videó paraméterei

Videó maximális felbontása
Full HD (1920×1080) Kész!

Elemek

Tápellátás típusa
USB Kész!
Akkumulátor-kapacitás
240 mAh Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MIO MiVue 688 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO MiVue 688. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MIO MiVue 688. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MIO 688 MiVue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MIO 688 MiVue.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ