30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

MIO Spirit 5450 Lifetime

Termékkatalógus
MIO Spirit 5450 Lifetime
GPS navigáció - 4,3" érintőképernyő, 44 európai ország térképe életre szóló frissítéssel, SmartRoutes, parkoló asszisztens, radarok adatbázisa, hangos navigáció, slot microSD kártyának, beépített RDS-TMC
Kód:  PP302e1 Termékszám:  5420027525785 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MIO Spirit 5450 Lifetime

le
jelenlegi térképek
 

Naprakész térképek

Csehorszáh és Szlovákia legújabb térképei érhetőek el életre szólóan a Mio készülékkel. 4 alkalommal frissítheti évente. A naprakész információknak köszönhetően már semmi nem okozhat meglepetést az utakon.

le
Snadné parkování
 

Parkolás

A Mio navigáció úgy lett kialakítva, hogy még könnyebben megtalálhatóak legyenek a parkolóhelyek. Az új Parkoló asszisztens funkció automatikusan jeleníti meg a parkolók listáját, ha 1 km-en belülre ér a céljától.

 

Intelligens útvonalak

Az IQ Routes intelligens felület valós információkat gyűjt a forgalomról a többi sofőrtől, és ezen információk alapján optimalizálja az Ön útvonalát. Biztosan nem szeretné egy dugóban az autópályán az idejét vesztegetni.

Luxus mezi navigacemi
 

Luxus a navigációk közt, töltővel és tartóval 

A navigáció praktikus funkciókkal van ellátva, mint például a RDS-TMC, továbbá életre szóló térképfrissítéseket biztosít, ennek köszönhetően az úthálózat változása soha nem okozhat meglepetést. Csalhatatlanul vezeti el a kiválasztott utcába, és az adott címre. Jusson el a legkönnyebben a kiválasztott célhoz! Írja be a kulcsszavakat, és a navigáció az összes lehetőséget felkínálja. A továbbfejlesztett Learn Pro funkció figyelemmel kíséri, és tanulmányozza az Ön vezetési stílusát, ennek köszönhetően igyekszik személyre szabott útvonalakat felkínálni.

 


Útvonaltervező

A Spirit 5450 Lifetime egy erőteljes kirándulás tervezővel lett ellátva, mely lehetővé teszi az autós kirándulások megtervezését kényelmesen az otthonából számítógép és a MioMore Desktop segítségével. A túrát közvetlenül az eszközön is meg lehet tervezni, ahol több pontot is meg lehet jelölni az útvonalon, továbbá be lehet állítani, melyek élveznek elsőbbséget az útvonal optimalizáláshoz, és arra is van lehetőség, hogy megtekintse az útvonal előnézetét, és annak szimulációját.

le
Útvonaltervező
 

Mindent az egyszerű tájékozódásért

A Lane Guidance funkciónak köszönhetően letérésnél mindig a megfelelő sávba fog besorolni, amely a forgalmas utakon minden bizonnyal hasznára válik majd. A Spirit szoftver az útkereszteződés reális, háromdimenziós képét ábrázolja a fontos útjelző táblákkal együtt, ennek köszönhetően még az útkereszteződésbe, vagy a kijárathoz érkezés előtt több idő jut a helyzet felmérésére. 

le
Nový přístup k jízdním pruhům a křižovatkám
 

le
Hire térképek
 

Térképek kölcsönzése

Abban az esetben, ha egy rövid távú kirándulásra szeretne utazni egy olyan országba, melynek térképe nem található meg az eszközén, a navigáció akkor is használható. A Térképek kölcsönzése funkció lehetővé teszi az adott ország térképének kölcsönzését 3, 7, de akár 30 nap erejéig is, így az új térkép megvásárlásával összehasonlítva a költségek akár 80%-át meg tudja takarítani. 

 

le
Menj tovább
 

Menjen még tovább

A Mio tökéletesen működik az autóban és azon kívül is. A séta módnak köszönhetően, mely 2D térképpel van ellátva, sétálhat a városokban, és élvezheti a látnivalókat. Új helyeket is fedezhet fel, amelyek megközelíthetetlenek az autók számára. Most igazán még többet fedezhet fel. 

 

 

Paraméterek

Szélesség
120 mm Kész!
Magasság
80 mm Kész!
Mélység
13 mm Kész!
Tömeg
134 g Kész!
Rendeltetés
Autó Kész!

Méret

Szélesség
120 mm Kész!
Magasság
80 mm Kész!
Mélység
13 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
134 g Kész!

Navigáció típusa

Rendeltetés
Autó Kész!

Tulajdonságok

Kijelző mérete
4,3" (10,92 cm) Kész!
Maximális felbontás
480 × 272 Kész!

Funkciók

Funkciók
Cseh Köztársaság + Európa térképe, Parkolási asszisztens (parkolóhely keresés), RDS TMC (forgalmi információk), Radaradatbázis, Élettartam térképfrissítés Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MIO Spirit 5450 Lifetime Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO Spirit 5450 Lifetime. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MIO Spirit 5450 Lifetime. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MIO Spirit 5450 Lifetime. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MIO Spirit 5450 Lifetime.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ