30 dnů na vrácení Shop roku

MIO Spirit 7500

Termékkatalógus
MIO Spirit 7500
3,7 12 értékelés
GPS navigáció - térképfrissítés a készülék teljes élettartamára, Tele Atlas-Európa (44 ország), 5", keresés utca és házszám alapján, microSD kártyafoglalat, IQ Routes, Learn Pro
Kód:  PP308a Termékszám:  5413n5020030 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MIO Spirit 7500

le
jelenlegi térképek
 

Aktuális térképek

A készülék teljes élettartama alatt megkapjuk 44 európai ország navigációs térképeinek a szükséges frissítését. A mindig naprakész információknak ksözönhetően nemigen érhet bennünket meglepetés utunk során.

le
Snadné parkování
 

Parkolás

A Mio Spirit használatával könnyebb a parkolás, mint valaha. A parkolási asszisztens szolgáltatás ugyanis automatikusan megjeleníti a parkolóhelyek listáját, amikor a cél 1 km-es körzetében vagyunk, ezért nem kell külön keresgélnünk a legközelebbi parkolóhelyet.

le
intelligens útvonal
 

Intelligens útvonal

A SmartRoutes több millió autóstól összegyűjtött korábbi információ felhasználásával optimalizálja a kiszámított útvonalat, így az utazás gyorsabb és hatékonyabb lesz.

le
Luxus mezi navigacemi
 

Gyakorlatias megoldások sokasága

 A készülék kínálta sok praktikus megoldás közül a legfontosabb, hogy a készülék teljes élettartama alatt megkapjuk a szükséges frissítéseket, így nem fordulhat elő, hoyg eltévedünk. A Spirit 7500 LM azonnal elvezet bennünket új címekre. Elég beírnunk a kulcsszavakat, a készülék pedig azonnal kilistázza a találatokat. A parkolási asszisztens szolgáltatás automatikusan megjeleníti a parkolóhelyek listáját, amikor a cél 1 km-es körzetében vagyunk, ezért nem kell külön keresgélnünk a legközelebbi parkolóhelyet.


Útvonaltervező

A készülék hatékony útvonaltervező alkalmazása, a MioMore Desktop szoftverk segítségével otthon, a számítógép előtt ülve is megtervezhetjük az útvonalat. Ha több állomást is útba kell ejtenünk, a szoftver megtervezi, majd szimulációs módban be is mutatja az optimális útvonalat. 

le
Útvonaltervező
 

le
Nový přístup k jízdním pruhům a křižovatkám
 

Az egyszerű navigációért

A sávasszisztens mindig segít előre kiválasztani a megfelelő sávot a kanyarodáshoz: ez napjaink túlzsúfolt útjain rendkívül hasznos funkció. A készülék továbbá megmutatja a kereszteződések valósághű, háromdimenziós előnézetét a fontosabb táblákkal együtt, így előre megérthetjük az egyes kereszteződésekben kialakuló, olykor igencsak komplikált szituációkat. 

le
Menj tovább
 

Gyalogolj

A GPS az autóban és az autón kívül is ragyogóan működik. A 2D-s térképet kínáló gyalogos módnak köszönhetően gyalogosan is élvezhetjük a látnivalójat a segítségével. Autóval megközelíthetetlen új helyeket fedezhetünk fel. Indulhat is a felfedezőtúra!

 

Paraméterek

Szélesség
134,5 mm Kész!
Magasság
86 mm Kész!
Mélység
13 mm Kész!
Tömeg
158 g Kész!
Rendeltetés
Autó Kész!

Méret

Szélesség
134,5 mm Kész!
Magasság
86 mm Kész!
Mélység
13 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
158 g Kész!

Navigáció típusa

Rendeltetés
Autó Kész!

Tulajdonságok

Kijelző mérete
5" (12,7 cm) Kész!
Maximális felbontás
480 × 272 Mpx Kész!

Funkciók

Funkciók
Cseh Köztársaság + Európa térképe, Radaradatbázis, 3D-s épületek, Élettartam térképfrissítés Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MIO Spirit 7500 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO Spirit 7500 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MIO Spirit 7500. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mio Spirit 7500. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mio Spirit 7500.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ