Shop roku Akvizice ApF HU

MONTBLANC Discovery kerékpártartó

Termékkatalógus
MONTBLANC Discovery kerékpártartó
Kerékpártartó autóra - Állítható magasság, könnyen rögzíthető a kerékpár, a magasság állítása lehetővé teszi különböző vázú kerékpárok tárolását
Kód:  AUPR769 Termékszám:  MB729801

MONTBLANC Discovery kerékpártartó

A svéd MonBlanc cég top kategóriás kerékpártárolója, a Discovery megtestesíti a finom tervezést és designt, valamint a precizitást. Eltérően más kerékpártárolóktól, a Discovery erősebb kivitelű, és állítható magasságú a kerék rögzítése. Az elsőkerekes rögzítés nagyobb stabilitást biztosít. Az állítható tároló lehetőséget biztosít különböző vázméretű kerékpárok tárolására és szállítására. 

Legfontosabb jellemzői

  • Kontúros támasz
  • Zárható
  • Szerszámok nélkül szállítható
  • Csúsztatható tartó
  • Rendhagyó tervezés
  • Egyszerű kezelhetőség
     

A kerékpártartó felszerelése egy 80 mm-es acél kapoccsal történik, egy műanyag excentrikus anyával, szóval a felszereléshez semmilyen szerszámra sincs szükség. A kerekek tartóba helyezése még egyszerűbb, mint valaha, emellett különböző vázméretű kerékpárokhoz is alkalmas. Kiválóan alkalmas 22-80 mm kerékátmérőjű, illetve ovális keret esetén 80 x 100 mm-eshez. A biztonságról a dupla zárszerkezet gondoskodik.  

Műszaki adatok:

Átmérő:
20-80 mm / 70 x 90 mm

Tömege:
4,2 kg

Mérete:
1450 x 240 mm

Színe:
Fekete / ezüst

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MONTBLANC Discovery kerékpártartó
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MONTBLANC Discovery. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MONTBLANC Nosič bicyklov MONTBLANC, Discovery.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ