A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Siguro kuchyňský robot

Asztali grillek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Működési elv
Faszén tüzelésű
(1)
Elektromos
(152)
Grill típusa
Asztali
(150)
Hordozható
(107)
Kontakt
(77)
BBQ
(26)
Kerti
(16)
Grillezőfelület anyaga
Alumínium
(63)
Teflon
(17)
Fém
(10)
Kerámia
(6)
Öntöttvas
(5)
Grillfelület átmérője
24 cm
53 cm
-
Grillfelület szélessége
18,5 cm
60 cm
-
Grillfelület mélysége
0,6 cm
100 cm
-
Grill magassága
5,5 cm
116 cm
-
Grill szélessége
13 cm
205 cm
-
Grill mélysége
11,8 cm
420 cm
-
Tejlesítmény
550 W
3000 W
-
Grillfelületek száma
0
(1)
1
(61)
2
(83)
3
(1)
5
(1)
Mosogatógépben mosható
Igen
(42)
Nem
(30)

Az asztali grill ideális egész éves otthoni használatra. Viszonylag nagy grillezőfelületet kínál, amelyen egyszerre több személyre is készíthetsz finomságokat. Az egyes asztali grillsütő modellek elsősorban a grillfelületek anyagában és felszereltségükben különböznek egymástól. Milyen anyagok közül választhatsz, és mi a különbség közöttük? Olvass tovább, és minden kérdésre választ adunk.

Tovább

Elektromos asztali grill – Ideális segítő a konyhába

Az elektromos asztali grill praktikus konyhai grillsütő, mely nemcsak könnyen kezelhető és tárolható, hanem gyorsan, lényegében pillanatok alatt használatba helyezhető. Segítségével egyszerre több szermélyre is készíthetsz grillezett finomságokat anélkül, hogy fel kellene állnod az asztaltól. Emellett bizonyos konyhai grill modellek olyan fejlett funkciókat is kínálnak, amelyekkel az ételkészítés igazán gyerekjáték.

Az elektromos asztali grill főbb jellemzői

Az elektromos asztali grill vagy konyhai grill különösen alkalmas beltéri grillezésre, mivel minimális füstöt bocsát ki, és könnyen elhelyezhető a konyhaasztalon. Segítségével a vendégeid szeme láttára készítheted el az ételeket, így az asztali grillek fontos eleme az elegáns, ízléses kivitel. Használatuk és tisztításuk, karbantartásuk rendkívül egyszerű.

Egyes asztali grill modellekhez fedél is tartozik, így kültéri elektromos grill szerepében is helyt állnak. Ezekkel a konyhai grillsütő modellekkel nemcsak ételkészítés lesz gyorsabb, de a kertben is használhatod őket.

Asztali grillsütő - a grillfelület típusa szerint

Az asztali grillsütő különböző típusú grillfelületekkel kapható. Fontos, hogy a felület tapadásmentes legyen - így elkerülhető a hosszadalmas tisztítás használat után. A tartós, ellenálló grillfelület szintén fontos szempont.

Asztali grill - Kőlap grillezőfelület az egészséges ételkészítéshez

A kőlapos grillsütők használatával egyetlen csepp olaj vagy zsír nélkül is grillezhetsz, amely ideális egészséges ételek készítéséhez. A kőlap grillfelülettel rendelkező asztali grillek felmelegedési ideje hosszabb (kb. 15 perc), viszont kiválóan tartják a hőt, ezért lassabb sütésre is alkalmasak, ami alaposan átsütött ételeket eredményez. Az ilyen típusú asztali grill tartós és könnyen tisztítható.

i

A lávaköves asztali grill szintén természetes grillezőfelületet kínál

A lávaköves grill vulkanikus kőzetből készült grillfelületet használ, amely különleges tulajdonságainak köszönhetően kiválóan alkalmas egészséges ételek készítéséhez. A lávakő felülete elvezeti a felesleges zsírt a grillezett ételből, így megakadályozza az egészségtelen égési folyamatokat.

A terrakotta grill megtartja az ételek természetes ízét és aromáját

A terrakotta grillek grillfelülete terrakotta agyagból készül - a természetes anyagnak köszönhetően az ételek a grillezés során megőrzik sajátos ízüket és aromájukat. Csak kend be a grillezőfelületet néhány csepp olajjal, és máris kezdődhet az ételkészítés. A terrakotta grillezőfelület rendkívül ellenálló, így az elkészült ételeket közvetlenül rajta szeletelheted. A terrakotta grillek legfőbb tulajdonságai:

  • Tartós és ellenálló - Késsel vághatsz rajtuk, vagy fémszerszámokkal forgathatod az ételt.
  • Hosszú ideig tartják a meleget - Még kikapcsolás után is lassan hűlnek le, így a rajtuk hagyott grillezett ételek sokáig melegek maradnak.
  • Egyszerű karbantartás - A felület tartóssága miatt akár drótkefével is tisztíthatók.

Bármennyire ellenálló is legyen a konyhai grill felülete, érdemes mindig praktikus kialakítású, minőségi anyagokból készült grill eszközöket használni.

A raclette grillek kétszintes grillezőfelületén egyszerre több ételt is süthetsz

A raclette grillek sajátossága, hogy a felső felületük hagyományos grillezésre alkalmas, ugyanakkor a fűtőspirál alatti szinten grillezhetsz, méghozzá kisebb serpenyőkben, amelyek különféle ételek és köretek elkészítésére szolgálnak. A raclette grill alkalmas mindenféle hús, hal, zöldség, gyümölcs és sajt grillezésére.

i

A forgó grillen nagydarab húsokat is süthetsz

A függőleges grillek segítségével nagy darab húsokat egyenletesen, egy darabban grillezhetsz. Nemcsak otthon, hanem kisebb vendéglátó létesítményekben is használják őket csirkéhez, gyroshoz vagy kebabhoz. A függőleges grillek tartozéka lehet egy nyárskészlet is grillezett nyársételek készítéséhez.

Asztali grillek öntöttvas grillezőfelülettel - Steak, hamburger és szalonna készítésére

Az öntöttvas grillezőfelülettel ellátott elektromos asztali grillek nagyon gyorsan felmelegszenek, és jó hővezető képességgel rendelkeznek. Ezért különösen szaftos steakek, hamburgerek vagy szalonna gyors elkészítésére alkalmasak.

Bizonyos asztali grillsütő modellek kétoldalas öntöttvas grillezőfelülettel rendelkeznek. A bordázott felület alkalmas különféle húsok vagy kolbászok sütésére, amelyeken jellegzetes rácsos sütési mintát hagynak. A teljesen sima grillezőfelület alkalmas húsok és zöldségek, valamint tojás, palacsinta vagy lapcsánka sütésére.

Asztali grill kerámia grillezőfelülettel - Változatos ételfajtákhoz

kerámialapos asztali grill változatos ételtípusok elkészítéséhez alkalmas. Nemcsak halat és zöldséget, hanem palacsintát vagy akár tükörtojást is készíthetsz, ráadásul a tapadásmentes felület zsírmentes grillezést is lehetővé tesz. A kerámialapos konyhai grill tisztítása és karbantartása rendkívül gyors és egyszerű.

i

Melyik grilltípus használható panini grillsütőként?

A kontakt grillek mindkét oldalon sütik az ételeket, így könnyen használhatók panini grillsütőként vagy különböző sült pirítósok elkészítéséhez. A kontakt grillekkel ellentétben az asztali grillek nyitottak, így nem képesek az ételek mindkét oldalát egyszerre sütni.

Aszali grill kőlap grillezőfelülettel
Természetes kő grillezőfelület

Aszali grill terrakotta grillezőfelülettel
Terrakotta grillezőfelület

Asztali grill öntöttvas grillezőfelülettel
Öntöttvas grillezőfelület

Asztali grill kerámia grillezőfelülettel
Kerámia grillezőfelület

Milyen hasznos funkciókat és felszereltséget kínál egy elektromos asztali grill?

Nem árt, ha nemcsak az asztali grillsütő használata egyszerű, hanem számos további funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik az otthoni grillezést. Melyek a konyhai grillsütő modellek legfontosabb funkciói és tulajdonságai?

  • A termosztát a hőmérséklet szabályozására szolgál fokozatos vagy folyamatos beállítással.
  • A működést jelző lámpa jelzi, ha az elektromos asztali grill be van kapcsolva.
  • tapadásmentes felület minden grillsütőnek része kell, hogy legyen, mivel ez biztosítja az egészséges, égésmentes grillezést.
  • Az üvegfedél megakadályozza a hő elszökését, és felgyorsítja a különböző ételek főzési folyamatát.
  • A zsír és a szaft elvezetésére szolgáló barázdák megakadályozzák a zsír és a szaftok égését.
  • A csepegtetőtálca összegyűjti az olajat, zsírt és a sütés során keletkező egyéb folyadékokat, így a grill tisztítása sokkal könnyebb.
  • A cserélhető grillezőfelület kibővíti a konyhai grill felhasználási lehetőségeit.
  • A hőszigetelt fogantyúk védelmet nyújtanak az égési sérülések ellen és segítségükkel az asztali grillsütő használata sokkal biztonságosabb és egyszerűbb.

Figyelj arra is, hogy az asztali grillsütő teljesítménye megfelelő legyen. Az ideális teljesítmény 1 200 és 2 400 W között mozog. Minél nagyobb a felvett teljesítmény, annál gyorsabban melegszik fel a grill.

Asztali grill vélemények

Választáskor néha a többi vásárló véleménye segít a legtöbbet. Nincs ez másként asztali grillek estén sem. Asztali grill vélemények oldalunkon vásárlói visszajelzések alapján rangsoroltuk az asztali grilleket, például vásárlói értékelés, népszerűség, panaszok, vagy akciós ár. Ha nem vagy benne biztos, hogy a konyhai grill az ideális számodra, akkor a Milyen grillsütőt vegyek című cikkünk biztosan segít a választásban.

i

Nem vagy híve az elektromos megoldásnak? A faszenes asztali grill a jó választás

A füstmentes grillek kompakt méretűek, és felépítésüknek köszönhetően nem termelnek füstöt. Az faszenes asztali grill félig zárt helyiségekben, például teraszon vagy erkélyen használható, vagy a házon kívül grillezhetsz velük anélkül, hogy a szomszédokat zavarnád.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Tefal GC305012 Meat Grill UC600 Classic Szállításra kész > 5 db
Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, összesen 600 cm2 grillfelület, 2 tapadásmentes grill lemez, grill anyaga: rozsdamentes acél, zsiradékgyűjtő tálca, csúszásgátló lábak, hőszabályzás, állapotjelzés és kivehető rács, grill lemezek anyaga tapadásmentes, tömege: 4,13 kg, 15 év javíthatósági garancia
-4 %
33 990 Ft
32 490 Ft

2.
Tefal GC724D12 Optigrill+ XL, sütőtálcával Szállításra kész > 5 db
Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, 9 grillprogram, grillezési folyamatjelző, automatikus grillérzékelő technológia, állítható termosztát, öntött alumínium lemezek, 800 cm2 grillfelület tapadásmentes bevonattal, kivehető zsírtálca, a lemezek és a tálca mosogatógépben mosható, 15 év javítási garancia
68 990 Ft

3.
Tefal GC241D38 Inicio Grill Szállításra kész > 5 db
Kontakt grill - teljesítmény 2000 W, panini prés funkció, többféle ételhez használható, öntött alumíniumból készült lemezek, a lemezek tapadásmentes felülete, grillfelület 750 cm2, kivehető csepptálca a zsiradékhoz, függőleges helyzetben tárolható, 15 év javíthatósági garancia
24 690 Ft

Még több
152 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8 260×
Tefal GC305012 Meat Grill UC600 Classic
Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, összesen 600 cm2 grillfelület, 2 tapadásmentes grill lemez, grill anyaga: rozsdamentes acél, zsiradékgyűjtő tálca, csúszásgátló lábak, hőszabályzás, állapotjelzés és kivehető rács, grill lemezek anyaga tapadásmentes, tömege: 4,13 kg, 15 év javíthatósági garancia
Leárazás -4 %
32 490 Ft 33 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAV1007d
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Tefal GC461B34 SuperGrill Timer XL - Kontakt grill Típusok
4,8 105×
Tefal GC461B34 SuperGrill Timer XL
Kontakt grill - teljesítmény 2400 W, 800 cm2 grillezési felület tapadásmentes felülettel, levehető lapok, 4 pozíciós termosztát, Max üzemmód, digitális időzítő, grill vagy barbecue pozíció, eltávolítható zsiradékgyűjtő tálca, a lapok és a zsiradékgyűjtő tálca mosogatógépben moshatók, 15 év garancia a javíthatóságra
47 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFPRD554
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,7 23×
TRISTAR BQ-2816 Barbecue
Elektromos grill - 2200 W teljesítmény, 5 program, grillező anyaga: fém, 1 db összesen 46 × 35 cm széles grillfelület, 3 m hosszú tápkábel, jellemzői: tapadásmentes felület, csepptálca, fedő, hőszabályzás és kivehető rács, tömege: 7,3 kg
57 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JQ705o
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Tefal GC750830 Optigrill Elite - Kontakt grill Típusok
4,8 92×
Tefal GC750830 Optigrill Elite
Kontakt grill - kontakt, asztali és hordozható, 2000 W teljesítményfelvétel, 12 program, grillező anyaga rozsdamentes acél, grillezési felület anyaga alumínium, 600 cm2 grillezési felület, 2 grillezési felület, tömeg 5,2 kg, 0,8 m hosszú tápkábel, hőmérő, hőmérséklet-szabályozás, időzítő, kivehető rács, tapadásmentes felület és lecsöpögtető tálca, 15 év garancia a javíthatóságra
Szuper ár
78 700 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFEG763
Tefal GC724D12 Optigrill+ XL, sütőtálcával - Kontakt grill
Típusok
4,9 185×
Tefal GC724D12 Optigrill+ XL, sütőtálcával
Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, 9 grillprogram, grillezési folyamatjelző, automatikus grillérzékelő technológia, állítható termosztát, öntött alumínium lemezek, 800 cm2 grillfelület tapadásmentes bevonattal, kivehető zsírtálca, a lemezek és a tálca mosogatógépben mosható, 15 év javítási garancia
68 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TEFEG722
4,6 47×
Tefal GC241D38 Inicio Grill
Kontakt grill - teljesítmény 2000 W, panini prés funkció, többféle ételhez használható, öntött alumíniumból készült lemezek, a lemezek tapadásmentes felülete, grillfelület 750 cm2, kivehető csepptálca a zsiradékhoz, függőleges helyzetben tárolható, 15 év javíthatósági garancia
24 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTsc1579
Tefal GC760D30 Optigrill Elite XL - Kontakt grill
Típusok
4,8 92×
Tefal GC760D30 Optigrill Elite XL
Kontakt grill - kontakt, asztali és hordozható, 2200 W teljesítményfelvétel, 16 program, grillező anyaga rozsdamentes acél, grillezési felület anyaga alumínium, 800 cm2 grillezési felület, 2 grillezési felület, tömeg 5,2 kg, 0,8 m hosszú tápkábel, hőmérő, hőmérséklet-szabályozás, kivehető rács, tapadásmentes felület, lecsöpögtető tálca, időzítő, 15 év garancia a javíthatóságra
90 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFEG080
Tefal GC714834 OptiGrill+ és tartozékok - Kontakt grill
Típusok
4,9 310×
Tefal GC714834 OptiGrill+ és tartozékok
Kontakt grill - 2000 W teljesítményfelvétel, 6 ételkészítési program, grillezési folyamatjelző, automatikus grillezési érzékelő technológia, állítható termosztát, öntött alumínium lapok, 600 cm2 grillezési felület tapadásmentes felülettel, kivehető lecsöpögtető tálca, a lapok és a tálca mosogatógépben moshatók, tartozékok sós és édes finomságokhoz, 15 év javíthatósági garancia
80 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFGR009
Tefal GC722834 Optigrill+ XL Black - Kontakt grill
Típusok
4,9 185×
Tefal GC722834 Optigrill+ XL Black
Kontakt grill - 2000 W teljesítményfelvétel, 9 grillezési program, grillezési folyamatjelző, automatikus grillezési érzékelő technológia, állítható termosztát, öntött alumínium lapok, 800 cm2 grillezési felület tapadásmentes felülettel, kivehető lecsöpögtető tálca, a lapok és a tálca mosogatógépben moshatók, 15 év garancia a javíthatóságra
75 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFEG293
4,4 12×
ROHNSON R-2530
Elektromos grill - 1500 W teljesítmény, jellemzői: időzítő, csepptálca és hőbiztosíték, tömege: 5,1 kg
50 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHEG127
3,8 17×
Concept GE2010
Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, 2 db, teflon, összesen 667 cm2 grillfelület, grill anyaga: rozsdamentes acél, kivehető rács, tömege: 4,9 kg
54 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONEG957
4,9
SENCOR SBG 2070SS
Elektromos grill - 1000 W teljesítmény, 1 program, grillező anyaga: öntöttvas, 2 db összesen 23 × 14,5 cm széles grillfelület, 0,85 m hosszú tápkábel, jellemzői: tapadásmentes felület és csepptálca, tömege: 1,65 kg
12 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENEG913
Tefal GC451B12 SuperGrill UC 700 - Kontakt grill
Típusok
4,8 105×
Tefal GC451B12 SuperGrill UC 700
Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, 600 cm2-es tapadásmentes sütőfelület, eltávolítható grillező lapok, 4 állású termosztát, Max üzemmód, digitális időzítő, grill vagy barbecue pozíció, eltávolítható zsiradékgyűjtő tálca, a grill lemezek és a csepptálca moshatók mosogatógépben, 15 év javíthatósági garancia
55 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFGR004
Tefal GC712834 Optigrill+ BLACK - Kontakt grill
Típusok
4,9 310×
Tefal GC712834 Optigrill+ BLACK
Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, 6 grillezési program, grillezési folyamatjelző, automatikus grillező szenzor technológia, 600 cm2 tapadásmentes grillező felület, kivehető csepptálca, állítható termosztát, hőmérő és kivehető rács, alumínium öntvény lapok, grill anyaga: rozsdamentes acél, tömege: 4,62 kg, mosogatógépben mosható tányérok és tálca, 15 év garancia a javításra
57 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFEG074
Concept GE3500 - Elektromos grill
Típusok
4,9
Concept GE3500
Elektromos grill - 2000 W teljesítmény, 11 program, grillező anyaga: rozsdamentes acél, 2 db alumínium, összesen 28,1 × 24,3 cm széles grillfelület, 1 m hosszú tápkábel, jellemzői: tapadásmentes felület, csepptálca, hőszabályzás, hőmérő és kivehető rács, tömege: 5,4 kg
75 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONEG350
4,7
Siguro AF-M900 Air Fryer Grill
Elektromos grill - multifunkciós forrólevegős grill 16 az 1-ben, teljesítmény 1500 - 1700 W, tartozékok grillezéshez, forrólevegős sütéshez és pizzakészítéshez, csepegtető edény, csepegtető tálca, levehető grillrács, 16 előre beállított program, 360° hot air flow technológia - 360°-os légkeringés a legjobb eredmény érdekében, digitális érintőképernyő, időzítő, kész ételek hőmérsékletének fenntartása, késleltetett indítás, automatikus kikapcsolás, max. 230 °C, min. hőmérséklet 50 °C, kábel hossza 1 m, méretek 29,5 × 47 × 26,5 cm, súly 6,5 kg, 3 év garancia
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Szuper ár
44 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_AF_M900B
4,3
Jata GR195
Elektromos grill - 2200 W teljesítmény, grillező anyaga: fém, 1 db kerámia, összesen 46 × 25 cm széles grillfelület, jellemzői: tapadásmentes felület, csepptálca és hőszabályzás, tömege: 2,5 kg
19 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTsc2004
4,7 11×
Steba VG 200
Elektromos grill - 2200 W teljesítmény, grillező anyaga: rozsdamentes acél, 1 db alumínium, összesen 40 × 29,5 cm széles grillfelület, jellemzői: tapadásmentes felület, csepptálca, fedő és hőszabályzás, tömege: 5 kg
42 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: EPV100na
4,7 140×
SENCOR SBG 106BK
Elektromos grill - 2300 W teljesítmény, grillező anyaga: fém, 1 db összesen 47 × 31 cm széles grillfelület, 1 m hosszú tápkábel, jellemzői: tapadásmentes felület, csepptálca, hőszabályzás és hőbiztosíték, tömege: 3,1 kg
18 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAV1110d
Tefal GC722D34 Optigrill+ XL - Kontakt grill Típusok
4,9 185×
Tefal GC722D34 Optigrill+ XL
Kontakt grill - 2000 W teljesítményfelvétel, 9 grillezési program, grillezési folyamatjelző, automatikus grillezés érzékelő technológia, állítható termosztát, öntött alumínium lapok, 800 cm2 grillezési felület tapadásmentes felülettel, kivehető csepptálca, a sütőlapok és a csepptálca tisztítható mosogatógépben, 15 év javíthatósági garancia
68 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFGR002
4,6 22×
Rohnson R-2340
Elektromos grill - 2200 W teljesítmény, 1 program, grillező anyaga: fém, 2 db márvány, összesen 29,8 × 22,9 cm széles grillfelület, 1 m hosszú tápkábel, jellemzői: tapadásmentes felület, csepptálca, hőszabályzás és hőbiztosíték, tömege: 2,6 kg
Szuper ár
19 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHEG394
5,0
SENCOR SBG 108BK
Elektromos grill - 2300 W teljesítmény, grillező anyaga: alumínium, 2 db összesen 31 × 47 cm széles grillfelület, 1 m hosszú tápkábel, jellemzői: hőszabályzás, tömege: 3,1 kg
21 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENEG341
5,0
Tristar RA-2747
Elektromos grill - 1400 W teljesítmény, 1 program, grillező anyaga: fém, 2 db fém, összesen 42 × 23 cm széles grillfelület, 1 m hosszú tápkábel, jellemzői: tapadásmentes felület, hőszabályzás, állapotjelzés és hőbiztosíték, tömege: 3,4 kg
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRIEG299
4,9 22×
Tefal XA725870 Baking accessory for Optigrill+/Elite
Sütőtál - kompatibilis az Optigrill+ /Elite készülékkel, 4 választható hőmérséklet manuális üzemmódban, 2-4 fő számára, kapacitás 1,6 l, tapadásmentes felület, mosogatógépben mosható
23 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFPR771

Asztali grillek

faszenes grillező5 tökéletes tipp a nyári grillezéshez A grill party talán nem csak szezonális dolog, de nyáron mindenképpen az egyik legnépszerűbb kikapcsolódás és társadalmi esemény közé sorolható. Grill ötletek - 5 tipp, hogy hogyan grillezhetsz könnyedén és stílusosan, bárhol és bármikor!
A magyarok szeretik a családi és baráti összejöveteleket, a finom húsokat, a grillezés pont ezekről szól, éppen ezért örvend egyre nagyobb népszerűségnek hazánkban is. Felmérések szerint majdnem minden negyedik magyar hódol nyáron a grillezés szenvedélyének. Te is azt...
A grillen sült hús illatának kevesen tudnak ellenállni. Nem csoda, hogy a grillsütő a gyakori háztartási berendezések közé tartozik. Új grill vásárlásán gondolkodsz, de nem tudod eldönteni, melyik grillsütő modellt válaszd? Segítünk meghatározni, hogy melyik grillsütő...
KontaktgrillHogyan válasszunk kerti grillsütőt: faszenes, elektromos vagy gáz grillsütő? Szeretnéd a kerti pihenést frissen grillezett ételekkel kellemessé tenni? Még mindig nem tudod, hogy faszenes, elektromos vagy gáz grillsütőt válassz? Cikkünkben elmagyarázzuk a különböző típusok közötti különbségeket, és segítünk kiválasztani az ideális társat a kerti...
A karácsony a béke, a pihenés és a finom ételek ünnepe. Tippeket adunk nagyszerű hagyományos gluténmentes ételek elkészítéséhez, amelyek a megfelelő konyhai segédeszközökkel nagyon könnyen elkészíthetők, és ennek köszönhetően ráadásul nem is kell túl sok időt pazarolnod...
Hogyan teljesített a Tefal GC750D30 Optigrill Elite elektromos kontakt grill az otthoni tesztelésen? Mit tud? Vajon megéri az árát? Olvasd el bemutatónkat.
További cikkek

Asztali grillek

A Asztali grillek kategóriában összesen 152 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó asztali grillek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább asztali grillek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb asztali grillek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: asztali grillek vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ