A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Pioneer DEH-X8700BT

Termékkatalógus
Pioneer DEH-X8700BT
Autórádió - 3 soros, RGB megvilágítású kijelző, RGB megvilágítású gombok, CD-R/RW, MP3/WMA/AAC, FM/AM tuner, RDS, 4x50W (MOSFET), Android, Bluetooth, USB, 3xRCA, 3.5mm jack
Kód:  PIO903x5 Termékszám:  DEH-X8700BT Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Pioneer DEH-X8700BT

Élvezze kedvenc zenéit autózás közben a Pioneer kiemelkedő minőségű autórádiójával. A vállalat, amely rengeteg tapasztalatot felhalmozott az otthoni és irodai audió és videó eszközök gyártásában most az autórádiók birodalmában kamatoztatja tudását. S a felhasználó, mint mindig, most is valami kiemelkedőre számíthat. Az új Pioneer DEH-X8700BT autórádió fejlett Bluetooth technológiával rendelkezik, amelynek köszönhetően játszhatunk le zenét mobil eszközökről, és a készülék még számos más lehetőséget is tartogat.

Minőségi rádióerősítő
Az FM/AM tuner 24 ródióállomás előzetes beprogramozására ad lehetőséget. A rádióállomások hallgatásán kívül CD-ről és USB-ről is hallgathatjuk kedvenc zenéinket.

Technológia a hangminőség szolgálatában
Az Advanced Sound Retriever technológia feljavítja a tömörített audió, illetve az alacsony bitrátájú médiafájl minőségét. Ehhez társul még a  nagy, 4x50W teljesítményű erősítő, s így kedvenc MP3 formátumú számainkat kompromisszumok nélküli minőségben élvezhetjük.

Praktikus USB csatlakozó
A hátsó USB bementhez flash drive-ot, iPhone-t vagy bármely más, Android 4.0 (vagy fejlettebb) operációs rendszert futtató eszközt csatlakoztathatunk, közvetlen lejátszásra a Media Transfer Protocolon (MTP) keresztül. Találhazó rajta továbbá 3x RCA előkimenet és klasszikus AUX bemenet.

Bármely utastérbe
A kijelzőn akár 210 000 színbeállítás közül választhatunk, a gombsor színe is változtatható, így könnyen összhangba hozhatjuk a rádió színösszeállítását az utastér dizájnjával. A lopás elleni védelemről pedig a levehető kezelőpanel gondoskodik.

Műszaki jellemzők:

Hangrendszer:
Erősítő: MOSFET 4 x 50W
Hangszínszabályozó:  5 sávos, grafikus

Tuner:
AM/FM Tuner (24 előre programozható állomás)

Kijelző:
3 soros RGB

Csatlakozók:
USB, RCA, jack 3,5mm

Lejátszható formátumok:
CD/CD-RW, AAC, MP3, WAV, WMA


Támogatott technológia
Bluetooth,  MIXTRAX EZ, CD Text, RDS, Siri Eyes Free

Dizájn:
Változtatható színű kijelző, változtatható színű gombvilágítás

Paraméterek

Optikai meghajtó
CD Kész!
Csatlakozók
USB, RCA Kész!
Felszerelés
Bluetooth Kész!
Tulajdonságok
RDS Kész!
Funkciók
Támogatás Android készülékekhez Kész!

Bemenet/Kimenet

Optikai meghajtó
CD Kész!
Csatlakozók
USB, RCA Kész!

Rádió

Tunerek
AM, FM Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény erősítő
4×50 W Kész!

Méretek

Rádió mérete
1 DIN Kész!
Szélesség
178 mm Kész!
Magasság
50 mm Kész!
Mélység
155 mm Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pioneer DEH-X8700BT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer DEH-X8700BT. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pioneer DEH-X8700BT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer DEH-X8700BT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer DEH-X8700BT.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ