Akvizice ApF HU Shop roku

Pioneer MVH-AV280BT

Termékkatalógus
Pioneer MVH-AV280BT
Autórádió nélkül meghajtók 6.2 "WVGA érintőképernyő, FM tuner, működik iPhone és az Android, támogatja az iPod, beépített Bluetooth, audio / video USB, Hátsó AUX, piros háttérvilágítás, bemenet tolató kamera, 2x RCA, 1x RCA videó bemenet, 1x hátsó video kimenet, JPEG USB-n keresztül
Kód:  PIO102y0 Termékszám:  MVH-AV280BT Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Pioneer MVH-AV280BT

Minden vezető megy az idő, meg kell venni a minőségi Radio Pioneer MVH-AV280BT.A "unalom", ami történik az úton, amely történhet a rádióban, teljesen idegen.Ennek köszönhetően a készülék méretének 2DIN 6.2 "érintőképernyő válik domináns eleme a műszerfal az autó és az összes multimédiás tartalom kéznél. 

legfontosabb jellemzői

  • rádió mérete 2DIN van felszerelve 6,2 "kijelző
  • Multimédia játszható USB vagy Bluetooth
  • Van is egy AM / FM tuner RDS
  • beépített erősítő 4 x 50 W-os kiváló minőségű reprodukciója kedvenc zenéit
  • csatlakoztatásának lehetősége tolatókamera

Multimédia kábelek nélkül

Zenehallgatás, képek nézegetésére és a filmek, mind a rádió teljesen gond nélkül, miután csatlakozó külső tárolóeszközt az USB porton keresztül. Azonban, ha nem akar bajlódni vezetékek jöhet Bluetooth technológiát, amellyel kínálja a lehetőséget a vezeték nélküli rádiós kapcsolat és intelligens eszközök Android vagy Apple.P Orada a rádió zenei formátumok MP3, WMA, WAV, AAC, videofájlok DivX, Xvid és MPEG-1,2,4 és feltöltések JPEG és BMP. Természetesen nincs AM / FM rádió RDS. Erőteljes beépített erősítő 4 x 50 W szállítja a füle csúcs audio teljesítményt a kedvenc dalok. 

A biztonsági parkoló tudod, hogy a kapcsolat a biztonsági kamera akinek a képe küldi, miután a kapcsolat a 6,2 "-os képernyő rádiumot. 

Paraméterek

Bemenet/Kimenet

Optikai meghajtó
Optikai meghajtó nélkül Kész!
Csatlakozók
USB, AUX / Line IN, RCA Kész!

Rádió

Tunerek
FM Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény erősítő
4×50 W Kész!

Méretek

Rádió mérete
2 DIN Kész!
Szélesség
178 mm Kész!
Magasság
100 mm Kész!
Mélység
157 mm Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pioneer MVH-AV280BT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer MVH-AV280BT. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pioneer MVH-AV280BT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer MVH-AV280BT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer MVH-AV280BT.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ