Shop roku 30 dnů na vrácení

Pioneer TS-G173Ci

Termékkatalógus
Pioneer TS-G173Ci
Autós hangszóró - 17 cm-es IMPP mélynyomó, könnyű beépíthetőség és alacsonyan fekvő kosár, 45W/280W, 30-28000 Hz, 91 dB
Kód:  PIO150w4 Termékszám:  TS-G173Ci Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Pioneer TS-G173Ci

Az erőteljes hangzású hangszóró kompakt, könnyen beszerelhető testtel rendelkezik. Az átalakított G-sorozat célja a hangszórók egyszerű és gyors telepítése az autók alsó részén vagy a hátsó ablakban. Az erős kialakításnak köszönhetően a hangszóró könnyen beszerelhető a különböző autótípusokba. A készülék tartozéka a porvédő rács.

Nagyhangtartományú, keskeny szerkezetű Piezo magassugárzóval és IMPP kónuszos masszív membránnal rendelkező hangszórók, amelyek kiváló toleranciával és nagy hangerővel rendelkeznek. Egyaránt ellenállnak a szélsőséges hőmérsékletnek és a magas páratartalomnak, amelyek veszélyeztetik értékes tulajdonságait az autóban. Még ha a zene igazán hangosan is szól, akkor is tiszta, torzítás nélküli hangzást tapasztalhatunk meg. A hangszórók névleges teljesítménye 45 W, maximális teljesítménye 280W.
 

 

 

 

Műszaki adatok:

teljesítmény:
Névleges: 45 W
Maximum: 280 W

hang:
Frekvenciatartomány: 30 - 28000 Hz
Érzékenység: 91 dB

Mélysugárzó mérete:
16 cm

anyaga:
IMPP kónuszos

Beépítési mélység:
46 mm

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pioneer TS-G173Ci Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer TS-G173Ci. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pioneer TS-G173Ci. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer TS-G173Ci. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer TS-G173Ci.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ