A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

Medence felszerelés

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kiegészítő típus
Medencekémia
(49)
Egyéb
(45)
Porszívó
(24)
Ponyva
(20)
Szolár takaró
(18)

A praktikus medence tartozékok használatával élvezetesebbé és biztonságosabbá teheted a vízben tartózkodást, tisztán tarthatod medencét és javíthatod a vízminőséget. A medence felszerelés része minden olyan eszköz, amely például megkönnyítik a medencébe való belépést, segít a költségek csökkentésében, vagy megtisztítja a vizet. Olvass tovább, és tudj meg többet a medence tisztító felszerelés tulajdonságairól.

Tovább

A medence kiegészítők kiválasztása

A rengeteg féle medence felszerelés nem könnyíti meg a választást. Vannak dolgok, amelyek nélkül nehéz elképzelni a medencét, mint például a medencetiszító szerek vagy a szennyfogó háló, de akadnak olyanok is, amelyek kellemesebbé teszik a medencében való tartózkodást, mint például a felfújható eszközök, a világítás vagy a medence fedő.

Medence létrák a kényelem érdekében

A medence létrák segítségével kényelmesen léphetsz a vízbe. A medence létra méretének meg kell egyeznie a medencefal magasságával. A szélesebb, nagyobb teherbírású lépcsőfokok jobb stabilitást és kényelmet biztosítanak, valamint általában el lehet távolítani egy-egy fokukat a kisgyermekek biztonsága érdekében.

Medence fedő a medencék tisztán tartásáért

A medence fedők megakadályozzák, hogy szennyeződések kerüljenek a medencébe vagy a elpárologjon a víz. Ezek a medence tartozékok biztonsági funkcióként is szolgálnak esetleges vízbe esés esetén is. A medence fedők általában nyílásokkal rendelkeznek, így átengedik az esővizet.

  • Könnyű felszerelhetőség - csak húzd át a medence fedőt a medence peremén.
  • Különböző méretekben és színekben kapható.

Vízmelegítés szolártakaró segítségével

A szolártakarók megakadályozzák az éjszakai hőszivárgást. A szolártakaró légbuborékokból áll - úgy működik, mint egy nagyító, megsokszorozza a nap hőjét, így a medence vize gyorsabban felmelegszik.

A medence aljtakarók meghosszabbíthatják a medence élettartamát

A medence aljtakarók megakadályozzák a kövek által az aljzaton okozott károkat, továbbá megakadályozzák a fű növekedését és a penész kialakulását. Leggyakrabban geotextíliából vagy habból készülnek. Egyes darabok már kifejezetten bizonyos medenceformákhoz és átmérőkhöz készültek.

A szűrőket időnként cserélni kell

A szűrőbetétek segítik a medence vizének szűrését. Időnként a szűrőbetétet is cserélni kell, amely lehet patronos vagy homokpótló fehér golyókat tartalmazó típus.

Medence tartozékok - Marimex elektronikus pH és Cl teszter
Elektronikus tesztelő

Medence tartozékok - Marimex szűrőbetét
Szűrőbetét

Medence tartozékok - Intex porszívó
Medence porszívó

Medence tartozékok - Intex szolinátor
Szolinátor ózonizátorral

A medence kémiája alapvető fontosságú

A medence vegyszerek a vízminőség romlásához hozzájáruló algák és mikroorganizmusok eltávolítására valók. Rendszeres adagolás esetén a medence vegyszerek segítségével egészséges állapotban tarthatod a vizet. Aktív klóron alapuló termékek egyszerűen adagolhatók, és nagy fertőtlenítő és oxidáló hatással rendelkeznek.

  • A speciális, kombinált medence tartozékok átfogó ápolást biztosítanak.
  • A klórmentes vagy aktív oxigént tartalmazó vegyszerek a klórra érzékeny, vagy allergiás emberek számára is megfelelőek.
  • A vízminőség problémáját speciális termékek, például pH-szabályozó, algaeltávolító vagy zavarosság-eltávolító termékek segítségével lehet megoldani.

Időnként a medence belső fóliájának cseréjére is szükség van

A belső fóliák cseréjére időnként szükség van, például olyankor, ha a meglévő fólia megsérült. Ezek a medence kiegészítők általában fémvázas medencéknél használatosak. Méretüknek megfelelően előre meghatározott típusú medencékhez alkalmasak. Különféle stílusú belső fóliák közül választhatsz, hogy új külsőt kölcsönözz medencédnek.

Élvezetesebb úszás a medence lefedésével

A medencesátor kényelmesebbé teszi a medence használatát a forró nyári napokon - a magas fényvédő faktorral ellátott szövet megakadályozza a nap behatolását, és megvéd a naptól. Egyes típusok teljesen bezárhatók, így megakadályozzák a medence szennyeződését, növelik a biztonságot, a kialakuló üvegházhatás pedig felmelegíti a vizet.

A praktikus pumpák segítségével időt takarítasz meg

A matracokhoz és felfújható medencékhez való pumpák lehetővé teszik, hogy pillanatok alatt felfújd a medencéd. Kerüld a medence hosszadalmas, szájjal történő felfújását. A lábbal működtethető vagy elektromos szivattyúk praktikus medence kiegészítők, amelyekkel felfújhatod a medencédet.

Pénzt takarítanál meg? A sóbontók segítségével ez is lehetséges

A sóbontók és a klórozó berendezések tengeri sóból állítanak elő klórt, így eltávolítják a vízben lévő algákat és baktériumokat. A sóbontók akár 60 %-kal is csökkenthetik a klórfogyasztást, és akár 85 %-kal is csökkenthetik a vegyszerek költségeit.

  • Ezek a medence kiegészítők az elektrolízis elve alapján működnek.
  • Egyszerű telepítés - csak csatlakoztasd a meglévő szűrőberendezéshez.

A porszívók segítenek tisztán tartani a medencét

A medence porszívók segítségével gyorsan és egyszerűen tisztán tarthatod medencédet. Többféle típus létezik - kézi, félautomata, automata és robotizált. Válassz a medence mérete alapján, és gondold végig, mennyi időt szeretnél a tisztítással tölteni.

Olcsóbb medence tartozékok vásárunkban is megtalálhatók.

Medence tartozékok - Marimex úszó klóradagoló
Úszó klóradagoló

Medence tartozékok - Intex színes vízesés
Medence vízesés

Medence tartozékok - elektromos pumpa
Elektromos pumpa

Medence tartozékok - Marimex fenékháló
Fenékháló

A gégecső is fontos medence felszerelés

A medence gégecsövek szükségesek a szűrő és egyéb medence kiegészítők csatlakoztatásához. Különböző átmérőjű és hosszúságú típusok kaphatók. A gégecsövek kategóriájába tartoznak a szűkítők, rögzítő eszközök és vezérlőszelepek is.

Romantikus hangulat medence fények segítségével

A medencevilágítás kellemes hangulatot teremt sötétedés után. Az úszó lámpák napenergiával működnek, így nem kell aggódnod a biztonság miatt. Ezek a medence kiegészítők nemcsak fehér, hanem színes fényt és automatikus üzemmódokat is biztosítanak. Egy másik típus a medence falára szerelhető és távirányítóval működtethető világítás.

Az úszó vegyszeradagolók sem maradhatnak ki

Az úszó vegyszeradagolók folyamatosan klórt juttatnak a vízbe, így tisztán tartják azt. A kibocsátott mennyiség egy rács segítségével szabályozható. Ezek a medence kiegészítők hőmérővel is fellehetnek szerelve, amely biztonságosan méri a víz hőmérsékletét.

Tartsd tisztán a vizet szkimmerekkel

A szkimmerek a víz tisztán tartásához nélkülözhetetlen medence tartozékok. Összegyűjtik a felszínen lévő szennyeződéseket, és a koszos vizet egy kosáron keresztül kivezetik a szűrőrendszerbe, amely felfogja a nagyobb szennyeződéseket. Ez csökkenti az algásodás kockázatát és a baktériumok kialakulásának veszélyét. Föld feletti és földbe épített medencékbe is beszerelhető.

A szkimmerek tartós műanyagból vagy rozsdamentes acélból készülnek.

Medence tartozékok - Intex felfújható lazy river

Egy felfújható nyugágyban a medencében, egy tavon vagy a tengerparton is pihenhetsz. Kényelmesen elfér rajta 2 ember is.

A leszedőhálókkal megtisztíthatod a vizet a szennyeződésektől

A leszedőhálók mindig kéznél vannak - segítségükkel gyorsan eltávolíthatod a vízben úszó szennyeződéseket, például leveleket, rovarokat stb. Egyes medence kellékek úgy vannak kialakítva, hogy a szennyeződéseket a fenék közelében gyűjtik össze, mások a felszínen. A leszedőhálókat rögzítheted egy teleszkópos rúdhoz is, így mindenhol használhatod.

Élvezd a modern UV medencelámpák előnyeit

Az UV-medencelámpák UV-sugárzás segítségével fertőtlenítik a vizet, így csökkentve a vegyszerek költségeit. Az UV-lámpa az ultraibolya sugárzás segítségével elpusztítja a vízben lévő mikroorganizmusokat, és megszünteti azok újbóli megjelenését.

  • Ezek a medence tartozékok nem befolyásolják a medencevíz összetételét.
  • Használhatók úszómedencéhez és kerti tavakhoz is.

Csónakok és matracok a pihenéshez és szórakozáshoz

A felfújható csónakok és matracok kihagyhatatlanok, nélkülük nem lenne igazi nyári szórakozás. Kínálatunkban kaphatók klasszikus és modern, hálós matracok, felfújható székek vagy a mostanában népszerű felfújható állatok is.

A felfújható medencék népszerűek a gyermekek és a felnőttek körében is. A gyerekek a színes csónakokkal játszhatnak, te pedig a felfújható matracon pihenhetsz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
MARIMEX medence só 25 kg Szállításra kész 1 db
Medencetisztítás - medence, tömege: 25 kg
4 890 Ft

2.
Cattara Légpumpa 230 V Szállításra kész > 10 db
Elektromos pumpa - felfújható matracokhoz, csónakokhoz, medencékhez stb., gyors és kényelmes, kifújás lehetőségével, multiadapter különböző nyílásokhoz, 150 W, 230 V, levegő térfogat: 250 l/min, 12,5 × 10 × 11 cm
5 490 Ft

3.
Aquamar Spa STOP alga levendula 0,6 l Szállításra kész 2 db
Medencetisztítás - pezsgőfürdő, algák ellen, tömege: 0,6 kg
1 990 Ft

Még több
252 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,3 15×
MARIMEX medence só 25 kg
Medencetisztítás - medence, tömege: 25 kg
4 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: MARBA129
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,4
MARIMEX Orlando medencefólia 3,66x0,91m
Medence fólia - kör alakú Orlando 3,66x0,91 m-es medencéhez, csere, belső, lágy PVC-ből, kék
26 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MARBA032
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8
MARIMEX Medencelétra 0,91 m
Medencelétra - föld feletti medencékhez, medence maximális magassága 0,91 m, teherbírása 100 kg, csúszásmentes fellépő, anyaga rozsdamentes acél és műanyag, fehér és kék kivitel, méretek 91 × 0,08 cm (H×Mé), tömege 6,95 kg
26 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: MARBA037
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,0
MARIMEX Medencelétra 1,25 m
Medencelétra - föld feletti medencékhez, medence maximális magassága 1,22 m, teherbírása 100 kg, csúszásmentes fellépő, anyaga műanyag és acél, fehér és kék kivitel
35 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: MARBA040
4,7 35×
MARIMEX Medence alátét fólia 3,05 m
Medence aljtakaró - medence alá és pezsgőfürdő alá, mérete 3,1 × 3,1 m (H×Sz), anyaga geotextíliák, tömítő, gramázs 150 kg/m²
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MARBA034
4,8
MARIMEX Tengeri só 25 kg
Medencetisztítás - medence, tömege: 25 kg
5 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: MARBA130
4,9 18×
MARIMEX Complex 5in1 1,6 kg
Medencetisztítás - medence, ph szabályozás és flokkolt, tömege: 1,6 kg
10 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: MARBA162
4,3 11×
Avenli Solar szolárfólia medencékhez 2,95 m
Szolárfólia - kör , átmérője 275 cm
7 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR321483
MARIMEX Orlando fólia 3,66x0,9 kavics - Medence fólia
Típusok
5,0
MARIMEX Orlando fólia 3,66x0,9 kavics
Medence fólia - belső, csere, az Orlando medencékhez, 0,3 mm-es falvastagság, a padló vastagsága 0,3 mm, puha PVC, kavicsmintás
32 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MARSA0039
3,4
Avenli medencetakaró ponyva fogantyúkkal, 2,6 m
Medencetakaró ponyva - kör alakú medencékhez, 2600 mm átmérőjű medencékhez ajánlott
4 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR321487
4,1 13×
Avenli medencetakaró ponyva fogantyúkkal, 3,3 m
Medencetakaró ponyva - kör alakú medencékhez, 3300 mm átmérőjű medencékhez ajánlott
4 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR321488
3,3 14×
Avenli medencetakaró fogantyúkkal, 3,66 m
Medencetakaró ponyva - kör alakú medencékhez, 3660 mm átmérőjű medencékhez ajánlott, kék színű
9 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR321471
5,0
Avenli patron medenceszűrőhez 106 mm
Szűrőbetét - patronos szűréshez, kompatibilitás: 2006 és 3028 l, eltávolítható, tisztítható és cserélhető, átmérő: 106 mm, magasság: 136 mm
4 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR321496
4,7
MARIMEX Triangl Szívófej
Medenceporszívó - kézi, föld feletti medencékhez és süllyesztett medencékhez alkalmas, szűrővel ellátott, mérete 32 × 29,5 × 11 cm (hosszúság × szélesség × mélység)
8 190 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MARBA099
4,8
MARIMEX AQuaMar Start 0,9 kg
Medencetisztítás - medence, algák ellen, tömege: 0,9 kg
5 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MARBA154
3,5
Avenli Szolárfólia medencékhez 2,5 m
Szolárfólia - kör , átmérője 245 cm
7 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR321485
Steinbach Készítmény téli karbantartáshoz, folyékony 1 l - Medencetisztítás
Típusok
4,8
Steinbach Készítmény téli karbantartáshoz, folyékony 1 l
Medencetisztítás - medence, algák ellen, téliesítés és üledék eltávolító,
2 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STECH013
5,0
Avenli medencetisztító kefe
Medence kiegészítő - kefe polipropilén sörtékkel, a medence aljának és falának a tisztítására, bilinccsel csatlakoztatható, lekerekített élek, nyélhosszúság: 25 cm, kompatibilis a 32 mm-es teleszkópos alumínium nyéllel
2 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR321502
3,0
Steinbach pH/O2 Tesztkészlet
pH teszter - 10 tabletta / minden értékre (Phenol-Red + DPD4), pH és O₂ érték tesztelésére, pontos, gyors és könnyű mérés, tesztelő eszköz
5 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STECH020
2,6
Avenli patron medence szűrőhez 80 mm
Szűrőbetét - patronos szűréshez, kompatibilitás: 1136 l, eltávolítható, tisztítható és cserélhető, átmérő: 80 mm, magasság: 136 mm
4 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR321495
2,7
Avenli medencetakaró ponyva fogantyúkkal, 3,8 m
Medencetakaró ponyva - kör alakú medencékhez, 3800 mm átmérőjű medencékhez ajánlott
7 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR321489
2,2
Avenli medencetakaró fogantyúkkal, 3,05 m
Medencetakaró ponyva - kör alakú medencékhez, 3050 mm átmérőjű medencékhez ajánlott, kék színű
10 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR321470
STEINBACH Mérleg vízkezelő termékekhez, digitális, adagoló
Medence kiegészítő - digitális adagolómérleg, vízkezelő termékek mérésére szánt tartománya: 0 - 500 g (+/- 2 g), LCD kijelző, Tara funkció, összeadás funkció, levehető kanál, automatikus kikapcsolás, 1 x gombelem CR2032 (tartozék), méretek: 28 x 7 x 3,5 cm
4 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STpris04
4,5 24×
MARIMEX Szolárfólia 3 m
Szolárfólia - kör , átmérője 3 m
6 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MARBA056

Medence felszerelés

műhelyA Bosch új portálja számos előnyt kínál Az új Bosch PRO360 portál számos előnyt kínál az ügyfelek számára. Például áttekintést kaphatsz a szerszámaidról, megtalálhatod a garanciát, termékinformációkat kérhetsz le, valamint a Bosch Professional szerszámokra vonatkozó garancia ingyenes 3 éves meghosszabbítására...
A hétvégi házak és nyaralók az utóbbi években újra divatba jöttek, és tökéletes környezetet kínálnak, ahol nemcsak pihenhetsz és szórakozhatsz, hanem kedvenc hobbijaidnak is hódolhatsz. Akár a kertben szeretsz növényeket gondozni, akár sportolni vagy barátokat vendégül...

Medence felszerelés

A Medence felszerelés kategóriában összesen 252 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó medence felszerelés A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb medence felszerelés A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: medence felszerelés vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ