Shop roku AlzaBoxy Q1

Russell Hobbs Grill & Melt Részletes 22160-56

Termékkatalógus
Russell Hobbs Grill & Melt Részletes 22160-56
Elektromos grill 1200W, Quartz technológia intenzív és gyors felfűtés, cserélhető grillezés felület lehet tisztítani a mosogatógépben
Kód:  RUHGR012 Termékszám:  23251036002 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Russell Hobbs Grill & Melt Részletes 22160-56 Megszűnt

Russell Hobbs Grill & Melt Részletes 22160-56

Készítsünk nagyon jó és nagyon finom étel nélkül a sütőben. A grill Russell Hobbs otthon, akkor képes megidézni ízletes szendvicsek, hamburgerek és főtt tökéletesen lédús és grillezett húsok. Láthatjuk és hatékonyan, gyorsan és jó adag mentett erőfeszítést.

A termék kiemelkedik az egyszerű design. Hála a beépített működését a fedőt a grill gép könnyen és intuitív kezelőszervek. Rozsdamentes korlát nyitás, amely biztosítja a teljes biztonság kezelése során a grill. Hála a sütés elegendő hely és teljesítmény 1200 W-ig lehet készíteni akár ötször húsok egyszerre. Quartz hasznos technológia lehetővé teszi, hogy a gép gyorsan hozott egy megfelelő hőmérsékletű sütés. 

Tapadásmentes bevonat biztosítja a minimális erőfeszítéssel a későbbi tisztítást. Sütőlap könnyen eltávolítható a készülékről és a mosogatógéppel. A másik alternatíva a kényelmes törölje szennyeződés egy szalvéta vagy ruhával. 

Szín:
ezüst

teljesítmény:
1200 W
 

legfontosabb jellemzői

  • Tervezz egy nagyon egyszerű házi barbecue
  • Könnyen elkészíthető jó étel használata nélkül csövek
  • Sütés terület legfeljebb öt adag étel
  • Egyszerű karbantartás miatt tapadásmentes felület
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes elektromos grill kategóriánkban.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Russell Hobbs Grill & Melt Részletes 22160-56 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Russell Hobbs Grill & Melt Advanced 22160-56. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Russell Hobbs Grill & Melt Advanced 22160-56. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Russell Hobbs Grill & Melt Erweiterte 22160-56. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Russell Hobbs Grill & Melt Erweiterte 22160-56.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ