AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Sencor SCT 4056MR

Termékkatalógus
Sencor SCT 4056MR
4,4 30 értékelés
Autórádió - CD lejátszó nélkül, USB bemenet, SD/MMC kártyahely, FM rádió, RDS, 4x40W, MP3, WMA, ID3 Tag, hat színben állítható háttérvilágítás, levehető előlap, AUX bemenet, ISO csatlakozó
Kód:  JN220b6b Termékszám:  SCT 4056MR Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sencor SCT 4056MR

Az elegáns és kiváló minőségű Sencor SCT 4056MR autórádió 4 x 40 W maximális kimeneti teljesítménnyel és hagyományos CD lejátszó nélkül készül, helyette USB felületet kapott a pendrive-nak, illetve SD és MMC kártyaolvasót. Az MP3 és a WMA zenék mellett az RDS rádión is hallgathatod az előre beállítható 18 FM és 12 AM csatornát. A zenehallgatás még kellemesebb lesz az ID3 Tag ekvalizátornak és a basszuskiemelő funkciónak köszönhetően. Az egyéb lejátszókat a klasszikus AUX bemenethez csatlakoztathatod.

A rádió kifinomult kijelzőjén digitális óra jelenik meg, és a válaszható színű (piros, rózsaszín, lila, kék, cián, zöld) háttárvilágítás segít abban, hogy mindent jól és tisztán láss, még éjszaka is. Az előlapi AUX (3,5 mm-es jack) bemenet line-out erősítőt (Cinch) és integrált ISO-DIN csatlakozót kapott. Az előlap könnyen levehető, így magaddal viheted, amikor kiszállsz az autóból.

A Sencor gyártó neve garancia a kiváló minőségre. Elektronikai termékek széles skálája mellett autórádiókat is forgalmaznak, amelyek a megfizethető ár mellett nagyszerű teljesítménnyel és magas színvonallal büszkélkedhetnek. Ha a Sencor SCT 4056MR autórádió mellett döntesz, akkor az utad a lehető legmenőbb és olyan élvezetes leszi, mint ezelőtt még soha.

  
Műszaki adatok

USB bemenet + SD/MMC kártyahely
Kimeneti teljesítmény legfeljebb 4 x 40 W
RDS (PTY, AF, TA, PI, PS)
PLL FM/AM tuner, 18 előre beállított FM, 12 előre beállított AM csatorna
MP3, WMA, ID3 Tag equalizer, bass boost
Digitális óra
Állítható színű háttérvilágítás (hat színben - vörös/rózsaszín/lila/kék/cián/zöld)
Levehető előlap
Előlapi AUX bemenet (RCA)
Kimenet erősítő vonalszintű kimenet (RCA)
Integrált ISO csatlakozó
Tápegység 13,8 V (10,8-15,6 V)
Tömeg: 1,1 kg

 

Paraméterek

Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sencor SCT 4056MR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SCT 4056MR. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sencor SCT 4056MR.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ