Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sencor SPG 3100WH

Termékkatalógus
Sencor SPG 3100WH
3,7 14 értékelés
Elektromos grill - 1000 W teljesítmény, grillező anyaga: műanyag, 2 db tapadásmentes, összesen 26 × 17,6 cm széles grillfelület, jellemzői: tapadásmentes felület, csepptálca és hőbiztosíték, tömege: 1,75 kg
Kód:  EAV1110g Termékszám:  SPG3100WH Gyártó honlapja:

Sencor SPG 3100WH

A Sencor asztali grillsütővel az év bármely napján élvezheti kedvenc grillezett ételeit otthona kényelmében. A hatalmas, tapadásmentes bevonattal ellátott grillező felület két részre van felosztva. A grillező bordák elvezetik a zsiradékot és a vizet egy kivehető csepptálcába, így a készülék tisztítása gyors és egyszerű - elég egy nedves törlőkendő vagy szalvéta hozzá.

Legfontosabb jellemzők

  • Tapadásmentes bevonattal ellátott bordázott grill-lapok
  • Megfelel az egészséges grillezés feltételeinek (olaj hozzáadása nélkül)
  • Kivehető csepptálca a felesleges olajhoz
  • Egyenletes nyomást biztosító paralelogramma mechanizmus
  • Automatikus hőmérséklet szabályozás kijelző fényekkel
  • Könnyen és kényelmesen hordozható

Hús, zöldség és szendvics készítéshez

A készülék ideális választás húsok, zöldségek valamint panini és egyéb szendvicsek elkészítésére. Olaj hozzáadása nélkül is használható, így az egészségesen táplálkozók tetszését is garantáltan elnyeri. Praktikus funkcióinak hála működtetése és karbantartása rendkívül egyszerű és kényelmes - a grillsütő rendelkezik automatikus hőmérséklet szabályzóval és kijelző lámpával, valamint külön fűtés- és sütési hőmérséklet kijelzővel.

A túlfűtés elleni védelem, a hőszigetelt fogantyú és a csúszásgátló lábak mind a biztonságos használatot garantálják. A könnyű tárolás érdekében függőleges helyzetben is tárolható, tápkábel tartórendszerrel a talpban és zárható sütőlapokkal.

Műszaki adatok:

Teljesítmény:
1000 W

Grillező lapok száma:
2

 

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Anyag

Grill anyaga
Műanyag Kész!

Grillfelület méretei

Grillfelület
458 cm2 Kész!
Grillfelület szélessége
26 cm Kész!
Grillfelület mélysége
17,6 cm Kész!

Tömeg

Súly
1,75 kg Kész!

Tulajdonságok

Tejlesítmény
1 000 W Kész!
Grillfelületek száma
2 Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes elektromos grill kategóriánkban.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sencor SPG 3100WH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SPG 3100WH. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sencor SPG 3100WH.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ