A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Shop roku

Sony DSX-A200UI

Termékkatalógus
Sony DSX-A200UI
4,0 1 értékelés
Autórádió - fekete, CD mechanika nélkül, 1 DIN MP3/WMA/AAC, RDS tuner, Android/Apple támogatás, előlapi USB/AUX bemenet, piros háttérvilágítás, részben levehető előlap, 5-sávos equalizer, 4x 55W, Mega Bass
Kód:  JW906y Termékszám:  DSXA200UI.EUR Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony DSX-A200UI

Hallgassa kedvenc zenéit vezetés közben a gazdag zenelejátszás biztosításával a megfelelő, kiemelkedően jó hangulat érdekében. A  négy 55W-os csatornával olyan hangzást biztosít, amellyel az egész autót megtöltheti. Bármiylen hangerőn garantált a nagyobb teljesítmény és a tiszta, természetes hangzás, emellett a Dynamic Reality második erősítője biztosítja a zaj csökkentését, a kimenet pedig egy új tisztasági szintet produkál. Még egészen magas hangerőn sem tapasztal jelentős torzulást.

Legfontosabb jellemzői

  • Dynamic Reality Amplifier 2 a tiszta és erőteljes hangzásért
  • MEGA BASS bassszus fokozás
  • Továbbfejlesztett képernyő olvashatóság
  • Zenelejátszás az elülső USB-porton keresztül
  • Csatlakozás bármely zenelejátszóhoz 3,5 mm-es AUX kábellel

Dübörgő ritmusok

Élvezze az azonnali bass boost-ot ami felerősíti a ritmust, ami ezáltal jobban is szól. Aktiválja a Mega Bass funkciót az annak dedikált gombbal amely a készülék közepén helyezkedik el. A hagyományos basszus erősítőkkel ellentétben ez a készülék minimalizálja a Mega Bass torzítását bármilyen hangerő beállításon, így ha beállítja a megfelelő frekvenciát optimális teljesítményt tapasztalhat.

Ezernyi dal az autójában

Szeretne digitális hozzáférést a zenéhez útközben is? Játssz le dalait az az elülső USB porton keresztül csatlakoztatott flash meghajtóról. Így egészen nagy tárhellyel rendelkezhet a zenék tárolására, ahol akár egész gyűjtemények is elférnek, tehát bőven rendelkezik majd választékkal. Azonban bármely eszközről tud zenét lejátszani. Egyszerűen csatlakoztassa a 3,5 mm-es kábelt a kimeneti portból, fülhallgató csatlakozattására pedig használja a rádió AUX bemenetét.

Felhasználóbarát

Az előlap stílusosan ki van világítva, de nem vakít, emellett pedig innovatív kijelzővel van ellátva, hogy a vezető számára tökéletesen olvasható legyen nappal és éjszaka egyaránt. A kijelző ötször nagyobb kontraszttal büszkélkedhet, mint a hagyományos kijelzők. Sőt, oldalról nézve könnyebb az olvasása is, tehát az információk olvasása rendkívül kényelmes.

Műszaki adatok:

Erősítő:
Maximális kimeneti teljesítmény: 4 x 55 W

Tuner:
RDS EON
Előre beállított: FM 18/6 MW / LW 6

Csatlakozás:
USB (elől)
AUX bemenet (elől)
Elő erősített kimenet

Méretek:
178 × 50 × 120 mm

Súly:
0,7 kg

 

Paraméterek

Bemenet/Kimenet

Optikai meghajtó
Optikai meghajtó nélkül Kész!
Csatlakozók
USB, AUX / Line IN Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény erősítő
4×55 W Kész!

Méretek

Rádió mérete
1 DIN Kész!
Szélesség
178 mm Kész!
Magasság
50 mm Kész!
Mélység
120 mm Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony DSX-A200UI Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony DSX-A200UI. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony DSX-A200UI. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony DSX-A200UI. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony DSX-A200UI.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ