A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku 30 dnů na vrácení

Sony RSX-GS9 Hi-Res + XMGS4 + XSGS1 autórádió

Termékkatalógus
Sony RSX-GS9 Hi-Res + XMGS4 + XSGS1 autórádió
Autórádió - OLED kijelző, MP3/WMA/WAV/AAC/FLAC/DSD, FM tuner RDS-sel, 2x USB, AUX csatlakozó, iPod Control, Bluetooth, NFC, SongPal alkalmazások, fehér háttérvilágítással + erősítő + hangfalak
Kód:  JW911dset Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony RSX-GS9 Hi-Res + XMGS4 + XSGS1 autórádió Megszűnt

Sony RSX-GS9 Hi-Res + XMGS4 + XSGS1 autórádió

Most itt a lehetőség, hogy élvezze a furikázást a kocsijával a lehető legnagyobb mértékben. Ez a szuper erős, különleges audió rendszer biztosítja a gazdag és fülbemászó zenét a kocsijában. A dübörgő basszust vagy a finom cizellált zenét hallgatná szívesebben? Evvel a készülékkel mindkettőt megteheti. Az autórádió , erősítő és hangszórók  egyedülálló kombinációját kínálja a Sony.

Legfontosabb jellemzők

  • Egyedülálló audio szett a Sony-tól, tökéletes akusztikával
  • Radio Bluetooth vezeték nélküli technológia és NFC One Touch
  • A rádió vezérlése közvetlenül egy okos készülékről, SongPal technikával
  • Négy csatornás dinamikus hangzás, erőteljes erősítő
  • Az eszköz kompatibilis a nagyfelbontású hanggal
  • Kiváló hang és egyedi design az eredeti hangszórókkal
  • Rugalmas telepítés a tökéletes akusztika

Pazar hang a hosszú utazások alatt

A Sony Hi-Res RSX-GS9 média vevő a zenehallgatás élményének új szintjét hozza el.  Ez a rádióvevő világszínvonalú alkatrészekből áll és a legújabb technológát vonultatja fel. Ez az első autórádió Direct Stream Digital (DSD) funkcióval, ami növeli a sávszélességet és kivételes nagyfelbontású hangzást hoz. A Bluetooth NFC technológia lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa a rádiót egyetlen érintéssel, és szinte azonnal lejátszhatja kedvenc zenéit. Ezután a SongPal alkalmazás használatával  egyszerűen és intuitív módon szinkronizálhatja zenéit. Az alkalmazás Android és iOS kompatibilis.

Széles frekvenciatartomány

A Sony négycsatornás erősítője minden dalt a magasba röpít az autóban. Széles frekvenciatartomány és prémium összetevők garantálják a tökéletes audió minőséget minden hangerőn. A berendezés segítségével minden zenei stílust élvezhet. Kiváló sávszélessége dübörgő basszus hangokat kínál, mialatt a magas tartományban is hallhatja a finom hangokat, ami teljes élethű hangzást kölcsönöz a hangszóróknak. A Bi-amplifikáció (kettős erősítő)  külön erősíti a mély és a magas hangokat, amely tovább csökkenti a harmonikus torzítást. A hangerőt külön állíthatja a különböző frekvenciákon, így mindenki megtalálja a tökéletes finomhangolást minden dalnál.

Minőségi hangzás

Két Sony Hi-Res XS-GS1 hangszórót úgy tervezték, hogy a műszerfalon kapjanak helyet, azért, hogy szuperminőségű hangot adjanak. A döntött forma gondoskodik arról, hogy a hang visszaverődjön a szélvédőről, amivel a magas hangok szétterülnek az egész gépkocsiban. Az autóhifi 300W teljesítménnyel büszkélkedhet, valamint széles frekvenciatartománnyal, így a legigényesebb fanatikus is kényeztetve érezheti magát. Minden autóban más a műszerfal lejtése, ezért a telepítés során beállíthatja a megfelelő szöget a tökéletes hangzásért. 

 

Paraméterek

Csatlakozók
USB, AUX / Line IN Kész!
Felszerelés
Bluetooth, NFC Kész!
Tulajdonságok
RDS Kész!
Funkciók
Támogatás Apple készülékekhez Kész!
Támogatott formátumok
MP3, FLAC, AAC, WAV, WMA Kész!

Bemenet/Kimenet

Csatlakozók
USB, AUX / Line IN Kész!

Felszerelés és funkció

Felszerelés
Bluetooth, NFC Kész!
Tulajdonságok
RDS Kész!
Funkciók
Támogatás Apple készülékekhez Kész!
Támogatott formátumok
MP3, FLAC, AAC, WAV, WMA Kész!

Rádió

Tunerek
FM Kész!

Méretek

Rádió mérete
1 DIN Kész!
Szélesség
178 mm Kész!
Magasság
50 mm Kész!
Mélység
167 mm Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony RSX-GS9 Hi-Res + XMGS4 + XSGS1 autórádió Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Hi-Res RSX-GS9 + XMGS4 + XSGS1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Hi-Res RSX-GS9 + XMGS4 + XSGS1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Hi-Res RSX-GS9 + XMGS4 + XSGS1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Hi-Res RSX-GS9 + XMGS4 + XSGS1.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ