30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Sony MEX-N5100BT

Termékkatalógus
Sony MEX-N5100BT
Autórádió - fekete, 1 DIN, CD/MP3, USB bemenet iPod és iPhone támogatással, elülső AUX/USB bemenet, 3x előerősítő kimenet, Bluetooth, NFC, Siri Eyes Free, SongPal, piros/kék háttérvilágítás, levehető előlap, 4x 55 W, Extra Bass
Kód:  JW888i1 Termékszám:  MEXN5100BT.EUR Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony MEX-N5100BT

Sony jön egy termék, amely egyesíti a nagy teljesítményt, a fejlett technológiák, amelyek szintén csomagolva egy vonzó és modern csavarral.Tulajdonságai következtében a rádió, mert így, hogy élvezze a kedvenc dal, akkor lépni egy másik szintre.Výhon hatalmas 4 x 55 W támogatja a Mega Bass funkció, felcsendülnek az egész autó. Nyomjon meg egy gombot, és élvezze azonnal bass boost és ritmikusan lüktető fények.Használjon több gyorscsatlakozó segítségével automatikus Bluetooth párosítás és egy gombnyomással hallgat keresztül NFC.A részletes információkat az aktuális műsorszám lesz vigyázni mindig tökéletesen olvasható kijelző. Amellett, hogy a belső tér minden autó tökéletesen illeszkedik, köszönhetően a változások a megvilágítás gombokkal. Kényeztesse magát akár 35.000 színkombináció. Ezután színük garantáltan megtalálja. 

legfontosabb jellemzői

  • Gazdag és erőteljes hangot a kimenő teljesítmény 4 x 55 W
  • A modern design és a modern technológia
  • Lehetőség, hogy ellenőrizzék a saját hangját használva funkciók SongPal és Siri Eyes Free
  • Egyszerű csatlakoztathatóság Bluetooth és NFC egyérintéses
  • Advanced Sound Engine technológia a jobb hangminőség
  • Lejátszás és töltés az okostelefon USB-n keresztül
  • Mega Bass
  • Levehető előlap
  • külső mikrofon

Azt is jelentette, hogy a biztonsági

Levehető előlap biztosítja csökkent a lopás kockázatát, ha az autórádió nem fog használni. A panel lehet vinni őket biztonságosan tárolni, vagy az autóban. Az akvizíció a rádióban, de egyre kezébe összetéveszthetetlen társra lesz szerves része a futásteljesítmény. Sony ezért akarta, hogy minden út félreérthetetlen volt. Van olyan modern technológia, Advanced Sound Engine, tiszta és erőteljes akusztikájú, így lehet hallani, hogy pontosan mi van.Válassza ki, hol szeretné hallani a legjobb hangzást. A hallgató pozíciója automatikusan beállítja a hang jobb és bal első ülés, két első ülésre, vagy az egész autó.

modern kütyük

Figyelembe univerzális Bluetooth kellemes SongPal alkalmazásokhoz. Miután csatlakoztatta, akkor az alapvető funkciók és zökkenőmentes hozzáférést biztosít az összes kedvenc dalok, alkalmazások és egyéb funkciók a smartphone. Azt is megértette a Siri iPhone. Kínál a Siri hangutasításokkal telefonhívásokat, navigáció, set emlékeztetők és így tovább. Azt is tudja olvasni a szöveges üzenetek és válaszoljon biztonságosan, anélkül, hogy húzza ki a telefont a zsebéből.

További információk:

Méretek (Sz × Ma × Mé)
178 × 50 × 177 mm

súly:
1,2 kg

Paraméterek

Optikai meghajtó
CD Kész!
Csatlakozók
USB, AUX / Line IN Kész!
Felszerelés
Bluetooth, NFC Kész!
Tulajdonságok
Levehető előlap Kész!
Funkciók
Támogatás Apple készülékekhez, Bass boost Kész!

Bemenet/Kimenet

Optikai meghajtó
CD Kész!
Csatlakozók
USB, AUX / Line IN Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény erősítő
4×55 W Kész!

Méretek

Rádió mérete
1 DIN Kész!
Szélesség
178 mm Kész!
Magasság
50 mm Kész!
Mélység
177 mm Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony MEX-N5100BT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony MEX-N5100BT. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony MEX-N5100BT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony MEX-N5100BT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony MEX-N5100BT.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ