Shop roku AlzaBoxy Q1

Sony MEX-XB100BT

Termékkatalógus
Sony MEX-XB100BT
5 3 értékelés
Autórádió fekete, 1 DIN CD / MP3, elülső AUX / USB bemenet, 3x előerősítő kimenet, Bluetooth, NFC, Siri Eyes Free, SongPal, változtatható megvilágítás, levehető előlap, 4 x 100 Wattos erősítő, Extra Bass
Kód:  JW888q1 Termékszám:  MEXXB100BT.EUR Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony MEX-XB100BT

A Sony egy olyan terméket hozott piacra, amely ötvözi a nagyszerű teljesítményt, a fejlett technológiát, mindezt vonzó, modern külsővel. A rádió tulajdonságainak köszönhetően egy egészen új szinten élvezheti kedvenc dalait. A 4x100 Wattos Megabass által támogatott hangfalak telezengik az egész autóját. Egy gombnyomásába kerül, és élvezheti a felerősített basszust és a ritmusra villogó fényeket. Használhatja a gyorskapcsolódást Bluetooth párosításon keresztül és az egyérintéses hallgatás funkciót NFC-n keresztül. Az éppen szóló zeneszámról minden információ leolvasható lesz a kijelzőről. Ezek mellett minden autó belsejéhez tökéletesen illik, hála a világítást szabályozó gomboknak. Kényeztesse magát több, mint 35000 színkombinációval. Ezek között biztosan talál autójához valót. 

Legfontosabb jellemzők

  • Gazdag és erőteljes hangzás a 4x100 Wattos hangfalak erejével kombinálva
  • Korszerű kinézet, korszerű technológiával párosítva
  • Lehetőség a rádió hangjának önálló beállítására a Songpal és a Siri Eyes Free funkciókon keresztül
  • Egyszerű csatlakoztatás Bluetoothon és NFC One Touchon keresztül
  • Advanced Sound Engine Technológia a jobb hangzás érdekében
  • Lejátszás és töltés az okostelefon USB-n keresztül
  • Mega Bass
  • Levehető előlap

Biztonságra tervezve

A levehető előlap csökkenti az autólopás kockázatát, ha a rádió éppen nincs használatban. Az előlap biztonságosan levehető és kivehető, vagy tárolható az autóban. Ennek a rádiónak a beszerzésével olyan utitársra teszel szert, ami nélkülözhetetlen kisérő lesz utazásaid során. A Sony azt akarja, hogy minden utazásod tökéletes legyen. Olyan modern technológia áll rendelkezésedre az Advanced Sound Engine személyében, amely a tiszta és erős megszólalást biztosítja, mellyel pontosan hallhatod, hogy mi van a birtokodban. Válaszd meg te hol akarod hallani a legjobb hangzást. A rádió megszólalása a hallgató elhelyezkedéséhez lesz igazítva, legyen az a bal, vagy jobb elsőülés, de akár mindkét első ülésre vagy az egész autóra is beállíthatjuk. 

Modern kiegészítők

Csatlakozzon a Bluetooth segítségével, és élvezze a SongPal alkalmazásokat. Ha párosította készülékével, utána használhatja az összes alap funkciót, hozzáférése lesz összes kedvenc dalához, és okostelefonja minden funkciójához. A rádió kompatibilis az iPhone Siri alkalmazásával, így lebonyolíthat telefonbeszélgetéseket, kérhet navigációt, beállíthat emlékeztetőket, stb. Még a telefonjára érkező üzeneteket is elolvashatja és válaszolhat biztonságosan, anélkül hogy elővenné telefonját a zsebéből.

További információk:

Méretek (Szélesség × Magasság × Mélység)
178 × 50 × 178 mm

Tömeg:
1,3 kg

Paraméterek

Optikai meghajtó
CD Kész!
Csatlakozók
USB, AUX / Line IN Kész!
Felszerelés
Bluetooth, NFC Kész!
Tulajdonságok
Levehető előlap Kész!
Funkciók
Bass boost Kész!

Bemenet/Kimenet

Optikai meghajtó
CD Kész!
Csatlakozók
USB, AUX / Line IN Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény erősítő
4×100 W Kész!

Méretek

Rádió mérete
1 DIN Kész!
Szélesség
178 mm Kész!
Magasság
50 mm Kész!
Mélység
178 mm Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony MEX-XB100BT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony MEX-XB100BT. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony MEX-XB100BT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony MEX-XB100BT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony MEX-XB100BT.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ