A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Sony WX-800UI

Termékkatalógus
Sony WX-800UI
5 1 értékelés
Autórádió - fekete, 2 DIN CD/MP3, RDS tuner, előlapi AUX, USB, Androiddal, Apple-el csatlakoztatható, piros háttérvilágítás, részlegesen kivehető panel, Siri Eyes Free alkalmazás, 4x 55W
Kód:  JW912d Termékszám:  WX800UI.EUR Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony WX-800UI

Ha azok közé a jó ítélőképességű zene hallgató rajongók közé tartozik, akiknek biztosan jól fog jönni ez a speciális funkciókkal ellátott rádió. Ön le tudja játszani a kedvenc MP3 / WMA fájlokat, anélkül, hogy becsapva érezné magát. Minden egyes dalból a legtöbbet hozza ki a Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) technológia. Visszaállítja azokat a részleteket, amelyek a tömörítés során elvesztek és a fájlokat olyan hanggal játsza le, amely megközelíti egy CD minőségét. Érdekes a dinamikus Soundstage Szervező (DSO )is, amely tökéletes hangzás világot biztosít a virtuális hangszórókkal.

Legfontosabb jellemzői

  • Rádió optimalizáló modern hang technológiák használata
  • DSEE visszaállítja a tömörített fájlok részleteit
  • MEGA BASS basszus kiemelés
  • Változtatható színű gombvilágítással és kijelzővel rendelkezik
  • Zenelejátszás az elülső USB-porton keresztül
  • Csatlakoztasson bármilyen zenelejátszót 3,5 mm-es AUX csatlakozóval

Dübörgő ritmusok

Élvezze az azonnali basszus kiemelést, így jobban érzi a ritmust. Aktiválja a középen elhelyezkedő, kitüntetett helyen lévő Mega Basshoz dedikált billentyűt. Eltérően a hagyományos basszus erősítőktől, a Mega Bass minimalizálja a torzítást bármilyen hangerőnél a megfelelő frekvencia beállítása esetén és ennek a nyeresége az optimális teljesítmény.

Dalok ezrei az autóban

Útközben szeretne hozzáférni a digitális zenéhez? Játssza le a dalokat az elülső USB-porthoz csatlakoztatott flash meghajtóról.  Így tehát igazán nagy tárhely van, ahol elfér az egész gyűjteménye és akkor igazán nagy választék áll a rendelkezésére. Azonban zenét bármely eszközről lejátszhat. Egyszerűen csatlakoztassa a kimeneti csatlakozó 3,5 mm-es kábelét a fülhallgatóhoz az autórádión lévő AUX bemeneten keresztül.

Műszaki adatok:

Erősítő:
Maximális kimeneti teljesítmény: 4 x 55 W
Felüláteresztő szűrő
Aluláteresztő szűrő

Tuner:
RDS EON

Csatlakozás:
USB (első)
AUX bemenet (elöl)
előerősített kimenet

Méretek:
178 x 100 x 178 mm

Tömeg:
1,4 kg

 

Paraméterek

Bemenet/Kimenet

Optikai meghajtó
CD Kész!
Csatlakozók
USB, AUX / Line IN Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény erősítő
4×55 W Kész!

Méretek

Rádió mérete
2 DIN Kész!
Szélesség
178 mm Kész!
Magasság
100 mm Kész!
Mélység
178 mm Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony WX-800UI Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony WX-800UI. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony WX-800UI. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony WX-800UI. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony WX-800UI.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ