30 dnů na vrácení Shop roku

Sony WX-900BT

Termékkatalógus
Sony WX-900BT
Autórádió - fekete, 2 DIN, CD/MP3/AAC/WMA, Bluetooth, NFC, elülső AUX, USB, Android/Apple kompatibilis, Siri Eyes Free, 4x 55 W
Kód:  JW912h Termékszám:  WX900BT.EUR Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony WX-900BT

Ennek az autorádiónak köszönhetően könnyen hozzáférhetünk zenéinkhez, a sbármikor élvezhetjük őket. Lejátszik CD-t, USB adathordozón tárolt fájlokat, de egy pillanat alatt csatlakoztathatod hozzá az okostelefonodat, és elkezdheted lejátszani edvenc számaid teljes gyűjteményét. Fejlett echnológiai megoldások egész tárháza áll rendelkezésedre az autóban, melyek gondoskodnak a megfelelő hangulatról és a maximális élvezetről.

Fontosabb termékjellemzők

  • Optimális hangzás sokféle technológiai megoldás révén
  • Dynamic Reality Amp 2 erősítőből: tiszta és erőteljes hangzás
  • Digitális hangminőségjavítás (DSEE), felénk irányítja a zenét (DSO), újrakalibálja a jeleket (Time Alignment)
  • Testreszabása tízsávos hangszínszabályozóval + MEGA BASS basszuskiemelés
  • Lejátszás okkostelefonnal + Siri (iOS) kompatibilitás
  • Vezeték nélküli Bluetooth-és azonnali NFC kapcsolat
  • Jobban olvasható képernyő + kétzónás megvilágítás:  külön beállításokat alkalmazhatunk a kulcs és a képernyő környékén
  • Lejátszás az USB-portról + 3,5mm-es AUX bemenet

Kiváló hangzás

 

Még hangszóró közelében ülve is a hangtér középpontjában lehetünk, mivel intelligens Time Alignment az adott körülmények szerint újrakalibrálja a jeleket. A Dynamic Stage Organiser korrigálja a magas hangfrekvenciáknál adódó torzulásokat, és javítja a sztereó hangzást is. Az intelligens DSEE technológia pedig azokat a magas frekvenciájú hangokat állítja vissza, melyek elvesznének a például MP3 formátumba történő konvertálás során. A sok beállítási lehetőséget tartogató hangszínszabályozó segítségével teljesen testre szabhatjuk a hangzást. 

Mindig szép hangzás

A tiszta és természetes hangzásról bármilyen hangerő esetén a Reality Amp 2 gondoskodik. Ebben a hagyományos erősítőkhöz képest mintegy 47%-kal alacsonyabb belső ellenállás–ennek ksözönhetően csökken a zaj a jelláncban, s így világosabb lesz a hangzás. Ez mindenekelőtt nagy hangerőnél vehető észre, amennyiben még ekkor sem érzékelhető torulás. 

Az okostelefon barátja

A Bluetooth segítségével máris használhatjuk a rendkívül hasznos SongPal alkalmazást. A kacsolódást követően ez a praktikus hangvezérelt alkalmazás alapvető funkciókat lát el teljesen zökkenőmentesen: médiatartalmakat játszik le, e-maileket olvas fel és segít a navigációban. Az iOS alatt futó Siri alkalmazást is támogatja. Siri hangutasításokkal telefonhívást kezdeményezhetünk,  navigálhatunk, emlékeztetőket állíthatunk be, és számos egyéb tevékenységet végezhetünk. A Siri Eyes Free sok más funkciója mellett kezeli a zenelejátszást, segít a navigációban és felolvassa még a szöveges üzeneteket is, sőt lehetőséget biztosít biztonságos megválaszolásukra is. Így elő sem kell venni zsebünkből az okostelefonunkat. 

Felhasználóbarát

Az előlap elegáns megvilágítású, olyan, innovatív kijelzővel büszkélkedik, amely éjjel és nappal tökéletesen olvasható a vezető számára.  Az LCD kijelző ötször nagyobb kontraszttal rendelkezik, mint a hagyományos kijelzők, az optimalizált látószög pedig könnyűvé teszi az olvasását a vezető számára.

Paraméterek és specifikációk:

Erősítő:
Maximális kimeneti teljesítmény: 4 x 55 W
Felüláteresztő szűrő
Aluláteresztő szűrő

Kijelző:

TFT aktív mátrix LCD

Képernyő oldalaránya: 17:09

Képátló (hüvelyk/mm): 6,2"

Képernyőméret (szélesség X magasság, mm): 137,40×77,28

Felbontás (képpont): 800×480

Fényerőszabályozó

Színrendszer: NTSC/PAL/SECAM/PAL-M

Kontrasztarány: 500

Fényerő: 400 cd/m2

Tuner:
RDS EOS

csatlakozás:
USB (elöl)
Bluetooth + NFC
AUX bemenet (elöl) 

Előerősített kimenet: 3 db 2 V-os „preout" kimenet

Beépített hátranéző fényképezőgép

Bemenet Tolatókamera

Bluetooth profilok:

HFP: (1,6)

A2DP: (1,3)

SPP

AVRCP: (1,4)

PBAP: (1,1)

Bluetooth telefonos funkciók:
Gyorstárcsázás: 6 bejegyzés
Hívásnapló (#./): 20 szám
Utolsó kimenő hívás
Telefonkönyv (PBAP)

Külső mikrofon: tartozék

Bluetooth audio funkciók:

AUDIOKODEK (Bluetooth® hang): SBC, AAC
CUE / REV
Zeneszám +/-
Hangszint beállítása (-6 dB és +6 dB között)

Metaadatok kijelzése

 

Méret:
178 x 100 x 178 mm

 

Paraméterek

Bemenet/Kimenet

Optikai meghajtó
CD Kész!
Csatlakozók
USB, AUX / Line IN Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény erősítő
4×55 W Kész!

Méretek

Rádió mérete
2 DIN Kész!
Szélesség
178 mm Kész!
Magasság
100 mm Kész!
Mélység
178 mm Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony WX-900BT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony WX-900BT. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony WX-900BT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony WX-900BT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony WX-900BT.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ