Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Mobil keréktartó állvány

Termékkatalógus
Mobil keréktartó állvány
4,6 10 értékelés
Abroncstartó állvány - 4 kerékből álló komplett szett tárolására, 225 mm szélességű és 17 hüvelyk átmérőjű méretig, terhelhetőség: 100 kg
Kód:  AUPR670 Termékszám:  DO CFRC2828B Gyártó honlapja:
Mobil keréktartó állvány Megszűnt

Mobil keréktartó állvány

Vegye igénybe ezen egyszerű acél keréktartó által nyújtott segítséget, amely 225 mm szélességű és 17 hüvelyk nagyságú kerekek számára biztosít tárolási megoldást. Az állványnak köszönhetően garázsában vagy pincéjében mindig a rendezettség lesz a domináns elem. A négy láb gondoskodik a kellő stabilitásról. A négy beépített kerék az állvány egyszerű manipulációját teszi lehetővé. A 100 kg-ig terhelhető acél szár négy kerék számára szolgál elegendő hellyel. A kerekeket elválasztó térköznek köszönhetően az anyag nem deformálódik. Így kerekei kíméletes tárolásban részesülnek és azok készen állnak az új autós szezonra.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

16"-os alufelnire szerelt abroncsokat szeretnék tárolni a garázsban. Mekkora a befoglaló mérete az állványnak? Válaszát előre is köszönöm!

Abban az esetben édekel, ha kerekeken áll a tartó mint ahogy a képen is látható. Bajdó Sándor

Szeretném megkérdezni, hogy a "Mobil keréktartó állvány" termék kerekekkel vagy lábbal van ellátva. A képek alapján 3 kerék van alatta, de a leírásban ez a szöveg olvasható: "A négy láb gondoskodik a kellő stabilitásról."

Kérdések és válaszok: Mobil keréktartó állvány
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Stojan na pneu pojízdný. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Stojan na pneumatiky pojazdný.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ