Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

TomTom Rider EU 400 Premium Pack Lifetime motorkerékpárhoz

Termékkatalógus
TomTom Rider EU 400 Premium Pack Lifetime motorkerékpárhoz
4,5 2 értékelés
GPS navigáció - motorkerékpárhoz forgalom (Traffic) szolgáltatással, 4,3" kijelző (480 x 272 pixel), duális orientáció, kanyargós utak, hegyi utak, elkerülő útvonal tervezése, nyílás microSD kártyák számára, Bluetooth, vízállóság (IPX7), útvonaltervezés a számítógépen, hozzáférés a TomTom Traffic szolgáltatáshoz az eszköz teljes élettartama alatt, Lifetime térképek (45 ország), kiegészítők
Kód:  PP583m7 Termékszám:  1GE0.002.01

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TomTom Rider EU 400 Premium Pack Lifetime motorkerékpárhoz Megszűnt

TomTom Rider EU 400 Premium Pack Lifetime motorkerékpárhoz

Ön is a motorkerékpározás szerelmesei közé tartozik, és imádja a végtelen, izgalmas  éjszakai túrákat? Elege van már a térkép figyelése okozta gyakori megállásokból? A TomTom GPS megadja Önnek az akadálytalan vezetés örömét. Ez a navigációs modell kifejezetten a motorkerékpárokhoz lett kifejlesztve, mivel vízálló. 4,3 hüvelykes minőségi érintőképernyős kijelző és a hangutasítás Bluetooth általi  továbbítása mellett számos praktikus és szórakoztató funkciót kínál. A Rider 400 Premium változat a legjobban felszerelt TomTom Rider navigáció. Olyan praktikus kiegészítőkkel rendelkezik, mint a tartó az autóban való rögzítéshez, a lopásgátló vagy a hordtáska.

Alkalmas minden típusú motorkerékpárra

Minden kerékpáros leggyakoribb problémája a helyhiány a kormányon. A TomTom Rider 400 védjegye a kompakt mérete, így fel sem merül az a probléma, hogy a navigáció esetleg akadályozza majd a kényelmes kormányzást. A navigáció egy RAM szerelőkészletet is tartalmaz, amely kompatibilis a legtöbb kerékpárral. A minden időjárással szemben ellnálló kijelzőt kesztyűben is használhatja, amely azonnal reagál az érintésre.

Igazi zseni készülék számos egyedi szolgáltatással és technológiával

A navigáció használatával  gyorsabban eléri majd az úti célját, mivel ez a készülék sokkal többet kínál, mint a hagyományos térkép. Három szintű navigációs technológia közül választhat. A készülék élattartamára kiterjedő ÉLETTARTAM garancia a szolgáltatás és a térkép frissítések ingyenes és állandó frissítését jelenti. Így nem fogja kellemetlen meglepetés érni a változások esetén, mert mindig a legaktuálisabb  térképpel rendelkezik majd. Az IQ Routes szolgáltatás segítségével  mindig megtudja majd a legrövidebb útvonalat és a pontos érkezési időt is. A Map Sphere térképes szolgáltatás mindig 100% -os bizonyossággal kínál egyedülálló GPS navigációt, ami segít elkerülni a terelőutakat és támogatja a lehető leggyorsabb célba érést. Garantálja 45 Európai Uniós ország térképét, rengeteg részlettel és látványossággal, mindezt élettartam frissítéssel.

Vicces és intelligens funkciókkal

A hosszú egyenes szakaszokon a legtöbbször unatkozik, és több adrenalint szeretne? A 'kanyargós utak' funkció olyan útvonalat ajánl önnek, amely több nagyobb fordulatszámú, kanyaros út található. A Record funkciókkal olyan útvonalon haladhat, amelyet az interneten talál magának, és teljes mértékben Ön állít be, így egyszerűen meg is változtathatja azt.  A Tyre® technológia lehetővé teszi a kiválasztott útvonalak számítógépre történő mentését. Az IQ Routes technológia több millió felhasználótól begyűjtött valós adatok alapján, az Ön sebességének hozzáadásával kiszámítja mennyi időt tölt az úton. Figyelembe veszi a csúcsforgalmat, a közlekedési lámpákat, még a bevásárló tömegeket is. Bármi legyen is az érkezési idő, az IQ Routes mindig megbízhatóan informálja Önt, amikor megérkezik. Olyan funkciókkal is rendelkezik még, mint például az Érdekes pontok, Útvonalak kezelése vagy a TomTom Sebességmérő kamerák nevű menüpontok. A TomTom Rider 400-al garantáltan nem fog unatkozni. A belső akkumulátorral működtetve 6 órás az üzemideje.

Paraméterek

Szélesség
136,8 mm Kész!
Magasság
88,4 mm Kész!
Mélység
30,5 mm Kész!
Tömeg
280 g Kész!
Rendeltetés
Motorkerékpár Kész!

Méret

Szélesség
136,8 mm Kész!
Magasság
88,4 mm Kész!
Mélység
30,5 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
280 g Kész!

Navigáció típusa

Rendeltetés
Motorkerékpár Kész!

Tulajdonságok

Kijelző mérete
4,3" (10,92 cm) Kész!
Maximális felbontás
480 × 272 Kész!
Akkumulátor üzemideje
5,88 óra Kész!

Funkciók

Funkciók
Élettartam térképfrissítés Kész!

Hardver és szoftver

Kapcsolódás
Bluetooth Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TomTom Rider EU 400 Premium Pack Lifetime motorkerékpárhoz Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TomTom Rider 400 EU Premium Pack pro motocykly Lifetime. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TomTom Rider 400 EÚ Premium Pack na motocykle Lifetime. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TomTom Rider 400 EU Premium Pack für Motorräder Lifetime. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TomTom Rider 400 EU Premium Pack für Motorräder Lifetime.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ