30 dnů na vrácení Shop roku

Biztonsági öv párna, kék

Termékkatalógus
Biztonsági öv párna, kék
4,0 2 értékelés
Játék utazáshoz - fiúknak és lányoknak, ajánlott életkor: 1 éves
Kód:  FOB292 Termékszám:  5055192200955

Biztonsági öv párna, kék

 

 

Gyakran viszi gyermekét autóval? Akkor tudja, hogy milyen fontos a biztonsági öv használata. Ez a 3 pontos biztonsági övre rögzíthető, puha és kényelmes Trunki márkájú párna extra kényelmet nyújt gyermekének az autóban. A párnán van egy zseb, amelyben biztonságosan tárolhatja a gyerkőc mp3 lejátszóját. Van rajta egy akasztó is, amelyre felteheti például a napszemüvegét vagy a kedvenc játékát. Az élénk kék alapszín remek kontrasztot alkot a mackóorrot formázó narancssárga betéttel, így a gyerekek nagyon fogják kedvelni a cuki párnácskát. A párna tépőzár segítségével egyszerűen a biztonsági övre rögzíthető.

Tulajdonságok

  • Puha és kényelmes párna, mely a 3 pontos biztonsági övre rögzíthető az autóban
  • Praktikus zseb az mp3 lejátszónak
  • Akasztó a napszemüveg vagy a kedvenc játék elhelyezéséhez
  • Élénk kék alapszín maciorrot formázó kontrasztos narancssárga betéttel
  • Tépőzár segítségével egyszerűen a biztonsági övre rögzíthető

 

Ajánlott:
1 éves kortól

Szín:
Kék

Méretek:
19 x 7,5 x 3 cm
 

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Biztonsági öv párna, kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trunki Ochrana na bezpečnostní pásy modrá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ochrana na bezpečnostné pásy modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Auto Sicherheitsgurtschutz Kinder blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Auto Sicherheitsgurtschutz Kinder blau.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ