Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku 30 dnů na vrácení

Velcar Skoda Fabia I Sedan / Hatchback / kombi (2002-2007) 9-es modell

Termékkatalógus
Velcar Skoda Fabia I Sedan / Hatchback / kombi (2002-2007) 9-es modell
- alkalmas első ülésre oldallégzsákkal (homologizált varrás), egy zseb az ülés hátulján, külön hátsó ülés és háttámla, 4 fejtámla rész
Kód:  AUPR2978g Termékszám:  COT2103AL/F53

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Velcar Skoda Fabia I Sedan / Hatchback / kombi (2002-2007) 9-es modell Megszűnt

Velcar Skoda Fabia I Sedan / Hatchback / kombi (2002-2007) 9-es modell

Kényeztesse autóját fiatalító és elegáns megjelenésű új üléshuzatokkal a cseh Velcar gyártó jóvoltából. Ők személyre szabott üléshuzatokat készítenek a konkrét jármű típushoz így a végeredmény mindig tökéletes illeszkedés. Kiváló minőségű anyagok használata és precíz kidolgozás biztosítja az Ön hosszú távú elégedettségét. A másik nagy előnye az egyszerű összeszerelés, amelynek során nem szükséges eltávolítani az autósülést - így beszerelése rendkívül egyszerűen kezelhető mindenki számára. A modern megjelenés tökéletesen kiemeli a jármű belsejének szépségét és minden utazást élvezetessé tesz.

A komplett  autóülés csomag része a légzsák nyílás és a különféle zsebek, emellett osztott hátsó üléshuzat és 4 fejtámla huzat is.

Az illusztrált fotó kis mértékben eltérhet a valóságtól az Ön gépjárművének egyedi adottságai miatt.

Legfontosabb jellemzői

  • A kidolgozás pontosan egy konkrét jármű típus belseje szerint történik
  • Kiváló minőségű anyagok és kiváló gyártási minőség garanciája a cseh gyártótól
  • Egyszerű beszerelés - nincs szükség az ülés eltávolítására
  • Magas fokú kopásállóság és tartós szín
  • Az autós üléshuzat elismerést kapott a Cseh Köztársaság Közlekedési Minisztériumától

 

Anyaga:
Színezett rész: 55% pamut, 45% poliészter
4 mm hab védőráccsal
Fekete rész: 100% poliészter

Az autóülések beszerelése

Az alábbi pontok elolvasásával könnyebben be tudja szerelni az üléshuzatot

  1. Beszerelés előtt távolítsa el a fejtámlákat (ha az nincs beépítve a háttámlába).
  2. Csatolja az összes gumi fület az acél horgokhoz
  3. Rögzítse a huzat egyes részeit az ülés és a háttámla megfelelő részeihez (minden részhez leírás tartozik. Rögzítse és helyezze el az üléshuzatot az ülések oldalán található műanyag borításnak megfelelően. Az anyagot mindig úgy rögzítse, hogy az anyag részt igazítja meg, nem a gumi vagy a tépőzáras részt. 
  4. Az ülések alá szerelt horgot kösse össze a horoggal vagy a tépőzárral, vagy rögzítse azt a gumi segítségével szoros kötéssel.
  5. Helyezze vissza a fejtámlát.

 

Az üléshuzat megfelelő működéséhez, a hosszú élettartamához és a jármű belsejének hangsúlyozásához fontos, hogy az üléshuzat egyes részeit megfelelően rögzítve tartsa. A nem megfelelően rögzített üléshuzat minden egyes ki-és beszállás alkalmával feszül, amely gyengítheti a varrást és így csökkenti a huzat élettartamát, emellett kényelmetlenné teheti az autójának ülését is. 

Autós üléshuzat karbantartása

Ezek a minőségi üléshuzatok könnyen moshatók mosógépben vagy kézzel 30 ° C-on. Tehát nem szükséges aggódnia a tisztítás folyamata miatt. A huzatok nem alkalmasak a vasalásra, emellett vasalásuk nem is szükséges. Megfelelő kezelés esetén az üléshuzat sokáig feszes marad.

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Velcar Skoda Fabia I Sedan / Hatchback / kombi (2002-2007) 9-es modell Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VELCAR autopotahy pro Škoda Fabia I Sedan/Hatchback/Combi (2002-2007) vzor F53. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Velcar autopoťahy pre Škoda Fabia I Sedan/Hatchback/Combi (2002-2007) vzor F53.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ