Alza dny HU VIP BOOST LEGO

Hogy válasszunk Philips Hue fényforrást

Termékkatalógus
Aktualizálva

A Philips Hue fényforrásai közé tartoznak a klasszikus LED-izzók E14 és E27 foglalattal, spotlámpák GU10-foglalatokkal és a LED-szalagok. Miután csatlakoztak a Philips Hue Bridge-hez, az alkalmazás segítségével intelligens eszközön, órán vagy hang-segédeszközökön keresztül vezérelhetők.

Hogy válasszunk Philips Hue fényforrást
Előnyök és hátrányok
  • Az izzót bármilyen lámpával azonos foglalattal lehet behelyezni
  • Távvezérelhető okostelefonon, táblagépen, okosórán vagy hang-segédeszközökön keresztül
  • Tompítás, színárnyalatok, színváltás lehetősége
  • A hagyományos izzókhoz magasabb ár

Kérdések a Philips Hue izzók kiválasztása kapcsán

Melyek a világítási lehetőségek és azok beállításai?

A Philips Hue kínál alapvető izzó modelleket, amelyek csak egy színben ragyognak, és fejlettebb izzókat, amelyekkel könnyen módosítható a fény hőmérséklete, valamint kifinomult izzókat, valamint LED-szalagokat állítható árnyalatokkal - akár 16 millió szín közül választhatsz ennél a legfejlettebbb világításnál az alkalmazáson keresztül! Minden Philips Hue fényforrás tompítható, ami azt jelenti, hogy az igényeidnek megfelelően módosíthatod a fény intenzitását.


Philips Hue White - monokróm tompítható LED izzók

Philips Hue White Ambiance - tompítható LED izzók a fény hőmérséklete megváltoztatásának lehetőségével, más néven szín-hőmérséklet szerint

Philips Hue White and Color ambiance tompítható színes LED izzók

Philips Hue LightStripes - tompítható színes LED szalagok


Mihez lehet hasonlítani a 806 lm fényerőt?

Fényforrás/áram 220 lm 440 lm 806 lm 1055 lm 1521 lm
Szabvényos izzó 25 W 40 W 60 W 75 W 100 W
Halogén izzó 18 W 28 W 42 W 53 W 70 W
Takarékos izzó 6 W 9 W 12 W 15 W 20 W
LED izzó 4 W 6 W 10 W 13 W 18 W


A 806 lm fényáramú LED izzó intenzitása megfelel a klasszikus 60 W izzónak. Az egykori 60 W-os izzóhoz hasonlóan a 806 lm-es LED-es izzó is a háztartások egyik leggyakrabban használt szobai világítása. A környezeti megvilágítás napjainkban is nagyon népszerű a légkör kiteljesítésére, például egy romantikus filmben vagy akciós számítógépes játékban. Erre a célra kisebb, 220 lm fényerősségű izzókat használnak. Ha LED-szalagokat használ, ne feledje, hogy fényességük a hosszuk egy méterének felel meg.

A szín-hőmérséklet és három típusa

Színes hőmérséklet


Meleg fehér (színszerűség 2700 – 3500 K) – a fény színe megfelel a klasszikus izzóénak. Leginkább alkalmas nappali, hálószoba, étkező és általában minden megvilágítására, ahol nyugodt légkört, kellemes békét és meleget szeretnél teremteni.


Nappali, semleges fehér (színszerűség 5000 – 6000 K) – ha kedveled a természetes fényt egy napsütéses napon, akkor ehhez a semleges fehér megvilágítás az ideális választás. Alkalmas dolgozószobába, fürdőszobába és nappaliba. Ha szeretsz könyvet olvasni az ágyban lefekvés előtt, akkor ez a világítás jól jön a hálószobádban is.


Hideg fehér (színszerűség 7000 – 8000 K) ideális a dolgozószobában vagy irodában, és olyan helyeken, ahol mélyen kell koncentrálnia. Széles körben használják olyan helyiségekben is, ahol kézi munka folyik - a konyha, a pince, a műhely vagy a garázs munkaterületén.

Philips Hue LED izzók

  • Meglévő lámpákba való beépítéshez
  • Pontszerű és klasszikus domborúak
  • Hue Bridge útján vezérelhetők
Philips Hue izzók

Philips Hue LED szalagok

  • Közvetett megvilágítás, például szekrény mögött
  • Hosszabbítás csatlakoztatásának lehetősége
  • Hue Bridge útján vezérelhetők
Philips Hue LED szalagok

Fogalmak szótára - intelligens világítás

Foglalat (menet)

A foglalat a lámpatest mechanikai rögzítésére és elektromos csatlakoztatására szolgál a fényforrással. Lehet csavaros, bajonett vagy csapos, a méretük is eltérhet. A különböző típusú foglalatok nem kompatibilisek egymással.

Fényáram

A fényáramot lumenben adják meg (lm), kifejezi a fényenergia mennyiségét. Minél nagyobb ez az érték, annál több fényt bocsát ki a forrás. Általában a nagyobb fényáram nagyobb teljesítményt, azaz az izzó nagyobb fogyasztását jelenti

Energiahasználat (fogyasztás)

A lámpatest energiaigényét jelzi. A jelenlegi energiatakarékos LED-források csak wattban (W) mérik a fogyasztási egységeket.

Szín-hőmérséklet

A szín-hőmérséklet (másképpen kromaticitás) a fehér fény spektrumát (kelvin egység - K) jellemzi. Ezen értéktől függően érzékeljük a fény színét "meleg fehér" (kb. 3000K) és "hideg fehér" (kb. 6000K) minőségben.

Nyomtatás
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ