Nakupování budoucnosti Vásárolj kényelmesebben az Alza.hu alkalmazással 1

Hogyan oldjuk fel a telefont (ÚTMUTATÓ)

Termékkatalógus

Cikk

• Szerző: Szerkesztőség

Lehet, hogy az életben nem történik meg veled, de azért jó tudni, hogyan kell csinálni. Olyan helyzetre gondolunk, amikor a telefonod lezár, például, amikor nem emlékszel a feloldási jelszóra vagy a gesztusra. Mielőtt a szervizbe rohannál, próbálj ki néhány módszert, hogy saját magad feloldhasda telefonod zárolását. Egy másik eset az, amikor egy zárolt telefon "védett" egy másik szolgáltató hálózatán való használat ellen. Tanácsot adunk, segítünk, és még arra is válaszolunk, hogyan lehet visszaállítani a zárolt iPhone-t.

Hogy kódoljuk ki a telefont

Hogyan oldjuk fel a telefont – TARTALOM

 1. Óvakodjunk a szürke importból származó telefonoktól, hazánkban letilthatják a működésüket
 2. Hogyan kódoljuk ki az Androidos telefont
 3. Hogyan kódoljuk ki az iPhone-t

Óvakodjunk a szürke importból származó telefonoktól, hazánkban letilthatják a működésüket

Ha most indítottad be először új mobiltelefonodat, behelyezted a SIM-kártyát, de a zárolási képernyőnél megáll, és hiába van behelyezve a kártya, valószínűleg egy szürke importból származó telefonnal van dolgod. Ezek gyakran olyan készülékek, amelyeket nem a mi piacunkra szántak, és a gyártó így védekezik. De nem kell pánikba esni, az úgynevezett szürke importból származó telefonok feloldása is lehetséges.

A telefon feloldása egyszerűbb lehet az egyes modellekhez tartozó egyedi szervizkóddal. De gyakran elég sok idő, amit az interneten való keresgéléssel töltünk. Vannak olyan programok is (például a Crux Unlocker), amelyek a telefon sorozatszáma, modellje és a telefonon keresztül csatlakozni kívánt hálózat alapján ki tudják számítani a szervizkódot. Ez megoldja a problémát.

Hogyan kódoljuk ki az Androidos telefont

A telefon zárolása, például ha elfelejted a jelszavadat vagy a feloldáshoz használt gesztust, sokkal gyakoribb. A mobiltelefonok, legalábbis az Android rendszerűek feloldása nem különösebben bonyolult. Milyen módszereket próbálhatsz ki?

 • Találd meg a készülékemet
  Minden Androidos mobiltelefon egy Google fiókhoz kapcsolódik. Ezután megnyithatod a "Találd meg a készülékemet" eszközt a számítógépeden, amely a telefon keresése vagy a csengőhang kiváltása mellett távolról is feloldhatja vagy lezárhatja a telefont.
 • Gyári beállítás
  Vészhelyzetben, de az összes adat elvesztése árán a gyári visszaállítás segít. Ehhez meg kell nyomnod egy bizonyos billentyűkombinációt, leggyakrabban a bekapcsológombot és a hangerőszabályzó gombot. A megjelenő menüben válaszd a "Gyári visszaállítás" lehetőséget.
 • A zárolási képernyő összeomlása
  Ez egy kicsit fáradságosabb eljárás, de ez is működik. Jelszó helyett írj be tíz csillagot a mezőbe. Válaszd ki ezeket, és másolj be egy-egy tízes csoportot a jelszó mezőbe. Egy idő után a zárolási képernyő összeomlik, és bejutsz a telefon menüjébe.

Ez az eljárás meg kell, hogy oldja a Huawei telefonod kioldásával, a Samsung telefon kioldásával és az összes többi Androidos telefon kioldásával kapcsolatos problémádat.

Hogyan oldjuk fel az iPhone-t

Az iPhone kioldása egy kicsit nagyobb kihívást jelent. Ez azért van, mert az Apple nem enged más lehetőséget a készülékei számára, mint ami lényegében a telefon gyári beállításainak visszaállítását és az ezzel járó adatvesztést jelenti. Ebben az esetben mindenképpen érdemes rendszeres biztonsági mentést készíttetni a telefonról. Ezután így nem jelent problémát a telefon felélesztése a visszaállítás előtti eredeti állapotba.

i Ez is érdekelhet

A zálrolt telefon, bármi legyen is az oka, nem egy kellemes helyzet. Szerencsére van megoldás. Csak maradj nyugodt, és próbáld ki a fenti eljárásokat. A legfontosabb azonban a helyzet azonosítása. Mások a lépések, ha elfelejtetted a jelszavadat, és mások, ha a telefon nem hajlandó együttműködni a SIM-kártyával. Ha a fentiek közül egyik sem segít, nincs más választása, mint elmenni egy szerviz-központba.


0
Nyomtatás
Alza fiókom Bejelentkezés Cégeknek Hogyan vásárolj Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB20
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.
További információ Kevesebb információ