Black Friday květen 2021 HP, Media ApF v HU

Hogyan válasszunk masszázs eszközöket?

Termékkatalógus

A masszázskészülék kiváló segítőtárs, ha merev izmokkal, hát- és nyaki fájdalmakkal küzdesz, vagy ha sportoló vagy. Nem kell megvárnod az időpontot a masszázsszalonban, hanem azonnal cselekedhetsz. A masszázskészülékek kategóriája azonban különféle típusú masszázskészülékek széles skáláját tartalmazza - masszázsfürdő, masszázsszék, masszázspad, és még sok más is, amit felfedezhetsz. Segítünk tájékozódni, és kiválaszthatod az igényeidnek leginkább megfelelő masszázskészüléket.

Aktualizálva

Számos módszer létezik az otthoni masszázsra. Szükség szerint masszírozhatod a lábadat, a hátadat, az arcodat vagy az egész testedet. És a masszázs nem csak segít megszabadulni a fájdalomtól, hanem pozitív hatással lesz a pszichédre is, megnyugtatja a fejedet, támogatja a belső szerveid működését és erősíti a tested immunitását. Milyen típusú masszázskészülékek állnak rendelkezésre, és hogyan kell eldönteni a választást? Tanácsot adunk, mikor válassz masszázskádat, vasalót és mikor megfelelő a masszázspárna, a takaró és más masszázskészülékek.Jak vybrat masážní přístroj

Legelőször válaszolj ezekre a kérdésekre:

 • Mely testrészeidet szeretnéd rendszeresen masszírozni?
 • Mit akarsz elérni a masszírozással?
 • Az én egészségi állapotomban alkalmas-e a masszírozás?
 • Mennyi pénzt akarok masszázskészülékre fordítani?
 • Mely masszázs eszközok kaptak jó referenciát?

A masszázs eszközök fontos paraméterei

A masszázs eszköz mérete

A különbség az, hogy egy kis arcmasszázst vásárolsz-e, amely kényelmesen belefér a kézitáskádba, vagy egy masszázsszéket, amelynek elég nagy terület szükséges a szobában. Ugyanakkor még a kisebb eszközöknél is gondolni kell a későbbi tárolásra. A masszázsfürdő, a szőnyeg és az összes többi masszázs eszköz számára elég tárólóhelynek kell lennie az otthonodban.

Ne felejtsd el, hogy a megfelelő méretű terméknek az  igényeidhez kell alkalmazkodni. Például egy lábmasszázs-kád esetében  ügyelj arra, hogy a lábaid kényelmesen illeszkedjenek, és van-e elegendő hely a lábaid körül. A masszázsövnek vagy a masszázsgallérnak is jól kell illeszkednie.

A masszázs eszköz kezelésének módja

Néhány masszázskészüléket, például a REVOLUTION SKINCARE Roller  görgőt, kizárólag kézi masszázsra terveztek, és nem tartalmaznak semmilyen elektronikát, amellyel irányíthatnád őket, és számodra működnének.

Más masszázskészülékekkel egy gombnyomással vagy nagyon egyszerű művelettel élvezheted az elektromos stimulációt és a bőr vérellátásának kellemes vibrációit. Erre példa a masszázspárna nyakra, vállra és hátra.

Ezzel szemben a masszázs székek sokkal kifinomultabbok, és lehetővé teszik többféle masszázs elvégzését a test különböző részein. A masszázs fotel kényelmesen vezérelhető távirányítóval vagy közvetlenül a szék hátsó részébe épített kezelőpanel segítségével.

A masszázs eszköz zajszintje

Ha a késői órákban szeretnél masszírozni, amikor családtagjaid vagy a szobatársad alszik, figyelj oda az elektromos masszírozók zajszintjére.

Minden típusú masszázskészüléknél más és más a motor zaja, és attól is függ, hogy a különböző emberek mennyire tolerálják a zajt. Vannak, akiket nem zavar a magasabb hangfrekvencia, és bármilyen probléma nélkül elalszanak még akkor is, ha a tévékészülék be van kapcsolva, mások minden legkisebb hangra vagy mozgásra felébrednek.

A masszázs eszköz funkciói

A masszázskészülékek speciális funkciókat kínálnak, amelyek még élvezetesebbé teszik a masszázst. Íme közülük néhány:

Időzítő – lehetővé teszi, hogy beállítsd, hogy a masszázs mennyi ideig tartson, és visszaszámolja az időt a masszázsprogram végéig.

Melegítés – különösen a masszázsfürdők vannak olyan funkcióval felszerelve, amely fenntartja a víz hőmérsékletét. A  Beurer FB 50 kád akár maga is képes fokozatosan felmelegíteni a vizet a kívánt hőmérsékletre.

Ultrahangos hullámok – az ultrahangos hullámokkal működő arcmasszírozók lehetővé teszik a bőr mélytisztítását és a bőr pórusaiból azoknak a szennyeződéseknek az eltávolítását is, amelyekkel a szokásos bőrápoló termékek nehezen bírkóznának.

Kijelző – világosan megjeleníti az összes kiválasztott opciót, és lehetővé teszi a masszázs típusának és az ahhoz kapcsolódó összes paraméternek a kényelmes beállítását.

Az intenzitás beállítása – ha a masszázskészüléknek többféle masszázs-intenzitása van, akkor eldöntheted, hogy az izmokat finom masszázs vagy rezgések által szeretnéd perfuzálni, vagy szükség van-e a hátsó merev izmok megfelelő masszírozására, amelyek erősebb nyomást igényelnek.

Felmelegítés – a masszázs szőnyeg, gallér és más típusú masszázs berendezések melegítő funkciója hőt szolgáltat az izmoknak, és ezáltal fokozza a masszázs hatását. Szabályozhatod a hőmérsékletet az  igényeid szerint.

Rezgés – ez képezi a legtöbb masszázs eszköz alapját, intenzitása az igényeknek megfelelően szabályozható. Az érzékenyebb lábak és a bőr számára jobb, ha enyhebb rezgést választasz.

Automatikus kikapcsolás – mivel jó, ha csak egy adott ideig végzed a masszázst, hogy a test ne merüljön ki túlságosan, erre az automatikus kikapcsolási funkció kiváló megoldás. Az alapértelmezett érték, amely után a masszírozó kikapcsol, általában 15 perc.

Infravörös lámpa – segít a testnek a test szöveteinek perfúziójában és intenzív táplálásában. A sugárzásnak köszönhetően a nemkívánatos anyagok is gyorsabban lebontódnak, és mivel növeli a test felszíni hőmérsékletét, ellazítja a merev izmokat. Jó hatással van a bőr pórusaira is, amelyek könnyebben megtisztítják és felszabadítják a szennyeződéseket.

A masszázskészülék tápellátása

A masszázskészülék táplálható akár USB-kábellel, akár elektromos hálózaton keresztül, akár elemekkel. Rajtad múlik, melyik változat felel meg neked a legjobban.

Elemmel működő masszázskészülék – nincs semmilyen kábel körülötted, bármikor és bárhol használható, és nem függsz a csatlakozótól. Az elemekkel működő masszázskészülék általában kisebb és könnyen hordozható. A hátránya azonban, hogy rendszeresen cserélned kell az elemeket.

Ebbe a kategóriába besorolhatunk olyan akkumulátorral rendelkező készülékeket is, amelyeket bizonyos idő elteltével mindig fel kell tölteni, de egyébként ugyanúgy működik, mint a hagyományos elemek, azzal a különbséggel, hogy nem kell új elemeket vásárolnod, és csak töltőkábelre van szükséged.

Elektromos hálózatból táplált masszázs készülék – ha biztos akarsz lenni abban, hogy a masszázskészülék mindig 100%-ban fog működni a számodra, rendelkezned kell egy aljzattal. A hálózati csatlakozást főként a nagyobb és erősebb masszázskészülékek biztosítják, amelyek több energiát fogyasztanak. A kisebb eszköz ugyanakkor könnyebb, mert nem tartalmaz elemeket, amelyek súlyt jelentenének.

USB kábellel táplált masszázskészülék – egyesíti az elemek és az elektromosság előnyeit. Ha kéznél van egy áramellátó/töltő tároló, bárhol lehetsz, nem függsz a hálózattól és nem kell külön elemeket magával hordoznod. Ezt a módszert inkább használják kisebb eszközöknél.

Masszázs fajták

Az otthoni masszázsok világa sokszínű, tehát olyan masszázsokkal kezelheted magadat, amelyek a legkényelmesebbek és számodra a legfontosabbak is. Itt találhatók a leggyakoribb masszázs típusok:

2D masszázs – a masszázsfej csak két irányban halad.

3D masszázs – a masszázsfej három irányban halad, és intenzív teljes testmasszázst nyújt. Ily módon a trapézia és a nyaki izmok is tökéletesen masszírozhatók.

Shiatsu masszázs – a masszázsfejek utánozzák az ujjnyomásos masszázst, és stimulálják az akupunktúrát és az energiapályákat.

Vibrációs masszázs – ez a fajta otthoni masszázs valószínűleg a leggyakoribb. A rezgések serkentik a problémás testrészeket, felmelegítik, erősítik a gyenge izomzatot és általában javítják a szövetek és az egész szervezet állapotát.

Pontmasszázs – segít enyhíteni az izmok feszültségét és merevségét a test egy bizonyos részén. A masszázspisztolyok ezen az elven működnek, olyan helyekhez kötődnek, amelyek fájnak. Különösen alkalmas gyógytornászok és sportolók számára.

Hengermasszázs – perfundálja és melegíti az izmokat egy adott helyen. Ez enyhíti a merevséget, a fájdalmat és megfiatalítja a bőrt.

Pezsgőfürdő – buborékfürdőnek is nevezik ezt a masszázst, amelyet kis vízbuborékok felhasználásával végeznek, melyek átfolynak a vízen és masszírozzák a testet. Főként álmatlanság és fejfájás esetén alkalmazzák.

Elektrostimuláció – elektromos áram hatására eliminálja a fájdalmat, és kiváló segítője a fogyásnak és az izomtömeg erősítésének. Az elektrostimulátorban lévő elektródák száma határozza meg, hogy hány izomcsoportot lehet stimulálni egyszerre.

Masszázs eszköz elhelyezés szerint

Kényezteted magadat masszázzsal az ágyban, az autóban  és bárhol otthon. Vannak nagy méretű masszázs készülékek, amelyeket kifejezetten otthoni használatra terveztek, valamint kompakt masszázs segédeszközök, amelyekkel masszázst kaphatsz nyaralás és munka közben.

Programok száma a masszázskészüléken

Egyes masszírozóknak akár 12 programja is van a test különböző részeire. Egy eszköz segítségével enyhítheted a hát, a vállak, a lábak és a többi terület fájdalmait.

A masszázskészülékek típusai

Lábmasszírozó készülék

 • A láb száraz és nedves masszázsához
 • A lábak akupresszúrás pontjain hat
 • A lábak pihennek és javítják a véráramot
 • Néhány modell tartalmaz pedikűr- és lábápolási készletet

A lábmasszázs egy hosszú nap után könnyebbé teszi a lábadat, serkenti a vérkeringést és enyhíti a lábak merev és fájdalmas pontjait. Ezenkívül néhány eszköz tartalmaz pedikűrkészletet és lábápolási csomagokat. A lábmasszázsról gondoskodik a lábfürdő, a vibráló vagy fűtött alátét.

Előnyök és hátrányok
 • Összehajtható (a fürdő kivételével)
 • Alaposan melegíti és masszírozza a lábfejet
 • Egyesíteni lehet a pedikűrrel és a lábápolással
 • A masszázsfürdő nagyobb tárolóhelyet igényel

Hátmasszázs készülék

 • Melegíti és stimulálja a merev hátizmokat
 • Javítja a vérkeringést és a hát mozgékonyságát
 • Hosszú ülés esetén enyhíti a fájdalmat

A hátmasszázs készülék normál használatra alkalmazható ülő munka során előforduló hátfájás esetén, de a feszített izmok masszírozására is a kertben vagy sportolás után.

Előnyök és hátrányok
 • A hát környékére és a nyaki gerinc problémás területeire összpontosít
 • A masszázsgallér üzleti utakra vagy nyaraláshoz is alkalmas
 • A masszázs-székek és az autó üléshuzatok ugyanakkor az egész hát masszázsát biztosítják
 • Bizonyos típusú háton ható eszközök több helyet foglalnak el

Arcmasszázs készülék

 • Fiatalítja a bőrt és csökkenti a ráncokat
 • Lazítja és mélyen tisztítja a pórusokat és megnyugtatja a bőrt
 • Támogatja a kollagén termelését és hidratálja a bőrt

Az arcmasszázs készülék ideális eszköz a rendszeres szépítkezéshez és a pihenéshez. Különféle változatokban kapható - galvanikus vasaló, ultrahangos spatula, ásványi kövekből készült henger, elektromos stimulátor vagy masszázsrögzítővel ellátott epilátor. Ez az igényeidtől és a bőröd állapotától függ.

Előnyök és hátrányok
 • Nem csak az arcon használható, hanem a vérkeringésre és a nyak megfiatalításához
 • Összehajtható és kényelmes fogója van 
 • Az arc területén levő fokozott bőrérzékenység és ekcéma esetén figyelemmel kell kísérni a bőrreakciót, és kellemetlen érzés esetén abba kell hagyni a használatát.

Masszázs eszköz cellulitiszra

 • Fokozza a bőr vérkeringését 
 • Leggyakrabban hasra, fenékre és combra alkalmazzák, de a hát, a karok és a lábak számára is alkalmas.
 • Enyhíti az izomfeszültséget és kisimítja a bőrt

A masszázs készülék cellulitiszra elektromos impulzusokat generál, amelyek erősítik és hidratálják a bőrt, erősítik az izmokat. Egy eszközben így számos problémás területre nyújt segítséget.

Előnyök és hátrányok
 • Test formálására is alkalmas
 • Segít megelőzni a cellulitiszt és a striákat
 • Rendszeres használat szükséges az eredmény eléréséhez

Többfunkciós masszázs eszközök

 • A problematikusabb testrészeken használatos
 • Enyhíti a fájdalmat és ellazítja a merev izmokat
 • Néhány eszköz igény szerint cserélhető tartozékokkal rendelkezik

A multifunkcionális masszázskészülék nagyszerű dolog otthon, ha az izmaid megmerevednek, vagy a hátad és a nyakad fájni kezd, miután hosszú ideig a számítógépnél ültél. Gyorsan ellazítja és megnyugtatja az éppen szükséges testrészeket. Ideális a rendszeres kikapcsolódáshoz.

Előnyök és hátrányok
 • Kedvező ár
 • Univerzális és praktikus segítőtárs
 • Összehajtható
 • Nem minden  modell alkalmas arcmasszázshoz

Masszázs szőnyeg

 • Ide tartozik az autós üléshuzat és masszázs szőnyegek  otthonra és az autóba
 • Egyes szőnyegek fűtéssel is rendelkeznek
 • A modern masszázs takarók számos masszázszónával és programmal vannak felszerelve

A masszázs szőnyeg élvezetesebbé teszi az autóval való utazást, a kedvenc székeden ülést vagy az ágyban való pihenést. Gondoskodik a tested nagy részének masszírozásáról.

Előnyök és hátrányok
 • Alkalmas az autóban
 • Egyszerre ellazítja a hátadat,  a nyakadat és esetleg a feneked  is
 • A legtöbb készülék távirányítóval van felszerelve a kényelmes beállítás érdekében
 • Rosszabbul szállítható
 • Kevésbé összehajtható

Masszázspárna

 • A masszázspárna ideális a hát, a nyak és a váll ellazítására
 • A forgó csomópontok a normál masszázst szimulálják
 • Alkalmas otthoni, autós, irodai, de utazási célokra is

A masszázspárna masszázsfejeket tartalmaz, amelyek megnyugtatják a fáradt izmokat és enyhítik a fájdalmat. Egyes modellek mosható bevonattal vagy mosható felülettel rendelkeznek.

Előnyök és hátrányok
 • Hátmasszázs készülékként használható
 • Összehajtható masszázs segédeszköz
 • Nem alkalmas arc és kész masszírozására
 • Nincs fogója és rosszabb tartani

Masszázsfürdő

 • Kifejezetten a lábfej masszírozásához
 • Általában tartalmaz masszázshengereket és akupresszúrához alkalmas kiálló részeket
 • A legtöbb modellnek van a vízhőmérséklet fenntartására szolgáló funkciója

A lábmasszázs-fürdő az otthoni kikapcsolódás egyik módja. Lábaink egész nap hordoznak minket, és kellemes meleg vízben és masszázs elemek segítségével ellazíthatjuk őket. Néhány masszázsfürdő tartalmaz még  pedikűr-, habkő- vagy mágneses stimulációs készletet is.

Előnyök és hátrányok
 • Stimulálja a láb reflexív pontjait
 • A lábak nagyszerű előkészítése a pedikűrre
 • Néhány modell képes vibrációs és buborékos eljárásokra is
 • Kevésbé összehajtható
 • Az olcsóbb modellek lehetnek zajosak

Masszázs fotel

 • Professzionális masszázs az otthonod kényelmében
 • Biztosítja a maximális relaxációt, valamint felszabadítja a feszültséget és a stresszt
 • Serkenti a vérkeringést a fejedtől a sarkadig

A masszázs fotel kellemes alternatívája a szalonban végzett masszázsnak. Néhány modell állítható, és magában foglalja a combizmok és a fej masszírozását, így szinte az egész test átfogó masszázsát érheted el vele.

Előnyök és hátrányok
 • Tested nagy részét otthonod kényelme mellett masszírozza
 • Azokat a testrészeket masszírozza, amelyek ülés közben a leginkább terheltek
 • Egyszerű használat – elég beleülni
 • Támogatja a helyes testtartást
 • Elég nagy helyre van szüksége a szobában
 • Magas ár

Masszázs öv

 • Elektródák segítségével stimulálja a hasizmot
 • Egyes modellek nemcsak az egyenes, hanem az oldalsó hasi izmokat is masszírozzák
 • A testeden a derék és a has környékén kell viselni

A masszázs öv hasznos segédeszköz, különösen a testedzéshez és a fogyáshoz. Perfundálja a hasi izmokat és segít fenntartani a jó fizikai állapotot.

Előnyök és hátrányok
 • Ruházat alatt hordható
 • Összehajtható
 • Segít javítani az edzéseredményeket
 • Csak egy adott testtájat masszíroz
 • Magasabb ár
 • Nem alkalmas terhes nők, szívproblémákkal küzdők és epilepsziás betegek számára

Masszázs pisztolyok

 • Segít enyhíteni az izmok feszültségét a test bizonyos területein
 • Különösen alkalmas gyógytornászok és sportolók számára
 • Oda kell tartani ahhoz a helyhez, ahol neked fáj

A masszázs pisztoly lehetővé teszi a merevség eltávolítását a test egy adott részén. A pontmasszázs elvén működik, azaz pontosan a fájó helyre fókuszál, amelyet felmelegít, regenerál és felgyorsítja a rehabilitációs folyamatot. Mérsékeli a görcsöket és csökkenti a tejsavtermelést.

Előnyök és hátrányok
 • Összehajtható
 • Kényelmes tartás és alkalmazás
 • Alacsony tömeg
 • Segít a test gyógyulásában és növeli a mozgásképességet
 • Mindig egy adott pontot masszíroz
 • Hosszabb használat után megfájdulhat a kezed

Elektrostimulátor

 • Orvosi eszköz, amely enyhíti a fájdalmat
 • Segít a testnek ellazulni a fizikai erőfeszítés után
 • Használata során bizsergést vagy remegést érezhetsz

Az elektrostimulátor az elektromos impulzusok elvén működik, amelyek több elektródon keresztül áramlanak a bőrbe, és ezáltal izomösszehúzódásokat váltanak ki. Egyes elektromos stimulátorok univerzálisak, mások kifejezetten csak a test bizonyos részeire - például a térdre vagy a hasra - vannak adaptálva.

Előnyök és hátrányok
 • Célirányosan stimulálja pontosan azt a testrészt, amelyre szükséged van
 • Segít a fogyásban és az izomtömeg növelésében is
 • Általában szükséges rendszeresen feltölteni vagy cserélni a benne található ceruzaelemeket

Masszázs gallér

 • A nyaki gerinc masszírozására szolgál
 • Ellazítja a nyak és a váll merev izmait
 • Egyes modellek fűtéssel vannak felszerelve, hogy javítsák a vérkeringést, és felmelegítsék az izmokat, a szalagokat és az inakat

A masszázs gallér segít megszüntetni a szédülést és a korlátozott látást, ami gyakran az elzáródott nyaki izmok vagy vállak következményei. Néhány masszázs gallér a hát, a fenék, a has, a vádlik és a combok masszírozására is felhasználható, megkönnyebbülést biztosítva az egész test számára.

Előnyök és hátrányok
 • Alkalmas utazáshoz
 • Egyes masszázs gallérok többfunkciósak
 • Az olcsóbb modellek alkja nem praktikus

Manuális masszázs eszköz

 • Támogatja a vérkeringést és serkenti az egész testet
 • Alkalmas reflexív terápiához 
 • Segít megszüntetni az izomfeszültséget és a merevséget 

A kézi masszázskészülék támogatja a nyirokkeringést és segíti a stressz és a fáradtság leküzdését. Hatékony és nagyon könnyű masszázst biztosít, amikor csak szükséged van rá.

Előnyök és hátrányok
 • Nem kell csatlakoztatni a hálózathoz vagy elemekhez
 • Nincsenek olyan kábelei, amelyek zavarhatnának
 • Kényelmesen tartani és könnyű a használata
 • A masszírozás intenzitása teljesen a Te kezedben van
 • Kéz- vagy lábmozdulatokat igényel, nem működik automatikusan

Shiatsu masszázs eszköz

 • Az ujjnyomásos masszázst utánozza
 • Serkenti a fontos akupunktúrás- és energiapályákat
 • Harmonizálja a "qi" energiádat a meridiánokban

A Shiatsu masszázs készülék másolja a japán típusú masszázst, amely nem csak az izmokkal működik, hanem elősegíti az akupunktúra és az energiapályák harmonizációját is. A meridiánok hatására eltávolítja az energiablokkokat, amelyek a fájdalom és a betegség okozói.

Előnyök és hátrányok
 • Ötletes megoldás, amely jótékony hatással van az egész testedre
 • Csökkenti mind a fájdalmat, mind annak okát
 • Magasabb ár

Gyakran ismételt kérdések a masszázskészülék kiválasztásakor

Milyen a masszázs készülék tartóssága?

Nem igaz, hogy minél drágább egy masszázs eszköz, annál tartósabb. Általában azonban egy feltöltött akkumulátor kb. 3 órán át működik, mielőtt újra kellene tölteni. Ez kiküszöbölhető, ha hálózatról működő masszázs eszközt vagy kézi masszázs segédeszközt vásárolsz, amely fából vagy ásványi kőből készül.             

Hogyan gondozd a masszázskészülékedet?

Néhány masszírozó eszköznek van mosható felülete vagy eltávolítható és mosható tokja (például a masszázs párnáknak). Ha jelenleg nem használod a masszázskészüléket, azt javasoljuk, hogy tárold azt zárt helyen, ahol az nem porosodik, vagy nincs kitéve közvetlen napfénynek. Használat után ne hagyj vizet a masszázsfürdőben, és rendszeresen mosd le vagy töröld le egy nedves ruhával az arcodhoz érő eszközöket.

Ezzel meghosszabbítod az élettartamát és jó állapotban tartod az eszközt.

Milyen hosszan masszírozzunk?

A test egy-egy részének masszírozása kb. 15 percig tarthat. Ezért sok masszázskészülék be van programozva automatikus kikapcsolásra. De ez az idő főleg a kéz, a láb, a nyaka és a test minden kisebb részének masszírozására elegendő.

Egy olyan nagy területet, mint például a hát, kb. 30 percig kell masszírozni, hogy elegendő relaxációt érjünk el. Mindenesetre ne rohanj vele, és mindig szentelj elegendő időt a masszázsra.

A masszázsigényes időn túl egyéb hasznos információk is hasznosak lehetnek - például a fej masszázsának ismertetése, a hát és a nyaki gerinc masszírozásának részletes leírása, vagy a ráncok megszüntetése egy arcmasszázs segítségével. Ezt és még sok minden mást megtalálsz a Masszázsok (ÚTMUTATÓ): hogy tanuljunk meg masszírozni otthoni körülmények között cikkben.

0
Nyomtatás
Alza fiókom Bejelentkezés Hogyan vásárolj Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB25
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információk

Háromféle sütit használunk weboldalunkon:

 1. Nélkülözhetetlen sütik Ezek elengedhetetlenek a weboldal és funkcióinak működéséhez, amelyek használatáról Ön dönt. Nélkülük nem működne a weboldalunk, például nem tudna bejelentkezni saját fiókjába, vagy bevásárlói listákat létrehozni.
 2. Analitikai sütik Ezek az Ön tevékenységeinek nyomon követésére szolgálnak adatelemzés céljából, mint például a reklámozás hatékonyságának értékelése, személyre szabott tartalom felajánlása.

A sütik feldolgozásának elfogadásával funkcionális és analitikai sütik kerülnek telepítésre arra az eszközére, amelyet a weboldal megtekintésére használ (az "Értem" gombra kattintva mindkét kategóriát elfogadja, vagy a "Beállítások" gombra kattintva a kategóriák közül kiválaszthatja az egyiket). A nélkülözhetetlen sütiket mindig telepítjük az eszközére, azaz még az Ön beleegyezése nélkül is, mert ezek nélkül a weboldalunk nem működne.

Itt visszavonhatja hozzájárulását a sütik használatához. Társaságunk által használt sütik kapcsán Önnek joga van: hozzáférni a sütikhez, törölni a sütiket, módosítani, hozzáadni és javítani, korlátozni a feldolgozást, és joga van panaszt benyújtani a NAIH-hoz. A jogairól itt talál további információt.

Az Adatvédelmi feltételek között még részletesebb információkat találhat a sütik feldolgozásáról.