Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Hohem iSteady X2 fekete

Termékkatalógus
Hohem iSteady X2 fekete
4,6 18 értékelés
Stabilizátor - telefonhoz, teherbírása: 280 g, akkumulátor élettartama: 10 óra, rögzítés típusa: állítható szorítók, Bluetooth, USB-C, távirányító és tripod állvány
Kód:  HOH007 Termékszám:  iSteady X2

Hohem iSteady X2 fekete

Háromtengelyű stabilizátor

távirányítóval

A Hohem iSteady X2 egy háromtengelyű stabilizátor mobiltelefonokhoz. A stabilizátornak köszönhetően a képek simák és rezgésmentesek lesznek. Szükség szerint meg is döntheted, az eredmény mindig professzionális megjelenésű videó lesz. A stabilizátor különösen alkalmas élő közvetítésekhez, videohívásokhoz, vlogokhoz vagy más kreatív produkcióhoz.

Hohem iSteady X2

TELEFONOKHOZ

5,5 - 9 cm szélességű

ÜZEMIDŐ

10 óra

KOMPATIBILITÁS

Android / iOS

Hohem iSteady X2

A Hohem iSteady X2 forgatható 

A Hohem iSteady X2 stabilizátor 320°-ban elforgatható a Pan, Tilt és Roll tengelyek mentén. Mindig biztosítja a sima, stabil és professzionális megjelenésű felvételeket, függetlenül attól, hogy intelligens követést használsz, vagy kézzel vezérled a joystickkal. A Hohem iSteady X2 stabilizátor állítható bilinccsel van felszerelve, amelyben elhelyezheted a mobiltelefont.

Többféle móddal rendelkezik

A Hohem iSteady X2 stabilizátor a könnyebb hordozhatóság érdekében körülbelül a felére összehajtható. Állványra történő szereléshez  1/4 rögzítő menettel van ellátva. A Hohem iSteady X2 számos üzemmódot kínál, mint például Pan & Tilt, Auto Accept, Sport, POV All Follow vagy All Lock mód. Ha Bluetooth-on keresztül csatlakozol a Hohem Pro alkalmazáshoz, hét kreatív funkciót is kapsz, köztük az Inception Mode - Auto Rotation, Fantastic Rotation, Dolly Zoom, Panoramic Video, Time-Lapse Video, Dynamic és Lucky Time funkciókat. A stabilizátor és a mobiltelefon összekapcsolásával a stabilizátoron található gombok segítségével vezérelheted a felvételt.

Hohem iSteady X2
Hohem iSteady X2

A Hohem iSteady X2 stabilizátor 10 órányi felvétel készítésére képes

A videofelvétel a beépített akkumulátorral akár tíz órán keresztül is lehetséges. A felvételt azonban folytathatod, ha az eszközt USB-kábelen keresztül csatlakoztatod a hálózathoz. A Hohem iSteady X2 stabilizátor akkumulátor körülbelül 2,5 óra alatt teljesen feltölthető.

Portré és tájkép tájolás

A Hohem iSteady X2 stabilizátor vízszintes és függőleges helyzetben egyaránt lehetővé teszi a felvételt. A stabilizátor hosszú élettartamot és nagy teljesítményt biztosít. Praktikus funkció a kompakt távvezérlő, amely lehetővé teszi a videók távoli elindítását vagy leállítását.

Hohem iSteady X2
Hohem iSteady X2

Legfőbb jellemzők
Hohem iSteady X2 stabilizátor 

  • A Hohem iSteady X2 stabilizátor 320°-os tartományban forgatható
  • A stabilizátor félbehajtható
  • 1/4-es menettel van ellátva
  • Többféle módot kínál
  • A  stabilizátor akkumulátora 10 órányi felvétel készítésére képes
  •  Vízszintes és függőleges helyzetben is készíthetsz felvételeket


Paraméterek

Rendeltetés
Kézbe Kész!
A készülék tartóhoz való rögzítésének módja
Mechanikus Kész!
Készülék min. szélessége
5,5 cm Kész!
Készülék max. szélessége
9 cm Kész!
Kompatibilis készülék
Okostelefon Kész!

Tulajdonságok

Rendeltetés
Kézbe Kész!
A készülék tartóhoz való rögzítésének módja
Mechanikus Kész!

Kompatibilitás

Készülék min. szélessége
5,5 cm Kész!
Készülék max. szélessége
9 cm Kész!

Ajánlott használat

Kompatibilis készülék
Okostelefon Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás
Bluetooth Kész!
Csatlakozók
USB-C Kész!
Támogatott op. rendszer
Android, iOS Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

üdvözlöm. Érdeklődni szeretnék hogy ez a termék bontott. A termék használt ? És ilyen esetben is érvényes a 2 év garancia is? Köszönöm.

Üdvözletem! Szeretnék egy új iSteadyX2 fekete stabilizátort. Várom válaszukat, hogy ez mikor lehetséges? Bánó Attila

Üdvözletem! Egy új Hohem iSteady X2 feketét szeretnék vásárolni személyesen a Róbert Károly körúti üzletben. A honlapon egy bontott látható a zuglói üzletben. Amennyiben nincs új akkor ez a Róbert Károly köruti üzletbe áthozható, hogy megnézzem vásárlás előtt? Válaszukat előre is köszönöm. További szép napot! Bánó Attila

Kérdések és válaszok: Hohem iSteady X2 fekete
Kiegészítők: Hohem iSteady X2 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hohem iSteady X2 black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hohem iSteady X2 black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hohem iSteady X2 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hohem iSteady X2 schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ