Akvizice ApF HU ApF HU

Hangfalak és hangszórók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Csatornák száma
Önálló hangszóró
(668)
2.0
(288)
2.1
(97)
3.1
(25)
3.1.2
(18)
Csatlakozó típus
3,5 mm Jack
(418)
AUX
(237)
RCA - Cinch
(224)
Digitális optikai
(215)
6,3 mm Jack
(207)
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth
(941)
Wi-Fi
(221)
Multiroom
(106)
AirPlay
(145)
Chromecast
(99)
NFC
(26)
Szín
Bézs
(13)
Fehér
(120)
Fekete
(945)
Piros
(35)
Lila
(2)
Barna
(54)
Terepmintás
(5)
Kék
(51)
Narancssárga
(10)
Rózsaszín
(16)
Ezüst
(22)
Szürke
(61)
Zöld
(21)
Arany
(8)
Sárga
(9)

A hangszórók (hangfalak) kiválasztása előtt két alapvető kérdésre kell válaszolnod. Közvetlenül a hangforráshoz (pl. mobil, PC, TV) fogod a hangfalat csatlakoztatni? Ez esetben válaszd az aktív hangszórókat. Ha külső erősítőt vagy vevőkészüléket kívánsz használni, akkor passzív lesz a jó választás. A másik alapvető kérdés az, hogy szükség lesz-e a hordozhatóságra és az elemes (akkumulátoros) működésre, vagy a helyiségekben hálózati csatlakozót használva fogod őket működtetni. Ha ezt eldöntötted, rátérhetsz a hangszórók felhasználási mód szerinti osztályozására.

Tovább

Hordozható hangszórók

Telefonos hangszórók

Vezeték nélküli hangszórók

Party hangszórók

Hangszórók telefonhoz Vezeték nélküli hangszórók Party hangszórók

A hordozható hangfalak definíciója az elmúlt időszakban igencsak megváltozott. Már nem csak a mini hangfalak tartoznak ebbe az osztályba, hanem azok a party hangfalak is, amelyek egy karaoke buli elengedhetetlen kellékei. A hordozható hangfalak között egyre több a vízálló és ütésálló Bluetooth hangszóró, amelyek bírják a gyűrődést és minden körülmények között lehetővé teszik a zenehallgatást. Az ikonikus JBL Boombox is ebbe a kategóriába tartozik. Habár sok hordozható hangfal rendelkezik memóriakártya nyílással, még mindig leggyakrabban telefonhoz csatlakoztatjuk őket.

Telefonhoz hangszórók

Kompakt aktív akkumulátoros (elemes) hangsugárzók vezeték nélküli kapcsolattal Bluetooth-on keresztül, néha NFC párosítással. A legtöbb esetben a hangfal része egy 3,5 mm-es vonalbemenet is, hogy kábellel bármilyen hangforrást csatlakoztass. Egyéb hasznos funkciók közé tartozik az SD-kártyahely, a beépített FM rádió és a víz-, illetve porállóság. Az okostelefonokhoz való hangszórók akkumulátorának töltése többnyire az USB csatlakozón keresztül történik, így akár a mobiltelefon/tablet töltője is használható hozzá.

Telefonhoz hangszóró
Hangszóró telefonhoz

Kicsi hangfalak telefonhoz

Ebbe a telefon hangszóró kategóriába olyan kis hangfalak tartoznak, amelyek tömege nem haladja meg az 500-600 g-t. Segítségükkel kialakítható egy nagyon mobilis hangrendszer, amely tehermentesíti a telefon hangszóróit és jobb zenei élmény érhető el velük. A kis hangfalak előnye, hogy aránylag hosszabb üzemidőre képesek, mint a mini hangfalak és az összteljesítmény az 50 W-t is elérheti.

Mini hangfalak

A telefonos mini hangfalak igazi zsebmegoldások, súlyuk nem haladja meg a negyed kilót, teljesítményük 5 W körüli. Több ilyen típusú mini hangszóró praktikus füllel rendelkezik, amivel hátizsákra, bicikli kormányra illeszthetők. A gyártók többsége különböző színváltozatokat is kínál, így lesznek a mini hangfalak divatos kiegészítők. A JBL GO sorozat például tucatnyi színárnyalatot kínál.

iPhone hangszórók

Ha iPhone hangszórót keresünk, első körben szükséges eldönteni, hogy hordozható vagy otthoni megoldásra van-e szükségünk. A hordozható modellek közül ajánlottak az Apple közreműködésével fejlesztett third-party kis hangfalak, mint például a BOSE SoundLink Micro. Ha otthon törekszünk a tökéletes kompatibilitásra és a többszobás megoldások is érdekelnek, akkor kínálja magát az Apple HomePod, amely nem csak egyszerű hangfal, hanem egy smart hangasszisztens, Siri támogatással.

Vezeték nélküli hangszórók

Aktív hangszórók a mobiltelefonokon, táblagépeken és laptopokon található hangfájlok közvetlen hallgatására Bluetooth kapcsolaton keresztül vagy streaming formájában az otthoni hálózati zenei szolgáltatásokról (pl. Spotify, Deezer, Tidal) és a Wi-Fi-n keresztül fogható internetes rádiókról. A WiFi csatlakozási lehetőségeket különösen otthoni használatra tervezték, és az esetleges szobából szobába való sugárzáshoz, nem a mindennapi iskolai vagy munkahelyi használatra.

Bluetooth hangszórók

A jelenlegi hangfal kínálat mintegy háromnegyede rendelkezik Bluetooth modullal. A bluetooth hangfalak szinte az összes felhasználási területre beszivárogtak, találunk köztük TV-hez optimalizált modelleket is, az igazán kábelfóbiások már az otthoni PC sarokba is kaphatnak bluetooth hangfalakat és a professzionális használatra szánt zenekari hangfalak is igyekeznek kiaknázni a Bluetooth nyújtotta lehetőségeket. Egy Bluetooth hangszóró akkor ragyog igazán, ha egy alkalmazás segítségével kezelhető és finomhangolható.

Bluetooth hangszóró FM rádióval

Retró érzésnek tűnhet, de a rádiós hangszórók még mindig népszerűek. Nincs szükség mobilnetre, memóriakártyákra, de még telefonra sem, elég ismerni a kedvenc rádióadónk frekvenciáját. A Bluetooth rádiós hangfalak zöme már integrált antennával rendelkezik. A legjobb rádiós hangfalakon pedig több adó is elmenthető.

Hordozható hangfal

A Bluetooth technológia térhódításával az összes BT hangszóró hordozható hangfalnak tekinthető. Azonban pontosabban megvizsgálva a hangsugárzókat, a hordozható jelző inkább azokra az eszközökre jellemző, amelyek rendelkeznek beépített akkumulátorral, tehát nincs szükség hálózati csatlakozóra. A mini hangfalaktól kezdve a kerekeken guruló party hangfalakig rengeteg hordozható hangszóró közül válogathatunk.

Party hangszórók

Hatékony aktív hangszórók beltéri és kültéri ünnepségekhez. Zenei forrásként használhatók az USB pendrive-ok, memóriakártyák tartalma, vannak analóg bemeneteik és támogatják a Bluetooth vezeték nélküli technológiát. Ezek a party hangfalak többnyire mikrofon- és hangszerbemeneteket is tartalmaznak. Gyakran rendelkeznek megerősített alvázzal, és néha megnövelt por- és vízállósággal is büszkélkedhetnek. A party hangszórók beépített akkumulátorról vagy tápkábelről kapják az energiát. A kihúzható fogantyúk és a kerekek könnyebbé teszik a velük való munkát.

Party hangfal
Party hangfal akció közben

Karaoke hangfal

Egy karaoke hangfal esetében is nagyon fontos a több típusú bemenet, hogy tudjunk csatlakoztatni több hangforrást. A prémium karaoke hangfalak párban érkeznek és tartalmaznak egy integrált keverőt hangszínszabályzással és természetesen erősítőt is. Csupán mikrofont kell pluszban vennünk és indulhat a karaoke buli. A közös éneklések érdekében jó, ha a karaoke hangfal több mikrofonbemenettel is rendelkezik.

Otthoni hangszórók akár HiFi minőségben

Multiroom hangrendszerek

Hangszórók televízióhoz

PC hangszórók

Hi-Fi hangfalak

Multiroom rendszerek Hangszórók TV-hez PC hangszórók Hi-Fi hangfalak

Egy otthoni audiofil hangrendszer felállításánál még nem szempont a vezeték nélküli technológia. Azonban, ha otthoni zenehallgatásról, hangosításról van szó, a HiFi hangfalak nem az egyetlen létező megoldás. Folyamatosan bővül a dizájnos otthoni hangfalak kínálata és előtérbe kerülnek az okos többszobás hangfalrendszerek is.

Multiroom hangfal rendszerek

A multiroom, vagyis a többszobás rendszerekkel közvetlenül a telefonról vagy a táblagép kijelzőjéről vezérelhető a ház teljes lejátszása. Az egyes egységek nem feltétlenül kell, hogy beépített hangszórókat tartalmaznak. Tartalmazhatnak csak erősítőt a passzív hangszórók csatlakoztatásához vagy sztereó analóg kimenetet a külső erősítőhöz való csatlakoztatáshoz. A multiroom rendszerek a zenei szolgáltatások (Spotify, a Deezer, Tidal stb), internetes rádiók (vTuner) vagy a háztartási / vállalati WiFi / LAN hálózaton keresztül (DLNA, UPnP alkalmazást a számítógépen, telefonon vagy tableten) szolgáltatott zenei streamekat is továbbítani tudják.

Multiroom hangszóró
Multiroom hangrendszer

Elérhető, hogy különböző szobákban különböző zeneszámok szóljanak, különböző hangerővel. Egy alkalmazás segítségével tökéletesen hangolható a multiroom rendszer hangfalai. Az ilyen smart megoldásokkal szorosan összefüggenek a különböző hangasszisztensek is, amelyek támogatják a hangvezérlést.

TV hangfalak

Aktív többcsatornás házimozi rendszerek és soundbarok (hangprojektorok). A televíziókhoz leggyakrabban HDMI vagy optikai/koaxiális kábellel csatlakoznak. Gyakran tartalmaznak egy vezeték nélküli Bluetooth/WiFi adaptert a telefonok, tabletek, laptopok és otthoni hálózatok hangjának lejátszására. Vezeték nélküli távirányítójuk van, de néha támogatják a TV távvezérlőjének hangerőszabályozását is (ha ugyanahhoz a TV-készülék márkához csatlakozik).

PC hangszórók

Aktív hangsugárzók, amelyek általában csak egy hangforrás bemeneteit tudják feldolgozni. A leggyakoribb konfigurációk a 2.0, 2.1 és az 5.1 (az első szám jelzi a közép hangsugárzók számát, a pont utáni szám a mélynyomó - subwoofer - jelenlétét mutatja). Néha extra fejhallgató kimenet és további MP3-lejátszóhoz/mobiltelefonhoz használható 3,5 mm-es jack bemenet is található a hangfal dobozán. A hangerő szabályozásához a potenciaméter közvetlenül a hangszóró testén vagy a kábelen van elhelyezve, és kivételes esetben akár vezeték nélküli távirányítóval is rendelkezhet.

USB hangszórók számítógéphez

Ez a hangfal típus kifejezetten a PC és laptop számára nyújt lehetőséget a zenelejátszásra. Az USB hangfalak fogalma alatt nem csak a kis teljesítményű laptop hangszórók értendőek, ebben az osztályban találunk komoly 2.1 hangfalszetteket is USB csatlakozással.

Hi-Fi hangszórók (hangfalak)

Többnyire passzív hangszórók, amiket egy erősítőhöz vagy vevőkészülékhez kell csatlakoztatni, sok esetben a Hi-Fi hangszóró jelölést használják rájuk. Ez különösen akkor igaz, ha magasabb színvonalat, intenzitást és hangdinamikát igényelsz. Egy csoportba foglalják a sztereó hangszórókat, az aktív mélynyomókat és a prémium 5.0 / 5.1 csatornás házimozi-rendszereket.

Szótárunkban részletesebb magyarázatokat találsz a hangszóró, a passzív vs. aktív hangsugárzó, impedancia, érzékenység (SPL [dB/W/m]), a hangnyomás (akusztikus teljesítmény), sávszélesség, hangszóró, maximális hosszútávú hangszóró teljesítmény (RMS), a hangszóró membrán és az elektroakusztikus átalakító szócikkekre.

Autóba való hangszórók

Koaxiális autóhangszórók

Komponens autóhangszórók

Autós mélynyomók

Koaxiális autóhangszórók Komponens autóhangszórók Autós mélynyomók

Különálló passzív, autóba építhető hangszórók, ezekhez kapcsolódó autós erősítők és autós mélynyomók. A koaxiális hangszórók az átlagos felhasználó számára alkalmasak. A drágább elkülönített magassugárzóval felszerelt komponens autóhifi rendszerek a jobb hangzást igénylő autóhifi rajongók számára készülnek.

Hangfal tartozékok

A hangfalak esetében két nagyon fontos tartozék csoportról beszélünk. Egyik a kábelek rengetege, másik a különböző hangfal állványok és tartók. A hangfal kábelek az otthoni audió rendszer kialakításában, vagy hangfal építés során játszanak fontos szerepet. Ezek a tevékenységek megkövetelik a hozzáértést, ezzel ellentétben egy „halandó” felhasználó számára elég tudni, hová csatlakozik a mikrofon, ha karaoke party-t szervezünk.

Hangfal állványok

A hangfal állványok több felhasználási területen is jó szolgálatot tehetnek. A zenekari hangfalak nem hevernek csak úgy a földön és különböző események hangosítása során is szükséges a hangfalak pozicionálása. Ha otthonra építünk Hifi hangrendszert és nem áll rendelkezésünkre hely a polcsugárzók számára akkor is szükség van megfelelő hangfal állványokra. A különböző márkaspecifikus hangfal tartók a multiroom rendszerekkel együtt indultak fejlődésnek, az ilyen állványok esetén fontos szerepet kap a kábelelvezetés.

Hangfal ár

A hangfalak árai esetében nagy a szórás. Mivel hangszórónak tekintjük a telefonos mini hangfalakat és a profi audiofil Hifi berendezéseket is, ez megmutatkozik az árcímkén is. A vezeték nélküli technológiák fejlődésével, az élet minden területére találunk megfelelő hangfalat.

Hangfal ár – a legolcsóbbak

Rengeteg felhasználó számára ismeretlen az audió rendszereket övező szakzsargon, ők csak egy telefonhoz kapcsolódó kompakt kis hangfalat szeretnének. Pontosan az ilyen kis hangsugárzók szerepelnek az ár szerinti rangsor elején. Nem várható el tőlük tökéletes hangreprodukció, de egy baráti összejövetel vagy egy kültéri edzés során remekül teljesítenek.

Hangfal ár – a legdrágábbak

Ezek a hangfalak már egy teljesen más vonalat képviselnek. Megjelenésük inkább bútor jellegű, a letisztult formához széles frekvenciatartomány tökéletes visszaadása tartozik. A kapcsolatteremtés terén több típust is támogatnak és elérhetőek a smart funkciók is. A legdrágább design hangfalak után következnek a prémium 5.1 hangrendszerek és a high end party hangfalak.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
JBL Partybox 310 Szállításra kész > 5 db
Bluetooth hangszóró - aktív, 240W teljesítmény, 45 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, Bluetooth 5.1, IPX4 védettségi fok, vezérlés Android eszközzel, 18 óra akkumulátor üzemidő
182 890 Ft

2.
JBL Partybox 110 Szállításra kész > 5 db
Bluetooth hangszóró - aktív, 160W teljesítmény, 45 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, Bluetooth 5.1, mikrofon, USB flash lejátszás, USB tápellátás, IPX4 védettségi fok, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 12 óra akkumulátor üzemidő
144 590 Ft

3.
JBL Charge 5 - fekete Szállításra kész > 5 db
Bluetooth hangszóró - aktív, 40W teljesítmény, 65 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.1, USB tápellátás, IPx7 védettségi fok, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 20 óra akkumulátor üzemidő
56 690 Ft

Még több
1 325 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8 280×
JBL Charge 5 - fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, 40W teljesítmény, 65 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.1, USB tápellátás, IPx7 védettségi fok, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 20 óra akkumulátor üzemidő
56 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ090g9n01
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8 34×
JBL Partybox 310
Bluetooth hangszóró - aktív, 240W teljesítmény, 45 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, Bluetooth 5.1, IPX4 védettségi fok, vezérlés Android eszközzel, 18 óra akkumulátor üzemidő
182 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090g8s1
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
LG S80QY
SoundBar - 480 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, ARC, eARC, Hi-Res audio, DTS: X, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, távirányító
189 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JLG502d10a
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
JBL Partybox 710 - Bluetooth hangszóró Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 11×
JBL Partybox 710
Bluetooth hangszóró - aktív, 800W teljesítmény, 35 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, Bluetooth 5.1, mikrofon, USB flash lejátszás, USB tápellátás, IPX4 védettségi fok, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
Szuper ár
319 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090g8v
APW RAGE R2 - zöld - Bluetooth hangszóró
Típusok
4,6 247×
APW RAGE R2 - zöld
Bluetooth hangszóró - aktív, 10W teljesítmény, 90 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, AUX, Bluetooth 4.1, mikrofon, IPx5 védettségi fok, 20 óra akkumulátor üzemidő
Szuper ár
8 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWBTS040d
APW RAGE R2 - piros - Bluetooth hangszóró Típusok
4,6 247×
APW RAGE R2 - piros
Bluetooth hangszóró - aktív, 10W teljesítmény, 90 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, AUX, Bluetooth 4.1, mikrofon, IPx5 védettségi fok, 20 óra akkumulátor üzemidő
Szuper ár
8 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWBTS040f
4,0
JBL Bar 800
SoundBar - 5.1.2, 720 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (3× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, USB, 4K Video Pass, ARC, Dolby Atmos, távirányító
298 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ09a800
JBL XTREME 3 - fekete - Bluetooth hangszóró
Típusok
4,9 64×
JBL XTREME 3 - fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, 50W teljesítmény, 53,5 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, Bluetooth 5.1, IPx7 védettségi fok, 15 óra akkumulátor üzemidő
Leárazás -4 %
98 990 Ft 103 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ090h7a
4,7 36×
EDIFIER G2000
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer 16 W RMS teljesítménnyel, 98 - 20000 Hz frekvenciatartomány, AUX, Bluetooth, SBC támogatás
Szuper ár
28 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EDFg01
Sonos Era 100 White - Bluetooth hangszóró
Típusok
4,8 27×
Sonos Era 100 White
Bluetooth hangszóró - aktív, Bluetooth 5.0, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast, hangsegéd, mikrofon, Spotify, Tidal, Apple Music, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
103 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SON003s1
4,3
JBL BAR 2.1 Deep Bass MK2
SoundBar - 2.1, 300 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), Bluetooth, ARC, Dolby Digital, távirányító
Szuper ár
159 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090c9b
Sonos Era 300 Black - Bluetooth hangszóró
Típusok
4,8 10×
Sonos Era 300 Black
Bluetooth hangszóró - aktív, Bluetooth 5.3, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast, hangsegéd, mikrofon, Dolby Atmos, Spotify, Tidal, Apple Music, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
193 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SON003s7
4,8 438×
Logitech Speaker System Z906
Hangfal - aktív, 5.1 hangrendszer 500W teljesítménnyel, aktív mélynyomó, 35 - 20000 Hz frekvenciatartomány, optikai digi audio, koaxiális digi audio, 3,5 mm jack, RCA (cinch), távirányító
104 940 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JL081a
4,8 128×
JBL Flip 6 - fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, 20W teljesítmény, 63 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.1, IP67 védettségi fok, A2DP és AVRCP kodekek támogatása, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 12 óra akkumulátor üzemidő
Szuper ár
44 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ090g9o01
5,0
Harman Kardon Aura Studio 4
Bluetooth hangszóró
139 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HKD039a3
4,8 280×
JBL Charge 5 - kék
Bluetooth hangszóró - aktív, 40W teljesítmény, 65 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.1, USB tápellátás, IPx7 védettségi fok, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 20 óra akkumulátor üzemidő
55 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ090g9n02
4,8 280×
JBL Charge 5 - terepmintás
Bluetooth hangszóró - aktív, 40W teljesítmény, 65 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.1, USB tápellátás, IPx7 védettségi fok, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 20 óra akkumulátor üzemidő
56 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ090g9n07
4,7 46×
JBL Flip Essential 2
Bluetooth hangszóró - aktív, 20W teljesítmény, 65 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.1, IPx7 védettségi fok, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 10 óra akkumulátor üzemidő
42 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ090j5a2
4,6
LG S80QR
SoundBar - 5.1.2, 620 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, USB, 4K Video Pass, ARC, Dolby Atmos, DTS: X, Dolby Digital, Tidal, kijelző, távirányító
283 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: JLG502d10
4,7 33×
JBL Charge Essential 2
Bluetooth hangszóró - aktív, 40W teljesítmény, 60 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.1, USB tápellátás, IPx7 védettségi fok, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 20 óra akkumulátor üzemidő
62 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ090g9m96
4,5 10×
LAMAX Sounder2 Play
Bluetooth hangszóró - aktív, 24W teljesítmény, 20 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, AUX, Bluetooth 5.3, hangsegéd, mikrofon, true Wireless Stereo, USB tápellátás, IP67 védettségi fok, SBC kodekek támogatása, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 24 óra akkumulátor üzemidő
Leárazás -20 %
16 690 Ft 20 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LMA019t1h
4,6 65×
Creative Stage Air V2
SoundBar - 2.0, 20 W összteljesítmény, AUX, Bluetooth, USB
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ126a06
4,8 128×
JBL Flip 6 - rózsaszín
Bluetooth hangszóró - aktív, 20W teljesítmény, 63 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.1, IP67 védettségi fok, A2DP és AVRCP kodekek támogatása, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 12 óra akkumulátor üzemidő
Szuper ár
44 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ090g9o05
4,8 128×
JBL Flip 6 - türkiz
Bluetooth hangszóró - aktív, 20W teljesítmény, 63 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.1, IP67 védettségi fok, A2DP és AVRCP kodekek támogatása, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 12 óra akkumulátor üzemidő
Szuper ár
44 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ090g9o08

Hangfalak és hangszórók

CES 2018A 2024-es CES legjobbjai Lezajlott a technológiarajongók ünnepe, a CES 2024, amelyet az Egyesült Államokban, Las Vegasban tartottak meg. Idén is számos vezető gyártó vett rajta részt, hogy bemutassa technológiai újdonságait. Az idei év fő trendje a mesterséges intelligencia integrálása az...
Melyek a legjobb fejhallgatók és fülhallgatók 2023-ban? Megnéztük a különböző kategóriák legjobb modelljeit, többek között gamer, True Wireless, Hi-Fi és más kategóriákban. Továbbá ismertetjük a fej- és fülhallgatók terén jelenleg megfigyelhető trendeket is.
A Dolby Vision a Dolby HDR-szabványok egyike, amely támogatja a 12 bites színmélységet. Nagyobb fényerő mellett gazdagabb színeket kínál a lehető legjobb tévénézési élmény érdekében. Az OLED és az LCD tévék egyaránt rendelkezhetnek ezzel a technológiával.
4K tvDirect LED: Mi az és hogyan működik? A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től?
A Beats márka már sokszor bizonyította, hogy minőségi termékeket készít, most pedig bemutatta új True Wireless fülhallgatóját - a Beats Studio Buds+-t. Már első ránézésre is lenyűgöző, de természetesen a belső tulajdonságai sem álltak meg a fejlődésben.
A Samsung bemutatta True Wireless fülhallgatójának utódját, a Samsung Galaxy Buds2 Pro-t. Az új termék mindenekelőtt a 24 bites hang teljes körű támogatásával, valamint a fejlett zajszűréssel nyűgöz le, de még sok mással is. A Buds2 Pro elsősorban a zenekedvelőknek...
További cikkek Összes cikk

Hangfalak és hangszórók

A hangszórók elektroakusztikus jelátalakítók. Ez a szakmegnevezés azt jelenti, hogy a hangszóró olyan eszköz, amely az elektromos jelet hanggá változtatja. Általában egy membránból, egy tekercsből és egyéb részekből áll.

Az emberi fül elméletileg 20 Hz és 20 kHz közötti frekvenciájú hangokat hallhat. Ezért a hangszórók úgy lettek tervezve, hogy ideális esetben lefedjék ezt az egész spektrumot. Minél alacsonyabb frekvenciát játszanak le a hangszórók, annál mélyebb hangot adnak. Ezt különösen az olyan effekteknél fogod értékelni, mint pl. a robbanások, vagy zenehallgatás közben (a basszust és a dobokat teljesen színesen hallhatod).

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hangfalak és hangszórók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hangfalak és hangszórók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hangfalak és hangszórók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hangfalak és hangszórók vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ