Shop roku Akvizice ApF HU

HoMedics 2v1 SensaTouch BMSC-6000h

Termékkatalógus
HoMedics 2v1 SensaTouch BMSC-6000h
5 1 értékelés
Masszírozó gép - shiatsu hát-, váll- és nyakmasszázs, melegítő funkció, távirányító
Kód:  HOMMP005 Termékszám:  BMSC-6000H

HoMedics 2v1 SensaTouch BMSC-6000h

Néha, mikor fáradtnak érzi magát, szeretne egy pihentető masszázst és nem áll a rendelkezésére professzionális masszőr, vagy túl drágának találja? A Sensa Touch Shiatsu továbbfejlesztett masszázskészülék segítségével mindez otthon vagy az irodában is lehetségessé válik. A 29 program keretében az egész hátat, beleértve a vállakat, a csípőt és a nyakat is képes átmasszírozni a készülék, melynek melegítő funkciója is van. A mozgó mechanizmus hűen másolja az ujjmozdulatokat és a masszőr tenyerének érintését. A masszázskészüléket egy nagyon kellemes tapintású, plüss borítás fedi, csatlakoztatása pedig rendkívül egyszerű, csupán a székre kell rögzíteni, áram alá helyezni és máris elkezdődhet a relaxáló masszázs.

Legfontosabb jellemzői

  • Kényelmes működtetés távirányítóval
  • Nagyon puha és kényelmes plüss borítás
  • 29 masszázsprogram a csípő, a mellkas, a nyak és az egész hát masszírozására
  • A kiegészítő melegítő funkció hozzájárul az izmok ellazításához és a fájdalom oldásához 
  • Forgó és vibráló masszázs
  • A legtöbb fajta székhez rögzíthető 

A japán masszázstechnikára építve

A masszázskészülék a hagyományos japán Shiatsu masszázs technikájára épít, amely az ujjnyomás. A Shiatsu az akupunktúrás pontokra fókuszál, és helyreállítja az energia természetes áramlását a testben. Ez a masszázs segít a mindennapos stressz és feszültség oldásában. Forgó mechanizmussal nemcsak az csípői, mellkasi vagy nyaki területeken, hanem a teljes háton is megtapasztalhatja a Shiatsu masszázs jótékony hatását. A masszírozófejek képesek a gerinc mentén mozogni, és a tenyérrel nyomást utánozni. 

Melegítő funkció a fájdalmak ellen

A távirányító segítségével beállíthatja a melegítő funkciót is. Ezáltal a masszázs során az izmok melegebbé válnak, és az izomfeszültség oldódik. A hő segít a hátfájás- és a reumás problémák oldásában. Tapasztalja meg a mindennapi exluzív, relaxáló és mélyregeneráló hatást.

További információk

Áramellátás:
220 V-os hálózat

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HoMedics 2v1 SensaTouch BMSC-6000h
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Homedics 2v1 SensaTouch BMSC-6000H. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HoMedics 2 v 1 SensaTouch BMSC-6000H. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HoMedics 2v1 SensaTouch BMSC-6000H. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HoMedics 2v1 SensaTouch BMSC-6000H.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ