Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Homedics BDY-300

Termékkatalógus
Homedics BDY-300
Tisztítókészlet - Blossom szilikon tisztító, vízálló, lágy szilikonfül két méretben, ultrahangos impulzusok mellett távolítja el a régi bőrt, eltávolítja a szennyeződéseket és a zsírt, segít a bőrápoló termékeknek könnyebben felszívódni, 8 fokozat, zuhanyzóban is használható, kábellel tölthető (a csomagolás része), rózsaszín színű
Kód:  HOMDY300 Termékszám:  BDY-300 Gyártó honlapja:

Homedics BDY-300

A BDY-300 szilikon testtisztító egy praktikus segédeszköz minden olyan hölgy számára, akik szeretnék, ha az arcbőrük tiszta és ragyogóan puha lenne, ugyanakkor nincs elég idejük és pénzük a hosszas, és nem túl olcsó látogatásokra a kozmetikushoz. A tisztítónak 8 vibrációs fokozata van a bőrön található szennyeződések legegyszerűbb eltávolításához, így könnyedén elvégzi a mélytisztítást is, minimalizálva a pórusokat, és átmasszírozva a teljes testet. Minden bizonnyal annak is örülni fogsz, hogy a készülék vízálló, így zuhanyzás közben is használhatod. A Homedics BDY-300 legnagyobb előnye azonban a kompakt mérete. Az apró, ergonomikusan formázott készülék teljes gondoskodást kínál az egész bőröd számára.

A Homedics BDY-300 főbb tulajdonságai

  • Szilikon tisztító az egész testre
  • Lehetővé teszi a mélytisztítást, és minimalizálja a pórusokat
  • Kompakt és erőteljes
  • Ellenáll a baktériumoknak
  • 8 vibrációs fokozatból választhatsz
  • Akkumulátorral, tölthető
  • A vízálló készülék a zuhanyzóban is használható
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Homedics BDY-300
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Homedics BDY-300. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Homedics BDY-300. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Homedics BDY-300. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Homedics BDY-300.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ