Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Homedics Bloossom mini FAC-001

Termékkatalógus
Homedics Bloossom mini FAC-001
4,0 3 értékelés
Tisztítókészlet - szilikon arctisztító mély tisztításhoz és gyengéd masszázshoz, szónikus rezgés, 5 intenzitás, ergonomikus forma, IXP7 vízálló, 2xAAA elem (mellékelve)
Kód:  HOMCS991 Termékszám:  FAC-001

Homedics Bloossom mini FAC-001

A Bloossom mini szilikon arctisztítót a bőr mély tisztítására tervezték, a szónikus rezgés gyengéd masszázst biztosít, amely felfrissíti a bőrt. A szilikon arctisztító egyik előnye a praktikus, ergonomikus forma, amely megkönnyíti és kényelmesebbé teszi használatát. A Bloossom mini vibrációjának intenzitása öt fokozatban állítható, melyet szabadon változtathatunk használat közben. Az eszköz vízálló, így nem kell aggódni a nedvesség miatt. 2 AAA elemet is tartalmaz.

 A Homedics Bloossom mini FAC-001 tisztító készlet legfontosabb jellemzői

  • A Bloossom mini szilikon arctisztító mélyen tisztítja a bőrt és eltávolítja a nem kívánt szennyeződéseket
  • A készülék vízálló, így fürdőkádban vagy zuhanyzóban is használható
  • A szónikus rezgések gyengéd masszázst biztosítanak
  • 5 intenzitás fokozat közül lehet választani, a gyengéd bőrtisztítás érdekében
  • A praktikus ergonomikus kialakítás megkönnyíti használatát
  • A Bloossom mini szilikon arctisztítóhoz mellékeltek 2 db AAA elemet is

Kíméletes és gyengéd 

Bárhol legyél is a világon, a szilikon arctisztító mindig kéznél lehet. Mindig biztosíthatod bőröd számára a megérdemelt gondoskodást. Magaddal viheted az útra bőröndödben, táskádban vagy hátizsákodban. A Bloossom mini szilikon arctisztító kompakt kialakításának köszönhetően szinte bárhol elfér. Csak használd kedvenc arctisztító géled felviteléhez. Miután bekapcsoltad az eszközt, ötféle rezgésintenzitás közül választhatsz a kíméletes és gyengéd tisztításhoz. A körkörös mozdulatok megtisztítják a bőrt a nemkívánatos szennyeződésektől és puhává varázsolják azt. Már az első alkalmazás után bőröd tökéletesen tiszta és friss lesz.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Homedics Bloossom mini FAC-001
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Homedics Bloossom mini FAC-001. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Homedics Bloossom mini FAC-001. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Homedics Bloossom mini FAC-001. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Homedics Bloossom mini FAC-001.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ